لیستهای کتاب ملیحه سادات حق خواه لیست منتشر کرد. 1401/4/22 کتاب های مورد علاقه ام 39 کتاب کتابهایی که دوسشون داشتم و پیشنهاد میدم 3 74 مخلوق او🌱 لیست منتشر کرد. 1403/6/23 در جستجوی شهادت با شهدا❤️🌿..... 21 کتاب برای کسانی که دوست دارند با شهدا آشنا بشوند.... 0 19 محمد برزوئی لیست منتشر کرد. 1403/7/21 شهدای مدافع حرم 11 کتاب مجموعه کتاب هایی درباره زندگی شهدای مدافع حرم خوندن این کتاب ها در ظلمت این دنیا ، چراغ هدایتی میتونه باشه برای عبور از آزمایشات عالم خاکی 0 7 ریحانه لیست منتشر کرد. 1403/9/7 کتاب های آدمی که قبلا بودم 19 کتاب این لیست تقدیم به ریحانه ای که دیگر نیستم و تفکراتی که خیلی هایشان را دیگر ندارم... شاید از آنچه بودم خوشنود نباشم ولی بدون آن نمیتوانستم به اینجا برسم🫠 0 4 joiboy لیست منتشر کرد. 1403/1/12 بد ترین کتاب هایی که خوندم 18 کتاب این لیست ، لیستی هست از بدترین کتاب هایی که خوندم و اگر خوندم بهش اضافه کنم. کتاب ها به دلیل های تو چشم و مهمی باعث این شدن که من ازشون بدم بیاد و اینجوری نیست که من فقط بدم میاد ، پیشنهادشونم نمیکنم . 283 32 فاطمه سادات لیست منتشر کرد. 1403/4/7 کتاب های جذابی که تا ب حال خوندم 16 کتاب من از اول با کتاب زندگی نامه شهدا شروع کردم 0 4 کتاب خوب لیست منتشر کرد. 1403/2/9 غیرت ایرانی 9 کتاب بستهٔ پیشنهادی کتابهای روایت داستانی مدافعان حرم روایت داستانی به انسان کمک میکند تا به واقعیت یش از سایر انواع نوشتهها نزدیک شود، خواننده زمانی که روایتی داستانی از یک موضوع میخواند با همنوایی با آن موضوع خود را گاه در قالب آن انسان مینگرد و این چنین تأثیر بیشتری از زندگی آن فرد میپذیرد. در این بستهٔ مطالعاتی تلاش شده است با ارائهٔ روایتهایی داستانی از زندگی شهیدان مدافعان حرم امکان همنوایی بیشتر با این شهیدان فراهم آید. خوانندگان در این بسته گاه با شهیدی همنوا میشوند که برای رفتن به سوره و جهاد در راه خدا از هیچ تلاشی فروگذار نمیکند و در آخر به خواستهٔ خود دست مییابد و گاه با شهیدی آشنا میشوند که در کنار حاج قاسم سلیمانی به شهادت دست یافته است. 0 6 حنین صدام میکنن! لیست منتشر کرد. 1403/1/6 کتب شهدایی 13 کتاب مجموعه ای کتب شهدایی که تا امروز خوندم رو براتون قرار دادم و به مرور به این ی لیست اضافه خواهد شد؛ امیدوارم براتون مفید باشه💚🌿 0 13 حــدیث کریمی لیست منتشر کرد. 1402/5/18 دفاع از حرم به روایت کتاب..! 40 کتاب بمناسبت روز بزرگداشت شهدای مدافع حرم، لیستی از زندگینامه و کتابهای مربوط به ایشان. ۱. بعضی از کتابها را خودم نخواندم🤷🏻♀️ ۲. اگر کتابی جامانده بنویسید تا اضافه شود💁🏻♀️ ۳. مرتب شده بر اساس امتیازهای بهخوان🙋🏻♀️ 10 43