تابستون پرماجرای 1404
16 کتاب
تابستون امسال هم گذشت؛ با تموم ماجراهایی که داشت تموم شد و خاطره هاش به جا موند...
تو این سه ماه کتاب هایی خوندم و گوش دادم که روحم رو برد به دنیاهای دیگه، با شخصیت های جدید آشنا شدم، احساسات مختلفی رو تجربه کردم...
📚با گوش دادن به کتاب صوتی «کتابفروشی موریساکی» و «بازگشت به کتابفروشی موریساکی» همراه تاکاکو و دایی ساتوروی مهربون کلی چیزای ارزشمند یاد گرفتم و فهمیدم کتاب خوندن تو روزای سخت مثل مسکن میمونه
🚂با گوش دادن به کتاب صوتی «قطار یتیم» (هیزم های خیس نشر پرتقال) به گذشته های دور سفر کردم و داستان پر فراز و نشیب زندگی ویویِن (نیو) که برای مالی تعریف میکرد تحت تاثیر قرارم داد
🩸با گوش دادن به کتاب صوتی «بخش دی» وقتی همراه ایمی موقعیت های حساس و خطرناک رو تجربه میکردم آدرنالین خونم بالا رفت
😺با گوش دادن به کتاب صوتی«گربه ای که کتاب ها را نجات داد»، با رینتارو و سایو و گربه سخنگو به دنیای هزارتوها سفر کردم و تصمیم گرفتم بیشتر قدر کتاب ها رو بدونم
🗼با گوش دادن به کتاب صوتی «راز پاریس»، درد و رنج های ناشی از جنگ و تاثیراتش رو بهتر درک کردم و فهمیدم عشق از دل سخت ترین روزها به وجود میاد
🥖🌹با خوندن کتاب «نان و گل سرخ» یاد گرفتم باید از حق خودمون دفاع کنیم و برای رسیدن به اهدافمون متحد باشیم
👻با خوندن کتاب «جن های برج کبوترخانه»، به هزارتوهای اسرارآمیز زیرِ زمین سفر کردم و دنبال گنج گشتم
⭐ با خوندن کتاب «اشتباه در ستاره های بخت ما» آرزو کردم ای کاش همه آدمها کسی رو پیدا کنن که با تمام وجود دوستشون داشته باشه، تو سختی ها کنارشون باشه و هیچ وقت فراموش شون نکنه
🐟با خوندن کتاب «ماهی سیاه کوچولو» فهمیدم باید بر ترس هام غلبه کنم و راهی رو در پیش بگیرم که درسته حتی اگر کسی همراهیم نکرد
🎻 با خوندن کتاب «کیلمنی بانوی باغ»، یادگرفتم عشق واقعی، ارزش جنگیدن داره و برای رسیدن به کسی که دوستش داری باید تلاش کنی
💙با خوندن کتاب شعر «چشم هایش آبی نبود» احساسات لطیف و دلنشین شاعر رو حس کردم
📿با خوندن کتاب «اسم تو مصطفی ست» با دغدغه های همسران شهدا و زندگی ساده و عاشقانه شون آشنا شدم
💔 با خوندن کتاب «تاوان عاشقی»، برای اولین بار با نگاهی متفاوت زندگی مردم سوریه رو دیدم و فهمیدم اگر کسی واقعاً برات مهم باشه و از اعماق قلب دوستش داشته باشی راه رسیدن بهش رو پیدا میکنی حتی تو دل جنگ و با وجود محدودیت ها
🚶🏻♀️با خوندن کتاب «ما که کاری نمیکنیم» قلم نویسنده باعث شد از دیدگاهش به خیلی از مسائل نگاه کنم و تلخی و شیرینی که در هر کدام نهفته است را حس کنم
🍀با خوندن داستان کوتاه«بلیط بخت آزمایی» یادگرفتم تا از واقعی بودن چیزی مطمئن نشدم براش خیال بافی نکنم
طولانی شد، اما دلم میخواست احساساتم رو در مورد هر کدوم از این کتاب ها در قالب کلمات بیان کنم☺️
راستی آرزو دارم پاییزی که پیش رو دارید آغاز روزهایی باشه که آرزو دارید🍁🧡🍂