لیستهای کتاب روشنا لیست منتشر کرد. 1402/5/12 برسد به دست نوجوانها! 47 کتاب به مناسبت خوندن یه کتاب نوجوان باحال و کیفی که دوباره بهم دست داد😁؛ تصمیم گرفتم کتابای قشنگ این قشر که خوندم رو معرفی کنم. امیدوارم شما هم ازشون لذت ببرید. 😄 پ.ن.۱: بقیه کتابایی که یادم بیاد یا بخونم رو به همین لیست اضافه میکنم. پ.ن.۲: کتابهای ۳۱ به بعد چند جلدن که فقط جلد اولشون رو گذاشتم. 13 104 مرضیه صفری لیست منتشر کرد. 1403/11/20 نامـه ! 7 کتاب اخیرا متوجه شدم خوندن کتابهایی که در قالب نامه نوشته شدن ،چقدر برام لذت بخشه. انگار واقعا فرصتی پیش میاد تا تو در خصوصیترین مکالمات شخصیت داستان شریک بشی. آدما توی نامهنگاری واقعا خودشونن حتی اگه پشت کلمه ها قایم بشن. در نتیجه از هر پیشنهادی با این مضمون استقبال میکنم. هر کتاب جدیدی رو بخونم به لیست اضافه میشه! 5 4 زهرا سادات گوهری لیست منتشر کرد. 1403/9/26 کتابهایکلاسیکنشرافق؛مناسببراینوجوانها 22 کتاب مجموعه کتابهای کلاسیک که توسط نشر افق به چاپ رسیده اند و برای نوجوانان خلاصه شده است. 3 25 شیدا شفیعی , لیست منتشر کرد. 1403/6/5 تابستان ۱۴۰۳ 10 کتاب کتابایی که این پایین هستند از اون نشری نیست که خوندم چون از اون نشری بالا نیومد 0 5 سارا هوشمند لیست منتشر کرد. 1403/3/31 کتابهای معروفی که دوست نداشتم! 10 کتاب ترتیبش اینجوریه: اونایی که بالاترن رو کمتر از پایینیا دوست داشتم؛ یعنی هرچقدر بالاتر، امتیاز شخصی من پایینتر! 3 20 نرگس🐚 لیست منتشر کرد. 1403/1/27 بهترینهای ترجمهای نشر افق 34 کتاب انتشارات افق از نشرهای خیلی خوب کشوره. کتابهای کودک، نوجوان و بزرگسال این نشر اکثرا از ارزش محتوایی خوبی برخوردارن. کتابهای ترجمهای که من از این نشر پسندیدم (و در بهخوان موجود بود) اینهاست :) 1 11 محمدرضا لیست منتشر کرد. 1402/7/4 کاپوچینویی☕ 16 کتاب به ترتیب کتاب های کلاسیکی که با کاپوچینو می چسبه و مثل کاپوچینو که باید آروم بخوری اونم باید آروم بخونی 16 15