لیستهای کتاب mahsa ab لیست منتشر کرد. 1402/3/11 فانتزی 39 کتاب بهترین کتاب ها در ژانر فانتزی که خوندم✨️ 0 55 جادوگری به نام جود🪄 لیست منتشر کرد. 1403/2/26 انمیز تو لاورز 26 کتاب انمیز تو لاورز یعنی شخصیت هایی که اول از هم متنفرند اما به مرور زمان به واسطه اتفاقاتی از هم خوش شون میاد و عاشق هم میشن✨️ پ ن جلد اول هر مجموعه رو گذاشتم و براتون این پایین نوشتم چند جلده هر کدوم شهر هلالی دو جلدی پادشاه پریان سه جلدی کاراوال سه جلدی شش کلاغ دو جلدی خردم کن فعلا پنج جلدش ترجمه شده غیرزمینی سه جلدی سریرشیشه ای شونزده جلدی عصیانگران دو جلدی انتخاب شیش جلدی قلمرو خار و رز نه جلدی اخگری در خاکستر چهار جلدی ملکه سرخ هفت جلدی افعی و بال های شب دوجلدی هیس هیس چهارجلدی ( فعلا دو جلد اول ترجمه شده) 29 72 آوایگمشدهدرورقهایفراموشی؛ لیست منتشر کرد. 1404/2/4 قصه های سپیده دم؛ 100 کتاب کتاب های فانتزیای که افراد زیادی باهاشون کتابخون شدن. 11 58 ^᪲᪲🌱 𝓢𝓽𝓮𝓵𝓵𝓪🌱^᪲᪲ لیست منتشر کرد. 1404/1/13 ضروری !!! 8 کتاب بهنام خدا💚 اول از همه بگم کههههه لیست موقتیه🥸 این لیست لیستی که برام مث مسکنه 💉 یعنی باید هر چه سریعتر استفاده ش کنم🤒😷 حالا چرا ؟🧐 چون هر کتابی که توی این لیسته یعنی باید در سریع ترین زمان ممکن بخرمش و بخونمش🙂↔️🤭 این لیست کم و زیاد میشه و کتابها جاشون به دیگری میدن 🤫🫣 همین دیگ_😶🌫️🫥 0 9 Panah لیست منتشر کرد. 1403/3/18 کتاب هایی که در ۱۴۰۳ خواندم : 36 کتاب اینجا لیست کتاب هایی رو گذاشتم که در ۱۴۰۳ خوندم: 0 25 زهرا سادات گوهری لیست منتشر کرد. 1404/1/1 خدانگهدار، هزار و چهارصد و سه! 66 کتاب خب... وقتشه ببینم چقدر خوندم امسال... پیتر پن و داستان دو شهر رو از انتشارات دیگری خوندم... (پیترپن قدیانی و داستان دو شهر افق) و خب بهترینها هم که ...🥲 نامِ باد و کوئوت عزیز😁، شاهدزد، سیپیو و رفقاش که دلم براشون تنگ میشه:)💔 آبشار یخ و سولویگ و همراهانش که تا ابد دوستشون خواهم داشت🥲، بازی تاج و تخت و دسیسهچینیها، و استارکهای دوست داشتنی، راب، جان که در حقش ظلم شد، آریا و ادارد...😭💔 حتی دنریس... که البته باید بگم سریالش رو هم دیدم و تنها سریالی بود که کامل شد... و علیرغم اینکه خیلیها با کتابش حال نکردن، جز بهترینها بود برای من!🥲 ربکا و مندرلی که بخشی از قلبم میون اتاقهای بسیار اون عمارت بزرگ مونده... سایهی باد و گورستان کتاب های فراموش شده و خولین کاراکسی که سرگذشتش هنوز باعث میشه قلبم بگیره:) دنیل، بئاتریس، کتابفروشی سمپره و خیابانهای بارسلون... نارنیا و دنیای جادوییش و کمد ... و چهار خواهر و برادر و کایرپاراول! ... مهمان دراکولا و فضای گوتیک و زیبایی که داشت... بارتیمیوس؛ و شهر لندن و کیتی و ناتانیل که دلم همیشه براشون تنگ میشه و حس میکنم دوباره پیششون برمیگردم و داستان عجیبشون رو باز هم میخونم... قصههای همیشگی، دوقلوهای بیلی و قصههای پریانی که همیشه دوستشون خواهم داشت... و این دومین باری بود که میخوندمش و قطعا باز هم میخونمش... کانر و گلدیلاکس عزیزم🥲🥲 آخرین روز خانم بیکسبی و اون همه هیجان و استرس... و هابیت خوانیش برای شاگردهاش... زیبا صدایم کن و زیبایی که دلش میخواست با پدرش خوشحال زندگی کنن... داستان دو شهر؛ و شخصیتهای خاکستریش... انتقام، سیدنی کارتن... نیکلاس نیکلبی و اون همه بدبختیای که تحمل کرده و دلم براش کباب شد..🥲 و عقل و احساس، و جین آستینی که در پردازش شخصیتهاش کم نمیذاره، الینور و ماریانی که هنوز پایان داستانشون برام عجیبه... مانولیتوی عزیزم و مامان عجیب غریب و دست به کتکش...