لیستهای کتاب Tahoura لیست منتشر کرد. 1404/5/28 بهترین کتاب های دنیا که خوندمشون 34 کتاب من از هر نوع ژانری می خونم ولی بیشتر علاقم به کتابای انمیز تو لاورزه 0 8 Marzieh لیست منتشر کرد. 1404/5/8 ادبیات قرن 19 روسیه 74 کتاب در خوانش ادبیات روس شاید بهتر است به جای آثار مشهور از ریشه این ادبیات سترگ رو بررسی کرد. در این لیست سعی شده تمامی آثار ترجمه شده از این نویسندگان در ایران قرار داده بشه. باید توجه داشت که ممکن است داستان هایی که در مجموعه منتشر شده اند به صورت جدا توسط ناشران دیگر چاپ شده اند. در این لیست ابتدا با پوشکین، گوگول و تورگنیف سپس با دوران طلایی یعنی داستایفسکی، تولستوی و چخوف آشنا میشویم. در ترتیب آثار به زمان فعالیت نویسنده، تاریخ انتشار اثر ، زمان وقوع داستان و سهولت در خوانش لحاظ شده. 0 19 سورینام لیست منتشر کرد. 1404/3/29 از ادبیات روس 37 کتاب این کتاب ها مجموعه ای از ادبیات روس هستند و گلچین شده اند. کتاب ها براساس نام نویسنده مرتب شده اند. 0 95 آتن لیست منتشر کرد. 1404/3/19 از ادبیات روسیه چه بخوانیم؟ 48 کتاب ترتیب مطالعه کتابهای ادبیات روسیه از دیدگاه من 6 192 مهسا رمضانپور لیست منتشر کرد. 1404/2/8 آثار پوشکین 9 کتاب آثار اولین نویسنده ادبیات داستانی روسیه، الکساندر سرگیویچ پوشکین. من در یک سفرم به روسیه. ادبیات روسیه را از پوشکین شروع کردم و تا جایی که بتونم در این ادبیات به گشت و گذار بر اساس زمان میپردازم. این لیست قدم اول سفر منه. 0 4 محمدعلی رضاپور لیست منتشر کرد. 1403/11/4 ادبیات کلاسیک 4 کتاب رمانهای کلاسیک مورد علاقهام که به مرور، به لیست اضافه میشوند. 0 2