نَجوا ؛ نَجوا ؛ دنبال کردن @sevinazizian 5 دنبال شده 12 دنبال کننده کتابدوست(45 کتاب)49امتیاز دنبال کردن0یادداشت6امتیاز7لیست گزارش کتابی سال 1402 کتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 45 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 193 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 20 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 5 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها نمایش همه نَجوا ؛ 🧋🪴 3 کتاب اولین رمان های نوجوان که خوندم. انقدر دلخواه بودن که منو به یه کتابخون قهّار تبدیلم کردن :))) 0 1 نَجوا ؛ خانه درختی 🏡 11 کتاب از بچگی عاشق خونه درختی و هر چیزی که به خونه درختی ربط داشت بودم، از جمله کتاب :) خوندن این کتابا منو تو دنیای باحالش غرق و با ماجراهای بامزهش همراه میکرد و با وجود اینکه از موقعی که اولین جلد این کتابو خوندم خیلی میگذره، هنوزم واسه خوندن جلد های جدیدش ذوق دارممم 🥲 واسه لبخند زدن پیشنهاد میشه :) 0 2 نَجوا ؛ ☕🛍 حلال مشکلات! 6 کتاب گول ظاهر این کتاب ها رو نخورین! بیشتر این کتابها اصلا بچگونه نیستن. حتی مناسب آدم بزرگا هستن، برای اینکه یاد بگیرن چطور مشکلات فرزندانشون رو حل کنن! من اسمشون رو گذاشتم < حلال مشکلات > چون هر کدوم از اونها درباره یک مسئله و روش حلش در قالب داستان توضیح میدن. من کتاب های ۴ و ۵ رو خیلی بیشتر پسندیدم 🌱 0 2 نَجوا ؛ غم انگیز ها 💕 3 کتاب غم انگیزهای عاشقانه ای که باهم خوندمشون! 0 2 نَجوا ؛ 🪄 جادویی های آذرک 🌸 7 کتاب بهتون پیشنهاد میکنم اگه دنبال کتاب های ایرانی به سبک جادویی هستین، حتما این کتابا رو انتخاب کنین! داستان این مجموعه کتاب درباره دختر نوجوونی به نام "آذرک" هست که پدربزرگش جادوگر بوده و اون رو هم به دنیای عجیب و جالب جادوگری می بره و اون دوتا باهم کلی ماجرا دارن که همشونو میتونین توی <هفتگانه آذرک> بخونین و لذت ببرین! 1 2 بریدههای کتاب نَجوا ؛ 1404/1/15 مردی به نام اوه فردریک بکمن 4.1 287 صفحۀ 168 0 0 نَجوا ؛ 1404/1/14 مردی به نام اوه فردریک بکمن 4.1 287 صفحۀ 68 0 12 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.