لیستهای کتاب آبیِ آسمانی لیست منتشر کرد. 1403/4/13 رمان های ژاپنی ای که دوست داشتم! 7 کتاب من هنوز زیاد با ادبیات ژاپن آشنا نیستم ولی اینا رو دوست داشتم و از خوندنشون لذت بردم- این لیست آپدیت میشه! 0 20 فاطمه مطاعی لیست منتشر کرد. 1403/10/16 کتابهای ۱۴۰۳🌱 67 کتاب کتاب هایی که در سال ۱۴۰۳ خوندم 0 9 یوتاب لیست منتشر کرد. 1403/12/27 کیگو هیگاشینو 7 کتاب کیگو هیگاشینو، زاده ی 4 فوریه ی 1958، نویسنده ای ژاپنی است. هیگاشینو پس از فارغ التحصیلی در رشته ی مهندسی برق از دانشگاه اوساکا، به نوشتن رمان روی آورد در حالی که همچنان به عنوان مهندس در شرکتی بزرگ کار می کرد. هیگاشینو به خاطر خلق داستان های معمایی خود، برخی از معتبرترین جوایز ادبی ژاپن را به خود اختصاص داده است. در سال 1999 ، او جایزه نویسندگان سبک رازآلود ژاپن را برای رمان "هیمیتسو (راز)" به دست آورد، که توسط کریم یاسار به انگلیسی ترجمه شد و توسط ورتیکال، تحت عنوان "ناوکو" در سال 2004 منتشر شد. در سال 2006 ، او برنده 134مین جایزه ناووکی برای "فداکاری مظنون X" شد. رمان های او قبل از برنده شدن پنج بار نامزد بهترین رمان شده بودند. ↻ لیست کتاب از نویسنده ای که از معجزات مغازه نامیا بیشتر شناخته شده تا شم پلیسی اش! 0 10 ☆ ثنــــا ☆ لیست منتشر کرد. 1403/5/8 کتاب های 1403 49 کتاب کتاب های که امسال خوندم 1 15 امید ابد لیست منتشر کرد. 1403/5/14 کم حجم ۱ 49 کتاب مدتی بود بخاطره گرفتاری و کم بود وقت دنبال لیستی بودم از کتابای کم حجمی که بشه هرکدوم رو چند روزه تموم کرد، البته نه بخاطر اینکه هرچیزی بخونم و چوب خط پر کنم که ی چیزی خونده باشم، بلکه انقدر خوب باشن که تا مدتی ادمو درگیر داستانشون بکنن ، این لیست با وسواس انتخاب کردم و هرکدوم اکثرا حجمشون زیر ۳۵۰ صفحه اس و اکثرا ۴ ستاره تو گودریدز از مخاطبا گرفتن و روان و گیرا روایت شدن 18 131 niyayesh لیست منتشر کرد. 1403/9/26 از بهترینهای جنایی ژاپن 8 کتاب کتابهای کیگو هیگاشینو، نویسنده ادبیات جنایی ژاپن 0 5 فاف میم زال لیست منتشر کرد. 1401/9/26 "تعلیق + جنایت" خوانی 13 کتاب شوربایی از کتابهای پلیسی/معمایی/جنایی غیر ایرانی؛ ژاپنی، نروژی، فرانسوی و آمریکایی-انگلیسی. تمام این کتاب ها در طاقچه (و بی نهایت) موجود است. 0 39