لیستهای کتاب Narges لیست منتشر کرد. 1403/12/22 زندگی هایی که ۱۴۰۳ تجربه کردم🫠💕 11 کتاب "به نام او" کتاب هایی که توی این لیست میبینید،تو ژانر خودشون فوق العاده ان.تقریبا هیچکدوم جزو کتاب های ترند نیستن اما به نظر من واقعا ارزش ترند شدن رو دارن. بهتون پیشنهاد میکنم از دستشون ندید.🪼🌟 0 3 آیوی لیست منتشر کرد. 1403/11/5 سفری به دنیای نوجوانان 13 کتاب اینا رو حتماً بخون 0 7 Narges لیست منتشر کرد. 1403/8/20 کتاب هایی که با خوندنش قلبتون اکلیلی میشه🫠💖 11 کتاب کتابایی از ژانرهای مختلف که بنظرم واقعا فوق العادن و ارزش خوندن رو دارن🖇💗 0 2 Vanda ; ☆ لیست منتشر کرد. 1403/7/29 تک جلدی های پرتقال ؛ 7 کتاب کتاب های تکجلدی انتشاراتِ پرتقال که مناسبِ سنینِ ۱۲-۱۴ سال به بالا هستن. اگر کتابی از این نشریه خوندین میتونین توی کامنتا بگین تا باهاشون آشنا بشم . کتاب هایی که توی این لیست قرار میدم علاوه بر گروه سنی مشخص شدهش ، همهشون بیشتر در مکتبِ رئالیسم هستن و هم خوندمشون و جزو کتاب های موردعلاقهم هستن (تقریباً) 7 20 Bahar لیست منتشر کرد. 1403/6/11 نسکافهی گرم! 7 کتاب لیست کتابهایی که حس و حال پاییز و زمستون رو بهم منتقل میکنند. ☕️ 0 4 زهرا سادات گوهری لیست منتشر کرد. 1403/1/6 سال ۱۴۰۲... 36 کتاب کتاب هایی که در سال ۱۴۰۲ خوندم بعضی هارو یادم رفته ...یادم اومد اضافه میکنم 🙂🌱 3 11 f.sh♡book ••• لیست منتشر کرد. 1402/7/28 کتاب هایی که باید چند بار بخونمشون 🤍💛 5 کتاب منظورم این هست که بار اول و دوم متوجه نشدم ولی بار سوم عاشقش شدم 🖤🤍 0 2