لیستهای کتاب 𝙰𝙽𝚂𝙴𝙻★ لیست منتشر کرد. 1403/3/6 لیست 1۴۰۳ ^^ 37 کتاب کتاب هایی که امسال خوندم:) *ادامه داره... 0 29 جادوگری به نام جود🪄 لیست منتشر کرد. 1403/2/26 انمیز تو لاورز 26 کتاب انمیز تو لاورز یعنی شخصیت هایی که اول از هم متنفرند اما به مرور زمان به واسطه اتفاقاتی از هم خوش شون میاد و عاشق هم میشن✨️ پ ن جلد اول هر مجموعه رو گذاشتم و براتون این پایین نوشتم چند جلده هر کدوم شهر هلالی دو جلدی پادشاه پریان سه جلدی کاراوال سه جلدی شش کلاغ دو جلدی خردم کن فعلا چهار جلد ترجمه شده غیرزمینی سه جلدی سریرشیشه ای شونزده جلدی عصیانگران دو جلدی انتخاب شیش جلدی قلمرو خار و رز نه جلدی اخگری در خاکستر چهار جلدی ملکه سرخ هفت جلدی افعی و بال های شب دوجلدی هیس هیس چهارجلدی ( فعلا دو جلد اول ترجمه شده) 25 59 𝖕𝖆𝖗𝖆𝖉𝖎𝖘𝖊🔮 لیست منتشر کرد. 1403/10/23 آکادمی جادویی در کتاب ها🔮 6 کتاب دسته چهارم⚔ هیس هیس🕊 آکادمی خون آشام🧛🏻 محفل نهم☠ مجموعه هری پاتر🧙🏻♂️ خوب های بد بدهای خوب👑 0 8 جادوگری به نام جود🪄 لیست منتشر کرد. 1403/2/13 تابستون 🌱 22 کتاب این لیست مربوط به کتاب هایی هستش که دوست دارم توی تابستون بخونم و خواستم با شما هم به اشتراک بزارم امیداورم خوشتون بیاد ✨️🫶🏻 7 56 جادوگری به نام جود🪄 لیست منتشر کرد. 1403/7/17 پاییز زیبا🍁 56 کتاب پاییز یکی از قشنگترین فصل برای کتاب خوان های عزیزه و خب شاید بعضی ها کلی دنبال کتاب هایی میگردن که وایب پاییز میده و جون میده کنار شومینه بنشینی و بخونیشون پس رفتم کلی جست وجوی کردم و کلی کتاب که وایب پاییز رو دارن پیدا کردم امیدوارم که از این لیست خوشتون بیاد 🫶🏻🥺 پ.ن اگه کتاب های دیگه ای میشناسید یا خوندین فکر میکنید وایب پاییز رو میده بگین ✨️ 2 23 نینآ؛ لیست منتشر کرد. 1403/4/5 بهترین های فانتزی⭐️ 23 کتاب بهتربن کتاب های فانتزی:) 2 18