لیستهای کتاب فاطمه مطاعی لیست منتشر کرد. 4 روز پیش کتابهای ۱۴۰۳🌱 55 کتاب کتاب هایی که در سال ۱۴۰۳ خوندم 0 3 ☆ ثنــــا ☆ لیست منتشر کرد. 1403/5/8 کتاب های 1403 37 کتاب کتاب های که امسال خوندم 0 7 niyayesh لیست منتشر کرد. 1403/9/26 از بهترینهای جنایی ژاپن 8 کتاب کتابهای کیگو هیگاشینو، نویسنده ادبیات جنایی ژاپن 0 2 امید ابد لیست منتشر کرد. 1403/5/14 کم حجم ۱ 49 کتاب مدتی بود بخاطره گرفتاری و کم بود وقت دنبال لیستی بودم از کتابای کم حجمی که بشه هرکدوم رو چند روزه تموم کرد، البته نه بخاطر اینکه هرچیزی بخونم و چوب خط پر کنم که ی چیزی خونده باشم، بلکه انقدر خوب باشن که تا مدتی ادمو درگیر داستانشون بکنن ، این لیست با وسواس انتخاب کردم و هرکدوم اکثرا حجمشون زیر ۳۵۰ صفحه اس و اکثرا ۴ ستاره تو گودریدز از مخاطبا گرفتن و روان و گیرا روایت شدن 18 120 آبیِ آسمانی لیست منتشر کرد. 1403/4/13 رمان های ژاپنی ای که دوست داشتم! 4 کتاب من هنوز زیاد با ادبیات ژاپن آشنا نیستم ولی اینا رو دوست داشتم و از خوندنشون لذت بردم- این لیست آپدیت میشه! 0 11 فاف میم زال لیست منتشر کرد. 1401/9/26 "تعلیق + جنایت" خوانی 13 کتاب شوربایی از کتابهای پلیسی/معمایی/جنایی غیر ایرانی؛ ژاپنی، نروژی، فرانسوی و آمریکایی-انگلیسی. تمام این کتاب ها در طاقچه (و بی نهایت) موجود است. 0 35