لیستهای کتاب ریحانه سعیدی لیست منتشر کرد. 5 روز پیش کتاب هایی که بهار امسال خواندم✨🥹 27 کتاب این کتاب ها رو تو بهار امسال خوندم که کشورم ایران با اسرائیل جنگ کرد و کتاب خوندن و این کتاب ها بهم آرامش میدادن🩷🌼 2 33 Della لیست منتشر کرد. 1404/3/31 خواندنی های تیر ۱۴۰۴ 11 کتاب ۱ از ۱۱ تا✅️ ۱. رویا فروشی دالرگات ۲. ناتوان ۳. ما دروغگو بودیم ۴. گربه سیاه ۵. دروغ پنهان شوهر بیوه زن ۶. دایی وانیا ۷. مروارید ۸. سرو غمگین ۹. واقعیات قضیه آقای والدمار ✅️ ۱۰. ۴۸ قانون قدرت ۱۱. راز داوینچی 0 15 نَرجـس لیست منتشر کرد. 1404/3/17 تابستون🌱🏖️ 18 کتاب این لیست کتاب که قرار تابستون بخونم ژانر:فانتزی ؛عاشقانه ؛روانشناسی توجه ممکن چند تا کتاب حذف یا اضافه شود 0 15 خانومشکلات! لیست منتشر کرد. 1404/1/11 کتاب های ۴۰۴ 17 کتاب کتاب های خوانده شده در ۱۴۰۴ *این لیست در حال بروز شدنه *به امید یه سال پر از کتاب🫠✨ 0 3 [یهسازاناینصفنیمهٔدرحالورودبهکالجیوم] لیست منتشر کرد. 1404/1/1 کتابهای ۱۴٠۴🕯🌟 57 کتاب "برگهای تقویم میریزند، چون برگهای پاییز، و ما رهسپار سالی دیگر میشویم. آیا در این مسیر، روشنی را برمیگزینیم یا در سایههای دیروز گم میشویم؟ آینده، لوحی سپید است و قلم در دستان ما..." 1۴٠۳ با همهی سختیاش و کتابای قشنگش تموم شد. به شدت ذوق لیستی رو دارم که میخوام برای ۴•۴ بچینم و این لیست ویرایش میشه و امیدوارم بتونم همه رو مطالعه کنم🥺✨🕯 یکی از اهداف امسالم اینه که کتابهایی درمورد نکات نویسندگی و.. هم به لیستم اضافه کنم چون تا به حال خیلی کم کتاب با عناوینی مثل نویسندگی خوندم با اینکه خودم چند ساله مینویسم و به نظرم لازمه که بیشتر بخونم.. 🪼 اگر پیشنهادی دارید درمورد کتابی خوشحال میشم بهم بگید تا به لیستم اضافه کنم☕ 0 15 غـزال🪴 لیست منتشر کرد. 1403/12/5 روزهای بهاری🌷☔ 10 کتاب (از هر پایانی، بهاری تازه آغاز می شود.) کتاب های که فصل بهار قصد دارم بخوانم. 16 139 ^᪲᪲🌱 𝓢𝓽𝓮𝓵𝓵𝓪🌱^᪲᪲ لیست منتشر کرد. 1403/12/1 کتاب هایی که به شدت منتظر خوندنشونم 26 کتاب میخواستم برم همشونو توی نمایشگاه کتاب بخرم اما بعدش نظرم تغییر کرد چونکه وقتایی که کلی کتابو با هم میخرم هیچوقت نمی خونمشون 3 13 luna لیست منتشر کرد. 1403/8/22 کتاب هایی با حس و حال گوگولی 14 کتاب ترجیح دادم برای این فهرست از کتاب های کودک و نوجوان بیشتر استفاده کنم چونکه کتاب های نوشته شده برای کودک و نوجوان معمولا داستان های فانتزی هستن که باعث افزایش خلاقیت میشن و الان به خلاقیت خیلی نیاز داریم 0 8 namira لیست منتشر کرد. 1403/6/8 ساده اما شیرین 6 کتاب ی روزایی فقط میخواییم از کارهای روزمره تکراری و مشکلات فرار کنیم و روح و جسممون خسته است قطعا نمیتونیم تو این تایم کتاب های فلسفی یا سنگین بخونیم پس بیایین با خوندن این کتاب ها هم حالمونو خوب کنیم هم به خودمون استراحت بدیم . (این کتابا راحت خوان و روان و سبک و شیرینن جزو شاهکار ها نیستند ولی سرگرم کننده ان) 0 3 نسرین سان لیست منتشر کرد. 1403/5/21 فانتزیِ عاشقانه دوست داری؟ 24 کتاب سلااام از اونجایی که روز به روز داره طرفداران فانتزی عاشقانه بیشتر میشه و نشر ها کتابای بیشتری ترجمه و چاپ میکنن این لیست رو ساختم تا یه جمع بندی جمع و جور از کتابا داشته باشیم... _اگر کتاب دیگه ای میشناسید حتما بگید! 27 164 Roodabeh لیست منتشر کرد. 1403/5/7 لیست کتاب های با ژانر کره ای 4 کتاب کتاب هایی که خودم خوندم وخیلی دوستشون داشتم. 0 6 یاسمن لیست منتشر کرد. 1403/3/5 ادبیات کره جنوبی 24 کتاب کتاب های نويسنده های کره ای 0 23