لیستهای کتاب saaren لیست منتشر کرد. 1403/7/8 پاییز ۴۰۳ 14 کتاب حسوحال کلاسیک،کاملا مناسب پاییز... 0 2 آگرین لیست منتشر کرد. 1403/6/25 جنایی ها 12 کتاب این روزا تعداد دوستانی که به ژانر جنایی و معمایی علاقه دارن زیاد شده . پس من هم چند تا کتاب جنایی که خوندم و یا قراره بخونم رو معرفی میکنم که بخونین. اگه شما هم کتابی خوندین که بنظرتون جذاب اومده رو بگین تا به لیست اضافه کنم:)🤸🏻♀️ 0 12 سعید احمدی نژاد لیست منتشر کرد. 1403/5/21 جناییهای مهم تاریخ ادبیات 13 کتاب در اینجا سعی میکنم کتابهای مهم و کلاسیکشدهی ژانر جنایی را که ترجمهی خوبی ازشان به فارسی هست فهرست کنم. قطعا این لیست بهروز میشود. 4 135 بهخوان لیست منتشر کرد. 1402/2/19 ناداستان | پیشنهادهایی برای نمایشگاه 19 کتاب پیشنهادهایی برای نمایشگاه 5 15 محمدامین اکبری لیست منتشر کرد. 1403/1/1 هفت کتاب برتری که در ۱۴۰۲ خواندم 7 کتاب به نام او هفت کتاب برتری که در ۱۴۰۲ خواندم بهترتیب علاقمندی من: ۱. شوایک ۲. وجدان زنو ۳. در کمال خونسردی ۴. زندگی خوش کوتاه فرنسیس مکومبر ۵. بیست و یک داستان از همینگوی ۶. روباه ۷. تا هروقت که برگردیم 6 111 معصومه توکلی لیست منتشر کرد. 1402/2/19 ناداستان | پیشنهادهایی برای نمایشگاه 10 کتاب پیشنهادهایی برای نمایشگاه 10 60