لیستهای کتاب آویسا لیست منتشر کرد. 7 روز پیش دستاویزی برای روحهای لبریز 25 کتاب [در دست احداث...] 0 2 M²H¹ لیست منتشر کرد. 1404/3/27 تابستون ورقه ها📜🍀 9 کتاب چون از بالا دستور دادن درست کردم، احساس میکنم قراره بهم کمک کنه🦢🐚 2 5 Arta لیست منتشر کرد. 1404/3/26 احتمالا تابستون👀 6 کتاب 🍄 0 8 melorin لیست منتشر کرد. 1404/3/25 فانتزی باشه؟!🌱✨ 17 کتاب بیایین به دنیا های دیگه سفر کنییممم✨✨؛) 0 11 کنجی لیست منتشر کرد. 1404/3/24 کتاب هایی که تا پایان ۱۴۰۴✨ 38 کتاب این کتابا رو تا پایان امسال باید بخونم همنام✓ سایه های میان ما✓ 0 8 (درخت بـید)𝗡𝗼𝘃𝗮 لیست منتشر کرد. 1404/3/21 تابسـ🌱ـتون 12 کتاب درود خب این لیست کتابهاییه که بنده قراره تابستون بخونم شاید چندتا هم اضافه کردم ایشالا که پول کم نیارم...😂😔 6 17 نَرجـس لیست منتشر کرد. 1404/3/17 تابستون🌱🏖️ 18 کتاب این لیست کتاب که قرار تابستون بخونم ژانر:فانتزی ؛عاشقانه ؛روانشناسی توجه ممکن چند تا کتاب حذف یا اضافه شود 0 15 perssima✨️ لیست منتشر کرد. 1404/3/13 بهترین کتاب های فانتزی 25 کتاب از بین کتاب های فانتزی که تا حالا خوندم به نظرم این ها از همه بهتر بوده ان✨️ 0 6 جادوگری به نام جود🪄 لیست منتشر کرد. 1404/2/28 جادوهای تاریک 44 کتاب این لیست مخصوص دلای قویه! توی این داستانها جادو مثل زخم میمونه ، قهرمانها بینقص نیستن و هیچکس واقعاً در امان نیست اگه دنبال فانتزیهایی هستی که هم تاریک باشن، هم دردناک، هم هیجانانگیز این لیست واسه توئه غم، جادو،خیانت، مرگ و گاهی یه عشق عجیب... ۱_بی ابد تگ ها :جادوی زمان، فانتزی غمگین، راز پنهان در دنیایی که گذشته و آینده با هم قاطی شدن، بعضی تصمیمها بهای وحشتناکی دارن. ۲_ گریشا تگ ها: قهرمان خاکستری، جادوی تاریکی، دوگانگی قدرت نوری که میتونه دنیا رو نجات بده، اما وقتی سایهها فریبنده باشن چی میمونه؟ ۳_میراث اوریشا تگها: انتقام، جادو، سرکوب و شورش وقتی همهچیز ازت گرفته میشه، فقط جادوی توعه که میتونه برگردوندش… با بهای سنگین. ۴_کاراوال تگها: بازی خطرناک، فریب، عشق مبهم یه بازی که همه چی توش واقعی نیست… ولی زخمشون واقعیتر از هر چیزیه ۵_دربار خار و رز تگ:جادوی ممنوعه، انمیز تولاورز، فانتزی تاریک دختری که وارد دنیایی از طلسم و خون میشه… و میفهمه عشق، همیشه نجاتبخش نیست ۶_مه زاده تگها: جنگ جادویی، قهرمان بیرحم، شورش در سایه قهرمانی که با تاریکی بزرگ شده، و حالا باید باهاش بجنگه — یا تسلیمش شه... ۷_سریر شیشه ای تگها: قاتل سلطنتی، توطئههای درباری، گذشتهی خونین یک قاتل حرفهای، یک تاج و تخت، و رازهایی که قراره همهچی رو به هم بریزن. 