لیستهای کتاب °•zari•° لیست منتشر کرد. 1403/10/9 ادبیات کلاسیک 19 کتاب بهترین کتاب های ادبیات کلاسیک کشورهای مختلف(به جز ایران) از نظر من *لیست در حال آپدیت 0 18 نسیم لیست منتشر کرد. 10 ساعت پیش سیر مطالعاتی ۱۴۰۴ 12 کتاب کتابها و نویسندگانی که قصد دارم ازشون بخونم برای قرن ۱۸ انگلستان و پیش از آن 0 0 نگار طالبی لیست منتشر کرد. 1404/1/7 نگاهی به ادبیات انگلستان 52 کتاب کتاب هایی از ادبیات انگلستان که خوندم، در حال خوندنشون هستم یا میخوام بخونم [لیست آپدیت میشه] 0 85 نگین امینی لیست منتشر کرد. 1404/1/7 لیست کتابهای ادبیات انگلستان قرن ۱۸ 5 کتاب با مهمترین کتابهای ادبیات انگلستان قرن ۱۸ شروع میکنم تا ببینم بعدا چقدر کامل میشه. 0 0 سهیل طهماسبی لیست منتشر کرد. 1403/12/29 لیست عید و بهاره 5 کتاب میخوام بهار رو با یکی از غولها شروع کنم دن کیشوت .. میخوام این کتاب رو بخونم و طبق تجربه های دیگران میدونم یکم سخت خواهد بود چون ظاهراً به خاطر طولانی بودنش ممکنه خسته شد... ولی بعد از اون سراغ ادبیات قرن هجدهم انگلستان میرم و خیلی منظم تر روند مطالعاتیم ادامه پیدا میکنه... واسه بعد از قرن هجدهم انگلیس هنوز تصمیم نگرفتم ولی احتمالا بازگشتی به قرن هجدهم فرانسه میزنم هم کتاب هایی که قبلاً خوندم رو بازخوانی میکنم و هم از نویسنده هایی مثل ولتر که تا حالا نخوندم ، مطالعه میکنم. 0 0 روژان لیست منتشر کرد. 1403/12/7 ۱۴۰۴ 34 کتاب این ها کتابهایی هستند که دوست دارم در ۱۴۰۴ بخوانمشان . 🤍📚 1 5 Mobina لیست منتشر کرد. 1403/12/13 ادبیات انگلیس 23 کتاب -لیستی برای شروع ادبیات داستانی انگلیس -براساس سلیقه شخصی -نویسندگان لیست: •چارلز دیکنز •خواهران برونته •تامس هاردی •جین آستین •ویلیام تکری •ویرجینیا وولف •هنری فیلدینگ -قدم اول ادبیات انگلیس -لیست موقتی 0 21 مهسا لیست منتشر کرد. 1403/9/23 ادبیات داستانی انگلستان | قرن هجدهم و نوزدهم 44 کتاب من هر کتابی که از ادبیات قرن هجدهم و نوزدهم انگلستان خوندم رو به اینجا اضافه کردم و خواهم کرد ^_^ 5 125 bita لیست منتشر کرد. 1403/10/7 قرن ۱۸ و ۱۹ انگلستان 39 کتاب برای شروع ادبیات قرن ۱۸ و ۱۹ انگلستان از این لیست استفاده میکنم. و همچنان بهش کتاب اضافه خواهم کرد. 0 11 رعنا لیست منتشر کرد. 1403/10/7 ادبیات انگلستان 35 کتاب روند مطالعه من از انگلستان 0 12