نظرها (13)

همسایه هازمین سوختهسیندخت

ایران خواندنی: جنوب (خوزستان، بوشهر، کرمان)

17 کتاب

سلسله فهرست‌هایی در دست تهیه و تکمیل است تا کتاب‌هایی را معرفی کند که وقایع و داستان‌های آن‌ها به طور کامل یا بخشی از آن با محوریت شهرها و نواحی کشور عزیزمان ایران، اتفاق افتاده است. هدف کتاب‌های رمان و داستان بوده نه کتاب‌های پژوهشی، تاریخی و مستند. حتماً کتاب‌های ارزشمند دیگری هم هستند که به دلیل آگاهی کمتر بنده، محدود بودن منابع، فرصت محدود، غیرقابل اطمینان بودن بعضی منابع و... در فهرست نیامده‌اند. فهرست‌ها بعد از اطمینان و تحقیق کافی، به تدریج اصلاح (حذف و اضافه) می‌شود. ضمناً ترتیب کتاب‌ها بر اساس اولویت خاصی نیست. منابع: - سایت سلام صدا - وبلاگ طاقچه - وبلاگ فیدیبو - سایت ایران کتاب - هوش مصنوعی (فقط برای نخ دادن خوب بود. پر بود از اشتباهات مکرر که کمک کردم خودش را تصحیح کند!) -------------------------------------------------------------- خوزستان • همسایه ها • زمین سوخته • سیندخت • زمستان 62 • هستی • دا • نخل های بی سر • چراغ‌ها را من خاموش می‌کنم • مدار صفر درجه بوشهر • تنگسیر • رمان زندگی همین است • رمان کشتی توفان‌زده • بر جاده‌های آبی سرخ کرمان • بولوار پارادیس • بچه های قالیبافخانه • سیریا، سیریا • کنیزو

3.6k

چه لیست‌های جالبی!

کتاب نخل‌های بی‌سر باید از عرصه وجود پاک بشه😑

واقعاً چون نخوندم خودمم نمی‌دونم چرا.
از دو منبع که معرفی شده بود آوردمش. از لحاظ محتوایی بهش واقف نیستم و الان با اشاره شما، علاقه‌مند شدم بخونمش یا برم نظرات بیشتری رو راجع بهش بخونم.
بازم ممنون از نظرتون.

چرا؟

از بس کتاب بی‌خودیه
@Marzie_bano

خیلی از کتاب‌های محمود تو فضای خوزستان می‌گذره

بله درسته.
یک نکته هم اینه که هدف بیشتر این بوده محوریت و اصل ماجرا در اون منطقه اتفاق افتاده باشه و نگاهی به فرهنگ بومی منطقه یا مکان‌های مشهور یا طبیعت اون جا هم داشته باشه. در خیلی داستان‌ها، گذری کوتاه یا کم‌اثر به شهرهای دیگه هم بوده که از اون‌ها صرفنظر شده.

اکسیژن

اکسیژن

1404/3/21

اون طور که توی سرچ هام فهمیدم تو کتاب های منیرو روانی پور اکثرا محل وقوع داستان جنوب کشوره. اخیرا کنیزو رو دارم ازشون میخونم و جا داره توی این لیست باشه.

ممنونم از کمکتون.

چه کاری خوبی دارید انجام میدید جناب معروف عزیز ... زنده باشید 🔥🙏