لیست کتاب دامان بهشتی

دامان بهشتی

دامان بهشتی: بستهٔ پیشنهادی کتاب دبارهٔ مادران شهدای دفاع مقدس دفاع مقدس مملو از داستان مادرانی است که حضور فعالی در جبهه‌های جنگ داشته اند. آن‌ها نشان داده‌اند اگر نیاز باشد، خود به همراه خانواده‌شان به نبرد با دشمن ایران و اسلام می‌شتابند یا اینکه فرزندان خود را آمادهٔ مسیر پر فیض شهادت می‌کنند. کتاب‌های پیش رو تنها بخشی از روایت فداکاری مادرانی است که در هشت سال دفاع مقدس به شکل‌های مختلف منبع آرامشی برای مدافعان ایران بوده‌اند. روایت‌ها و سختی‌های آن‌ها در فراق پاره‌های تنشان به مخاطبان امروز نشان می‌دهد که آرامش امروز ما، نتیجه صبر و ایثار مادرانی نمونه است که هیچ گاه از یاد نخواهد رفت.

1 تنها گریه کن: روایت زندگی اشرف سادات منتظری مادر شهید محمد معماریان
2 تب ناتمام: روایت زندگی شهلا منزوی، مادر جانباز شهید حسین دخانچی
3 مهاجر سرزمین آفتاب: خاطرات کونیکو یامامورا (سبا بابایی) یگانه مادر شهید ژاپنی در ایران
4 مادر ایران: خاطرات شفاهی عصمت احمدیان مادر شهیدان اسماعیل و ابراهیم فرجوانی
5 خانم کارکوب: روایت زندگی مادر شهیدان جمال و فریدون و منصور کارکوب زاده
6 مگر چشم تو دریاست! روایت مادر شهیدان محمد، عبدالحمید، نصرالله و رضا جنیدی
7 عزیز خانوم: طرحی از یک زندگی به روایت کبری حسین زاده حلاج مادر شهیدان: محسن، جواد، علی اصغر و محمدرضا درویش
8 در انتظار پدر: مادرانه شهید محمدرضا تورجی زاده
9 ستاره های کوکب: زندگینامه داستانی کوکب اسکندری مادر شهیدان حسن، علی، رضا مظفر و جانباز حسین مظفر
10 درگاه این خانه بوسیدنی است
11 چارقدی پر از ماهی گلی
12 به بها خریدند: روایت زندگی بانوی صبور و مقاوم، فاطمه عباسی ورده (مادر شهیدان احمد، علی، یونس و محمد جوادنیا)
13 قصه‌ ننه علی