لیستهای کتاب یوتاب لیست منتشر کرد. 1404/4/18 کتابخانه ی زندگی من 22 کتاب این لیست یجورایی خیلی شخصیه در واقع توی این لیست کتابهای محبوبم که احساس کردم چه تاثیری بر روی زندگیم دیدگاهم گذاشتن رو اضافه میکنم و اسمش رو به رسم در جستجوی آلاسکا گذاشتم کتابخانه ی زندگی هیچ ترتیبی ندارن و همه ی این کتاب ها رو واقعاً دوست دارم یا دوستشون ندارم اما مثل زخم هایی هستن که منو با تجربه تر و شاید عاقل تر میکنند کتاب های زندگی من فوق العاده در تضاد هم هستن بخاطر اینکه توی هر سن و سالی بودم منو رشد دادن یا رنج که مهم نیست بعضی هاشون مجموعه کتاب هستن که منظور کل مجموعه است. اما در آخر به دنبال رستگاری در بین کتاب ها. لیست ویرایش میشه کتاب بهش اضافه میشه. 1 24 پریسا لیست منتشر کرد. 1404/4/14 فانتزی های معرکه 🏰🌠 21 کتاب این لیست آپدیت خواهد شد هر زمان که من یک کتاب فانتزی معرکه دیگر بخوانم 🧚🏻♀️ 0 4 کتابدار ماه✧ لیست منتشر کرد. 1403/7/17 آخرالزمان؟ بفرمایید: 4 کتاب شاید آینده اونقدرام قشنگ نباشه؛ میخوای بدونی چرا!؟ این کتابا نشونت میدن! 4 23 Daydreamer لیست منتشر کرد. 1403/5/24 نگاهی متفاوت به آینده 30 کتاب کتاب های علمی تخیلی و آخر زمانی به نسبت بقیه ژانر ها کمتر بهش توجه میشه ولی طرفداران خاص خودشو داره و بسیاری از کتاب های این ژانر به راحتی میتونه با کتاب های فانتزی رقابت کنه بسیاری از سری فیلم های معروف و محبوب مثل دونده هزارتو،عطش مبارزه،جعبه پرنده،ناهمتا ابتدا کتاب بودن و خوندن کتاب هاشون به علت تغییر و کوتاه کردن برای ساخت فیلم،خالی از لطف نیست.(مخصوصا کتابی مثل دونده هزار تو که ادامه داستان به صورت فیلم ساخته نشد یا فیلم ناهمتا که کاملا پایان رو تغییر دادند) توی این لیست سعی کردم کتاب های موردعلاقه خودم رو در ژانر علمی تخیلی لیست کنم،امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید💙 پ.ن۱:لازمه اشاره کنم که بیشتر کتاب های لیست در دسته علمی تخیلی به صورت مستقیم قرار نمیگیرن،در داستان هاشون یک تغییر کلی در جهان داستان رخ داده و باعث تغییر سبک زندگی شده،به همین دلیل این کتاب هاروهم توی لیست قرار دادم (مثل کتاب هردو در نهایت میمرند یا آخرین کوچ) پ.ن۲:دونده هزار تو مجموعه ۶ جلدی هست،۵ جلد رو نشر افق و باژ چاپ کرده و جلد ششم قصر کرنک رو هنوز نشر معروفی ترجمه نکرده پ.ن۳:مجموعه بازیکن شماره یک آماده جلد دومش به اسم بازیکن شماره دو آماده رو نشر باژ چاپ کرده که متاسفانه بازم نتونستم به لیست اضافه کنم،موقع تهیه کتاب حواستون باشه دو جلدیه پ.ن۳:کتاب جعبه پرنده به صورت تک جلد و مشابه سناریو فیلم توسط میلکان و سایر نشر ها چاپ شده اما مجموعه دو جلدی کامل توسط نشر باژ با اسم کابوک چاپ شده پ.ن۴:مجموعه عصیانگران،صد نفر(۴جلدی)،موج پنجم(از نشر باژ)رو بهم معرفی کردن و با معرفی دیگران به این لیست اضافه کردم وگرنه خوندم هنوز مطالعه اشون نکردم،اگر این چهار مجموعه رو مطالعه کردید،خوشحال میشم نظرتون رو بگید✨️ 5 40 پرسفونه 🇮🇷 لیست منتشر کرد. 1403/5/17 کتابهایی با دنیایی سراسر ویرانی 15 کتاب یکی از ژانرهای جذاب برای فیلم دیدن و کتاب خوندن پادآرمان شهره و اثار فوق العاده خوبی در این ژانر نوشته شده و گاها اقتباس های سینمایی خیلی خوبی هم دارن. از مجموعه کتابهای چند جلدی، فقط جلد اول اون رو اضافه کردم و ممکنه که نشر دیگه ای با اسم دیگه ای اون هارو چاپ کرده باشه ... 1 27 Panah لیست منتشر کرد. 1403/3/18 کتاب هایی که در ۱۴۰۳ خواندم : 36 کتاب اینجا لیست کتاب هایی رو گذاشتم که در ۱۴۰۳ خوندم: 0 27 ریحــ🌙ـانہ جنتی لیست منتشر کرد. 1402/11/12 سفر به دنیای پادآرمان شهری 7 کتاب بهترین رمانهای پادآرمان شهری و پساآخرالزمانی که از این دنیا جداتون میکنن تا غرق ماجرای هیجان انگیزشون بشی :) * ازشون فیلمهای اقتباسی هم ساخته شده (به جز مجموعه خردم کن، که البته اونم خبر دادن قراره بسازن) که به شوت پیشمهاد میکنم ببینید و لذت ببرید👌🏻😌🌹 0 12 بهخوان لیست منتشر کرد. 1402/2/19 کتاب های فانتزی گروه سنی بالای ۱۴ سال 12 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ کتاب های فانتزی مناسب گروه سنی 14 سال و بالاتر که توسط زهرا توکلی (@zahratavakoli) و معصومه توکلی (@masoomehtavakoli ) تهیه شده است. برخی کتابها مجموعه هستند که تنها یک جلد از آن در فهرست ذکر شده است. 0 6 زهرا توکلی لیست منتشر کرد. 1402/2/15 کتاب های فانتزی گروه سنی بالای ۱۴ سال 12 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ کتاب های فانتزی مناسب گروه سنی بالای ۱۴ سال که با همفکری خواهرم معصومه توکلی @masoomehtavakoli تهیه کرده ایم. برخی کتابها مجموعه هستند که تنها یک جلد از آن در فهرست ذکر شده است. 0 7