لیستهای کتاب < Sahar > لیست منتشر کرد. 1404/1/10 شاید ۱۴۰۴🤭-! 61 کتاب کتابهایی که قصد دارم توی سال جدید بخونم. نمیدونم موفق میشم بخونمشون یا نه اما هر کتابی که خونده بشه همینجا تو کپشن اضافه میکنم پس این لیست آپدیت میشه🤝-! اگه کتابی رو خوندید و دوست داشتید خوشحال میشم به منم پیشنهادش بدید تا توی لیست قرار بدم و اگه عمری باقی باشه بخونمش❤️🔥. ignite me✅️ دزیره جلد ۲ ✅️ اخگری در خاکستر جلد یک✅️ رقیبهای ازلی✅️ 0 11 𝙰𝙽𝚂𝙴𝙻★ لیست منتشر کرد. 1403/3/6 لیست 1۴۰۳ ^^ 47 کتاب کتاب هایی که تو ۱۴۰۳ خوندم:) حس میکنم خیلی زیاد نبوده و میخوام تو سال آینده کتاب های بیشتری بخونم✨✨ 0 38 𝐒𝐚𝐡𝐚𝐫 لیست منتشر کرد. 1403/12/29 انتخاب 5 کتاب مجموعه کتاب انتخاب درمورد یک آزمون که آینده خیلی ها رو رقم میزنه یک رقابت و امریکا در این رقابت شرکت میکنه ولی به اجبار خانوادش چون دله خودش یه جای دیگه گیره 0 3 Alianos لیست منتشر کرد. 1403/10/15 لیست بهترین کتاب های فانتزی 8 کتاب توی این لیست کتاب میخوام بهترین کتاب های فانتزی طوری که خوندم رو معرفی کنم امیدوارم شما هم ازشون لذت ببرید 0 1 Alianos لیست منتشر کرد. 1403/9/16 معرفی بهترین کتاب های عاشقانه؟ 13 کتاب همیشه این مشکلو داشتم که بقیه میومدن میگفتن تو که اینقدر کتاب میخونی یه کتاب بهم معرفی کن و من هیچ وقت نتونستم درست حسابی کمکش کنم چون همون لحظه کلی از کتابا رو یادم نمیومد پس تصمیم گرفتم یه لیست درست کنم که هم برای خودم یادآوری شه که چه کتابای خوبی هستن هم به بقیه بتونم کمک کنم که این کتاب های خفن رو بخونن صد در صد این لیست قراره مدام آپدیت بشه... 0 7 niki♪♫ لیست منتشر کرد. 1402/10/18 مجموعه انتخاب 6 کتاب مجموعه انتخاب جزو بهترین کتابایی بود که خوندم سه جلد اول رو نسبت به دو جلد بعدی بیشتر دوست داشتم و جلد آخر تکمیل کننده ی داستان بود.اگه میخوای راجب هرکدوم از این کتابا بیشتر بدونی و قصد خوندنشونو داری همیشه میتونی بهم پیام بدی:-) 0 9 سِودا لیست منتشر کرد. 1403/7/25 مجوعه های کوتاه✨️🧡 64 کتاب بعضی مجموعه ها خیلییی طولانی میشن و خب...برخی اوقات کتابخون واقعا حوصله خوندن مجوعه ی بلند رو نداره! از این طرف هم تعداد کتاب های تک جلدی که مثل مجموعه ها فوق العاده باشن خیلی کمه:) از نظر من مجوعه دو تا پنج جلدی جزو مجموعه های کوتاه حساب میشن *که آدم تا بخره و بخونه پیر نمیشه😔😂 البته شاید برای بعضی ها این تعداد یکم متفاوت تر باشه=] خلاصه که چندتا از قشنگ ترین مجوعه های کوتاه رو می تونی در این لیست مشاهده کنی🥲 0 39 niyayesh لیست منتشر کرد. 1403/5/24 لیست کتابهای ۱۴۰۱ 36 کتاب آرشیو کتابهایی که سال ۱۴۰۱ مطالعه کردم (۴۰). خیلی دقیق نیست و ممکنه چیزی از قلم افتاده باشه چون یادم نمیآد اون زمان چه کتابهایی رو خوندم. 0 12 هستی لیست منتشر کرد. 1403/2/7 پاد آرمان شهر یا آخرالزمانی 52 کتاب پاد-آرمانشهر یک جامعه خیالی در داستانهای علمی–تخیلی است که در آن، ویژگیهای منفی، برتری و چیرگی کامل دارند و زندگی در آن دلخواهِ هیچ انسانی نیست. این جوامع معمولاً زمانی از یک جامعه را نشان میدهند که به نابودی و هرجومرج رسیدهاست. نوشتن کتاب های پادآرمان شهر و آخرالزمانی توسط نویسندگان آیندهگرا و بهمنظور هشدار به مردم در مورد ادامه یا افزایش چیرگی برخی معضلات اجتماعی صورت میگیرد. 2 44 Yas ✨️ لیست منتشر کرد. 1402/10/17 مجموعه انتخاب 👑 6 کتاب میتونم بگم یکی از بهترین مجموعه هایی که خوندم و فوق العاده بودن 👌🏻 هر کتابو چندین بار خوندم و حاضرم حافظم پاک بشه و بشینم دوباره بخونمشون 🥺 سه جلد اول رو ( انتخاب ، برگزیده ، شاهدخت ) من پشت سر هم خوندم چون که کتاب وسط ماجرا یهو تموم میشد و نمیشد صبر کرد بعد یه مدت خوند . ولی تنها کتابی که تو این مجموعه دوست داشتم کتاب سال های سال به خوبی و خوشی بود که با اینکه خوندنش واجب نبود ولی من خیلی دوستش داشتم ♥️ چون یه فلش بک به گذشته و برمیگشت به کلی عقب و میتونم بگم تکمیل کننده مجموعه بود . امیدوارم بازم بتونم مجموعه ای مثل این مجموعه پیدا کنم 🥹 0 23