2 114 گمشده ای در کتردام لیست منتشر کرد. 1404/2/11 بهترین های فانتزی 🤍 19 کتاب خوب شاید براتون سوال پیش بیاد چرا فانتزی های معروف و ترند توی لیست نیستند من خودم اون ها رو هم خیلی دوست دارم اما اینا ارزش بیشتری دارن خب این لیست به هیچ عنوان به ترتیب نیست🤍 این لیست بروز میشه اگه حس کردید کتابی هست که جایش توی این لیست خالیه حتما بگید اضافه میکنم 5 22 آوایگمشدهدرورقهایفراموشی؛ لیست منتشر کرد. 1404/2/4 قصه های سپیده دم؛ 100 کتاب کتاب های فانتزیای که افراد زیادی باهاشون کتابخون شدن. 11 62 آوان لیست منتشر کرد. 1404/1/1 خوانده شده های ۱۴۰۳ 12 کتاب بین این همه مشغله و اتفاق و درگیری ها، خوشحالم که تعدادشون کم نبود :)! 0 6 خدای خورشید لیست منتشر کرد. 1403/12/25 کتاب هایی که قراره سال 1404 بخونم 75 کتاب (این لیست تغییر میکنه!) اینجا کتابایی رو میذارم که قراره سال جدید شروع به خوندن کنم🤗 و امیدوارم واقعا بتونم همشونو تموم کنم😮💨 اگه پیشنهادی دارید و یا کتابی هست که به نظرتون ارزش وقت گذاشتن نداره، یا برعکس کتابی هست که خیلی دوست داشتید، ممنون میشم نظرتون رو اینجا برام بنویسید. حتما به لیستم اضافشون میکنم و باهم، درموردشون حرف میزنیم🦋✨💗 12 26 سیریوس بلک لیست منتشر کرد. 1403/12/2 در صف خرید... 38 کتاب کتابایی که میخوام بخرم🎀 2 11 یسنا لیست منتشر کرد. 1403/11/21 کتاب های 2025 تا الان 14 کتاب هنوز تازه شروع شده... 2 7 ماهان خلیلی لیست منتشر کرد. 1403/10/9 مجموعههای فانتزی "سهجلدی" 21 کتاب برخی از این مجموعهها، جلدهای دیگههم دارن که یا باید قبل از خوندن اینها مطالعشون کرد، یا بعد از اونها. 2 21 سوفی از دنیای افسانهای🥀 لیست منتشر کرد. 1403/10/4 کتاب های فانتزی ای که ارزش خوندن دارند!❤️🔥 36 کتاب کتاب هایی که شما رو غرق در دنیای خودشون میکنند!🥀 10 35 rikuyuri لیست منتشر کرد. 1403/9/29 بهترین فانتزی ها✨️ 20 کتاب کتاب های فانتزی که با خوندنشون غرق در دنیایی از شگفتی ها و عجایب بی شمار می شوی. کتاب هایی که تو رو به دل ماجراجویی ها و داستان های مختلف می بره✨️ 0 20 میکُو لیست منتشر کرد. 1403/9/26 لیست بهترین کتابهای مجموعهایی(چند جلدی) 16 کتاب این بخش از ردهی کتابها ، هیجانی را به خواننده تزریق میکند که در خوانش کتابهای تک جلدی کمتر دیده میشود.. اصولا این کتابها در ژانر های فانتزی-معمایی ، عاشقانه_معمایی ، ترسناک_فانتزی...فعالیت دارد! مجموعهیکاراوال(سه جلدی) مجموعه ی خردم کن(پنج جلدی) مجموعهی خدمتکار(سه جلدی) مجموعهی آنای خون آلود(دو جلدی) مجموعهی بازیهای وراثت(در حال حاضر سه جلد ترجمه شده) مجموعهی آرتمیس فاول(هشت جلدی) 0 17 mandana.. لیست منتشر کرد. 1403/9/2 بهترین هایی که خواندم 11 کتاب انقدر دوسشون دارم که دلم میخواد حافظم پاک شه از اول بخونم:) 0 12