nabi nabi دنبال کردن @abookworm عضویتآبان 1403 1 دنبال شده 2 دنبال کننده کتابدوست(51 کتاب)0امتیاز دنبال کردن2یادداشت5امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 51 کتاب در حال خواندن 4 کتاب خواهم خواند 16 کتاب یادداشتها nabi 2 روز پیش بلادونا آدلین گریس 4.1 14 این کتابم تموم شددد خیلیی سر خوندنش اذیت شدم یه جاهایی ولش کردم و یه جاهایی با ذوق خوندم شایدم همون ۵۰ صفحه اخرش رو دوست داشتم مشتاقم بدونم جلد بعدی چطوریه دلمم خیلی برای شارلوت و برادر بلایث (اسمشو یادم رفته)سوخت شاید آینده ی خوبی میتونستن داشته باشن🫠 0 2 nabi 1404/5/21 زمان اشتباه، مکان اشتباه جیلیان مک آلیستر 4.1 67 به معنای واقعی کلمه عالی بوددد✨️ داستان یکوچولو خسته کننده ولی آخرش عالی بود خانواده ی خیلی قشنگی بودن🥹 0 2 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها nabi 1404/4/13 بهترین جنایی های عمرم✨️🌟 12 کتاب اگه میخواین جنایی خوندن رو شروع کنید این لیست بهترین جنایی هایی بود که خوندم به شما هم پیشنهاد میکنم 0 4 بریدههای کتاب nabi 1404/4/13 انتخاب: انتخاب کایرا کاس 3.7 28 صفحۀ 67 0 8 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.