لیستهای کتاب علی لیست منتشر کرد. 1404/3/30 قفسه منتخب من📚❤️ 28 کتاب رمان های محبوب و منتخب من. [لیست آپدیت میشود] 0 15 علی لیست منتشر کرد. 1404/3/30 کتاب های قرن ۱۵، سال ۰۴ 36 کتاب کتاب های امسال🪴 0 8 پارسا گلی نژاد لیست منتشر کرد. 1404/3/18 باید از معروفی خواند 6 کتاب خواندنی های استاد معروفی 0 7 عارفه لیست منتشر کرد. 1404/3/13 ادبیات معاصر ایران 16 کتاب نویسندگانی که یک اثر از اونها رو دوست داشتم و مشتاق خوندن بقیه آثارشون هستم، اون کتابها رو اینجا لیست میکنم. 0 17 maedeh rahmdel لیست منتشر کرد. 1403/12/17 کتاب های مورد علاقه ام💕 45 کتاب این لیست ،لیست کتاب هایی هست که از خوندنشون بسیار زیاد لذت بردم و به بقیه هم شدیداً پیشنهاد میدم بخونن... 5 39 نگار طالبی لیست منتشر کرد. 1403/12/17 ایرانی-خوانی 89 کتاب شروع ادبیات ایران به همراه نویسندگان معاصر 0 194 "死の天使" لیست منتشر کرد. 1403/10/16 "به یاد عباس معروفی" 7 کتاب "روحِ آدم را میجوند، تا حرفِ خودشان را به کرسی بنشانند؛ نه به عشق فکر میکنند نه به گذشتهها، و یادشان نمیآید که روزی، روزگاري، گفته اند: «دوستت دارم»...!" عباس معروفی-روحشان شاد و یادشان گرامی-مرد بزرگی بود که با کتاب هایش جمعیتی ویران میشد.ایشان در سال ۱۳۳۶ پا به این جهان گذاشتند و بعد در سال ۱۴۰۱ یا حدودا دو سال پیش چشمانشان را بستند و به خواب ابدی فرو رفتند. به یاد ایشان، بهترین کتاب هایشان را آماده کرده ام تا کمی از ایشان در کنار هم یاد کنیم. 0 28 Rozhina Barzegar لیست منتشر کرد. 1403/8/9 بهترین آثار ادبیات ایرانی 35 کتاب این یک لیست از بهترین آثار ایرانی ای هست که من خوندم ( تو ژانر های متفاوت) و اینکه به ترتیب نیست تقریبا و میشه گفت ده تای اول جاشون درسته به نظرم,سعی کردم بهترین آثار رو انتخاب کنم و اگه بتونم این لیست رو آپدیت می کنم. 2 20 تینا لیست منتشر کرد. 1403/1/8 گوشه ای از ۱۴۰۲💞 10 کتاب کتابهایی که ۱۴۰۲ خوندم:) 0 4 مهرداد محمدی لیست منتشر کرد. 1401/10/5 اولین لیست ده تایی از بهترین رمان های ایرانی 10 کتاب در اینجا لیست 10 کتاب برتر ایرانی را که هم قصه گو هستند و هم ادبیت در آنها مستتر است را ذکر کرده ام. 0 72 سهیل خرسند لیست منتشر کرد. 1401/9/17 کتابهای محبوب من 73 کتاب بهترین کتابهایی که از آغاز زندگی در دنیای کتابها تا به امروز خواندهام. 10 98