😂 بچههای خانم پرگرین؛ و ماجراجوییهاشون، جیک، اما، میلارد، اینوک، و ... سیلماریلیون، و سرزمین میانهای که تاریخچهای شگفتآور داشت... اربابحلقهها، یاران حلقه و نوروز ۱۴۰۳ و زمستونش که باهاشون سفر کردم... سم و آراگورن عزیز... پیتر پن و رویاهای کودکی ای که فراموش شدن... دوریان گری، مردی که زیبا بود؛ ولی نه از درون... و همه و همهی اینها، سال ۱۴۰۳ من رو تشکیل دادن. از همهی این شخصیتها ممنونم که باعث شدن توی روزهای مزخرف هزار و چهارصد و سه دووم بیارم!... و آره خلاصه؛ کتابهای امسال عجیب و خاص بودن. و دلم برای این کتابها تنگ خواهد شد. و انشاءالله که سال ۱۴۰۴ به شدت بهتر خواهم خوند...🙂 راستی گفتم حدود پنجاه تا کتاب هم خریدم ؟😁😁 2 22 nina لیست منتشر کرد. 1404/1/1 کتاب های ۱۴۰۳ 63 کتاب سال خوبی بود برای کتاب خوندن و تونستم کتاب های خوبی هم بخونم. این لیست از کتاباییه که سال گذشته خوندم . درواقع ۷۴ جلد کتاب خوندم اما به دلیل وجود نداشتن بعضی کتابای زبان اصلی توی بهخوان نتونستم اینجا قرارشون بدم . 0 6 paria azadi لیست منتشر کرد. 1403/12/21 پاییز 16 کتاب کتاب هایی که در پاییز باید خواند 0 2 یاسمن لیست منتشر کرد. 1403/4/8 رومنتزی 👀💕 25 کتاب کتاب های فانتزی عاشقانه 0 25 نرگس بانو لیست منتشر کرد. 1403/10/4 با آنها سفر میکنید به دنیای دیگری 12 کتاب کتاب هایی که با آن ها به دنیای دیگری سفر میکنید 2 172 شادی حسینی لیست منتشر کرد. 1403/4/29 بهترین فانتزی های تک جلدی 12 کتاب اگر فانتزی خوان هستی و به خواندن مجموعه های فانتزی علاقه مند هستید این فانتزی های تک جلدی رو از دست ندید 🙃📚 22 143 نسرین سان لیست منتشر کرد. 1403/5/21 فانتزیِ عاشقانه دوست داری؟ 24 کتاب سلااام از اونجایی که روز به روز داره طرفداران فانتزی عاشقانه بیشتر میشه و نشر ها کتابای بیشتری ترجمه و چاپ میکنن این لیست رو ساختم تا یه جمع بندی جمع و جور از کتابا داشته باشیم... _اگر کتاب دیگه ای میشناسید حتما بگید! 27 163 Javad لیست منتشر کرد. 1403/7/9 طرفداران هری پاتر و فانتزی بخوانند! 9 کتاب خب این لیست و صرفا واسه هری پاتر خونا ( همون پاتر هدا) نمی نویسم. برای طرفداران ژانر فانتزی و علمی تخیلی هم میتونه مفید باشه.🙃🙃 تعجب نکنید که اسم نارنیا و ارباب حلقه ها تو این لیست نیست! از عمد این کارو کردم چون توی همه لیستهای فانتزی هستن و این کتابا که تو لیستن شاهکارهای بعضا ناشناخته هستن و واقعا واسه دوست داران تخیل و البته هری پاتر عالیه... (اما خودمونیم کدوم کتابخونی از هری پاتر خوشش نیومده؟!😁😁) امیدوارم بدرد بخوره و لذت ببرید. 🍎🍎 0 6 مینااا لیست منتشر کرد. 1403/5/29 تک جلدیهای فانتزی 15 کتاب تک جلدیها برای من مثل زنگ تفریح میمونند! 8 194 نینآ؛ لیست منتشر کرد. 1403/4/5 بهترین های فانتزی⭐️ 23 کتاب بهتربن کتاب های فانتزی:) 2 20 هیوا لیست منتشر کرد. 1403/3/9 فانتزی ها 95 کتاب تو انیمه ها به جایی که شخصیت وارد یه دنیای دیگه میشه میگن ایسکای رمان های فانتزی برای ما حکم همون ایسکای رو داره و مارو از زمان و مکان رها میکنه و وقتی از کتاب جدا میشی میبینی چندین ساعت گذشته. کتاب خوان بمانید😍✌️ در حال تکمیل... 8 113 Panah لیست منتشر کرد. 1403/3/10 🤡🎪🎠 5 کتاب بهترین کتابایی که توی یه سیرک یا یه دنیای جادویی شبیه به سیرک اتفاق میوفتن 1 4 عطرین لیست منتشر کرد. 1402/9/9 کادو های تولدم📚 9 کتاب این لیست برای من یه یادگاری قشنگ از تولدم محسوب میشه چون تمام کتابایی که از بهترین ادمای زندگینم از خانوادم و دوستام کادو گرفتم اینجا قراره ثبت شه کتابایی که تک تکشون ارزش خوندن دارن و میتونید بخونیدشون مطمئنم خوشتون میاد اذر ۱۴۰۲ اگه این کتابارو خوندی خوشحالم میشم نظرتو بگی 4 38 Tina Hosseini لیست منتشر کرد. 1402/6/26 عاشقانه فانتزی ♥️🔥 17 کتاب برای کسانی که ماجراجویی های هیجان انگیز به همراه عاشقانه های جذاب رو دوست دارن 🤩✨ 4 67 Park be rona لیست منتشر کرد. 1402/4/7 چند تا از بهترین کتاب ها 5 کتاب چند تا از بهترین کتاب ها را میخوام به شما معرفی کنم 🦋 1 9