لیستهای کتاب نرگس🐚 لیست منتشر کرد. 1403/6/5 باید در این کتابها غرق شد♥️ 44 کتاب اگر روزی مجبور شوم یک چمدان ببندم و بروم، این کتابها را هرطور شده با خود راهی ماجراجویی جدیدم میکنم. این کتابها در اعماق قلبم خانه دارند، و من به آنها تعلق دارم 💘 7 14 Negar.k لیست منتشر کرد. 1403/6/2 برای رده سنی۱۰الی۱۲سال🍭🦄 15 کتاب خودم وقتی این سن رو داشتم خوندمشون و واقعا تو روزای سرد زمستون نشستن کنار بخاری و خوندن این کتاب ها خاطرات قشنگی رو برام رقم زده🥹💫 3 3 Bahar لیست منتشر کرد. 1403/4/1 بستنی یخی! 5 کتاب لیست کتابهایی که حس و حال تابستون رو بهم منتقل میکنند. 🍉 0 7 سوین لیست منتشر کرد. 1402/11/9 لیست کتابهای یک بچه چلمن 15 کتاب این کتاب ها دفترخاطرات های بچه چلمنی به اسم گِرِگ یا همون گرگوری هست. البته قبلا اسم این مجموعه کتاب خاطرات یک بچه لاغر مردنی بود. ضمنا جلدش هم سفید بوده! اون قدیم ندیما وقتی این کتابا که سفید رنگ بودن رو میخوندم حسابی کیف میکردم. لذت ببرید🪴🍭 3 12 𝒻𝒶𝓉𝑒𝓂𝑒𝒽 𝒵𝒶𝒽𝓇𝒶 لیست منتشر کرد. 1402/3/12 مصور 31 کتاب اگر به کتاب های مصور علاقه دارید پیشنهاد میکنم این کتاب هارا بخوانید 0 10 Mohammad Parsa Khaleghinia لیست منتشر کرد. 1401/9/10 خاطرات یک بچه چلمن 15 کتاب کتاب خیلی فانی بود 1 22