آثار پوشکین منتخب مهسا رمضانپور مهسا رمضانپور 1404/2/8 آثار پوشکین آثار اولین نویسنده ادبیات داستانی روسیه، الکساندر سرگیویچ پوشکین. من در یک سفرم به روسیه. ادبیات روسیه را از پوشکین شروع کردم و تا جایی که بتونم در این ادبیات به گشت و گذار بر اساس زمان میپردازم. این لیست قدم اول سفر منه. 24 0 2 1 اقرار می کنم عاشق شده ام (اشعار سال های 1813 تا 1820) آلکساندر سرگی یویچ پوشکین 4.2 0 2 دختر سروان و داستان های دیگر آلکساندرسرگیویچ پوشکین 3.8 2 3 دوبروفسکی آلکساندرسرگیویچ پوشکین 3.9 13 4 داستان های آلکساندر پوشکین آلکساندرسرگیویچ پوشکین 4.3 11 5 سوارکار مفرغی آلکساندرسرگیویچ پوشکین 3.9 2