لیستهای کتاب آفتابگردون لیست منتشر کرد. 1403/8/29 🌟اهل بیت🌟 21 کتاب من همیشه علاقه داشتم به اینکه اهل بیت رو بشناسم. پیامبر رو، مامان فاطمه رو، بابا علی رو، امامهای عزیز دیگه رو؛ ولی هرچی کتاب گیرم میومد پر از کلمات قلمبه سلنبه و پیچیده بود و منو از خوندشون ناامید میکرد؛ تا اینکه خدا منو با این کتابها آشنا کرد. این کتابها رمانهای بسیار جذاب و خلاقانه راجب عزیز دلهای خدا و ما هستن که به من برای شناخت بیشترشون و احساس نزدیکی باهاشون کمک کرد. خوندنشون خالی از لطف نیست. معرفی میکنم: 2 16 زینب هادی لیست منتشر کرد. 1403/6/22 مادر ما 10 کتاب هستی ما از مادر است و چه افتخاری برای ما بالاتر از اینکه فاطمه مادر همه ماست، این فهرست کتابهایی است که درباره مادر و عاشقان مادر خواندهام، باشد که شناخت بیشتر به ابراز محبت بیشتر بینجامد 0 2 ویـ☆ـل لیست منتشر کرد. 1403/12/29 عـید و قـدر خوانـی 4 کتاب خب از اونجایی که عید نوروز با شب قدر همزمان شده و (حداقل توی خانواده ما) عید دیدنی و اینها نداریم گفتم چندتا کتاب درمورد ماه رمضان (البته دیر شده😅) و امام علی بزارم. [لیست در دست ساخت است (هنوز کامل نشده )] 2 5 Agatha لیست منتشر کرد. 1403/12/25 تصمیم گرفتم کتابای ۱۴۰۳ رو جمع آوری کنم 47 کتاب هر چند الان دیگه آخر ساله ولی میخوام کتابایی که خوندم و ثبت کنم... از نظر کتابخوانی امسال واقعا بینظیر بود، بعد وقفه آزاردهنده ۱۴۰۲ باز به آغوش گرم کتابام برگشتم:) 0 2 مصطفی مَدمُلی لیست منتشر کرد. 1402/4/31 کتابهایی مناسب ایام محرم و صفر 100 کتاب کتابهایی که خودم درباره ائمه هدی(ع) مطالعه کرده ام و برای ایام محرم و صفر و شناخت چهارده معصوم (ع) پیشنهاد میکنم مطالعه کنید( زندگی ائمه، عاشورا، سفرنامه کربلا و...)....... 4 63 مصطفی مَدمُلی لیست منتشر کرد. 1402/4/18 کتابهایی درباره امام علی ع 22 کتاب کتابهایی درباره امیرالمومنین علی علیه السلام، که تا حالا خوانده ام...(بروز رسانی میشه انشاءالله)...... 0 26 مصطفی مَدمُلی لیست منتشر کرد. 1402/4/19 کتابهایی درباره حضرت زهرا (س) 21 کتاب کتابهایی مربوط به حضرت زهرا (س) که خوانده ام... 0 24 رزالین. لیست منتشر کرد. 1403/9/26 بهترین کتاب های مربوط به حضرتفاطمه..! 4 کتاب چه خوبه اگه یه شناخت کافی درباره مادرمون حضرتزهرا داشته باشیم. این لیست معروف ترین و بهترین کتاب هاییعه که پیشنهاد میشه بخونیدشون:)💚 0 12 مستَعین🌱 لیست منتشر کرد. 1403/8/25 فاطمیه:) 12 کتاب برای شناخت و معرفت بیشتر به بانوی نور✨ شما هم پیشنهاد بدید اضافه میشه به لیست 🤝 1 11 عَلَـویه لیست منتشر کرد. 1402/9/11 مادر خوبی ها 12 کتاب چقدر فرق است میان فاطمه ای که تو یادمان می دهی و فاطمه ای که یادمان داده اند... 2 22 کتاب خوب لیست منتشر کرد. 1403/2/8 مادر 17 کتاب حضرت فاطمه (س)، اسوه بانوان جهان هستند. ایشان نمونهای کامل از عفت و پاکدامنی، همسری فداکار و مادری مهربان هستند. یکی از رسالتهای نویسندگان کتابهای مذهبی، ارائهٔ تصویری کامل و دقیق از این ویژگیهاست. بستهٔ مطالعاتی حاضر، تلاشی است برای معرفی کتابهایی که به نحوی به معرفی این شخصیت والا پرداختهاند 0 1 کتاب خوب لیست منتشر کرد. 1403/2/7 بستۀ پیشنهادی کتاب دربارۀ حضرت زهرا (س) 15 کتاب حضرت فاطمه (س)، اسوه بانوان جهان هستند. ایشان نمونه ای کامل از عفت و پاکدامنی، همسری فداکار و مادری مهربان هستند. یکی از رسالتهای نویسندگان کتابهای مذهبی، ارائه تصویری کامل و دقیق از این ویژگیها است. بستۀ مطالعاتی حاضر، تالشی است برای معرفی کتابهایی که به نحوی به معرفی این شخصیت واال پرداخته اند. 0 4