لیست کتاب نشر میلکان و (شاید) تغییر خود ariy 4 روز پیش نشر میلکان و (شاید) تغییر خود لیست نام کتابهایی از نشر میلکان با عنوان احتمالا برای تغییر است. 16 0 3 1 بدن فراموش نمی کند بسل ون در کولک 3.3 0 2 چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود؟ جولی اسمیت 3.9 8 3 اطلس دل؛ طرحی برای پیوند معنادار و زبانی برای انتقال تجربه های انسانی برنه براون 5.0 0 4 از خجالت مردن! باربارا جی. مارک وی 4.0 0 5 راهنمای سفر درونی جیمز هالیس 5.0 2 6 با تو شروع نشده (نقش تروماهای موروثی در شکل گیری شخصیت ما نحوه توقف این چرخه) مارک ولن 5.0 0 7 شجاعت مطلوب نبودن ؛ تدبیری ژاپنی برای تغییر در زندگی و رسیدن به شادی حقیقی ایچیرو کیشیمی 0.0 8 قدرت شروع ناقص: جستارهایی درباره ی بهتر انجام دادن کارها جیمز کلییر 4.0 19 9 عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست مگان دیواین 3.4 32 10 کاش وقتی بیست ساله بودم می دانستم: دوره ای فشرده برای یافتن جای خود در دنیا تینالین سیلیج 2.9 21 11 شجاعت رنج بردن درل ون تانگرن 0.0 12 رک ترین کتاب ممکن؛ راهکارهایی کاربردی برای رهایی ذهن از چرندیات شوتاب گنگور 2.5 2 13 خودت را تباه نکن: فکر و خیال بس است، به زندگی ات برس گری جان بیشاپ 3.1 17 14 ترس: خرد لازم برای عبور از طوفان تیک نات هان 3.8 1 15 پذیرش سوگ: یافتن مسیر زندگی پس از فقدان کلربی. ویلیس 4.5 2