لیستهای کتاب محمد برزوئی لیست منتشر کرد. 1403/7/21 شهدای مدافع حرم 10 کتاب مجموعه کتاب هایی درباره زندگی شهدای مدافع حرم خوندن این کتاب ها در ظلمت این دنیا ، چراغ هدایتی میتونه باشه برای عبور از آزمایشات عالم خاکی 0 5 علی قربانی لیست منتشر کرد. 1403/7/23 کتب شهدا 9 کتاب این کتب مربوط به خاطرات شهدا و خانواده های آنهاست 0 1 FaMoSa لیست منتشر کرد. 1403/5/27 کتابهای تقریظ شده 100 کتاب تقریظ نویسان شغلشان تقریظ نویسی نیست و معمولا از مشاهیر جامعه هستند که بعضی مواقع تقریظ آنها به آن کتاب اعتبار علمی می دهد. مقام معظم رهبری از جمله افرادی هستند که برای برخی کتب تقریظ می نویسند. 0 21 عارفه سامی 🧕🏻💍 لیست منتشر کرد. 1403/5/8 بهترین کتاب های زندگینامه شهدا 18 کتاب اگر علاقه مند به خواندن زندگینامه شهدا هستید، این کتاب ها فوق العاده هستند. به صورت داستانی، دریچه ای از پاکی این شهدا و معجزاتشون رو براتون باز میکنند. در حالی که از خواندن این کتب لذت کافی و وافی رو خواهید برد. 0 15 عاطفه شکی لیست منتشر کرد. 1402/7/7 آسمون ☁️🌿 59 کتاب .. 📗🕊 6 44 مشکات عبادیان لیست منتشر کرد. 1402/10/16 سری مدافعان حرم :) 15 کتاب سری کتاب خاطرات مدافعان حرم از انتشارات روایت فتح ... 0 13 حــدیث کریمی لیست منتشر کرد. 1402/5/18 دفاع از حرم به روایت کتاب..! 40 کتاب بمناسبت روز بزرگداشت شهدای مدافع حرم، لیستی از زندگینامه و کتابهای مربوط به ایشان. ۱. بعضی از کتابها را خودم نخواندم🤷🏻♀️ ۲. اگر کتابی جامانده بنویسید تا اضافه شود💁🏻♀️ ۳. مرتب شده بر اساس امتیازهای بهخوان🙋🏻♀️ 10 38 مغربی لیست منتشر کرد. 1402/3/8 مدافعان حریم 22 کتاب نه فقط مدافعان حرم، که مدافعان حریم 1 19