ریحانه ریحانه دنبال کردن @reyhaneh0 1 دنبال شده 7 دنبال کننده کتابدوست(42 کتاب)97امتیاز دنبال کردن1یادداشت5امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 42 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 11 کتاب یادداشتها ریحانه 1404/1/9 خدمتکار استفانی لند 3.2 1 من اول مینی سریال maid و دیدم، بعد تصمیم گرفتم که کتاب را بخوانم. روایت کتاب ساده،دلنشین و مناسب است،این کتاب و سریالش دید من به زندگی و دنیای آدم های دیگر تغییر داد. در نهایت هم خیلی خوشحالم که کتاب رو خوندم 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 30 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 20 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها ریحانه کتاب های آدمی که قبلا بودم 19 کتاب این لیست تقدیم به ریحانه ای که دیگر نیستم و تفکراتی که خیلی هایشان را دیگر ندارم... شاید از آنچه بودم خوشنود نباشم ولی بدون آن نمیتوانستم به اینجا برسم🫠 0 4 بریدههای کتاب ریحانه 1403/9/7 آنی شرلی در اونلی لوسی مود مونتگمری 4.6 45 صفحۀ 83 آنی گفت: تا به حال دقت کردهای وقتی مردم میگویند که وظیفهی خودشان میدانند مسئله ای را بیان کنند،باید منتظر شنیدن جمله های انتقاد آمیز باشی؟ چرا هرگز هیچکس وظیفه خودش نمیداند مسائل خوشایندی را که دربارهات شنیده به گوشت برساند؟ 0 23 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.