کتاب های مُحَرَم و امام حسین(ع) منتخب زهره زهره 4 روز پیش کتاب های مُحَرَم و امام حسین(ع) حالا که نزدیک ماه محرمیم پیشنهاد میکنم در این ماه برای شناخت بیشتر امام حسین(ع) و علت قیامش این کتاب ها رو بخونید. 9 0 1 1 کتاب آه: بازخوانی مقتل حسین ابن علی (ع) یاسین حجازی 4.5 95 2 فصل شیدایی لیلاها سیدعلی شجاعی 4.3 24 3 داستان بریده بریده: داستانی پژوهشی از حادثه کربلا علیرضا نظری خرم 3.2 18 4 همرزمان حسین(ع) سیدعلی خامنه ای 4.8 45 5 رحمت واسعه محمدتقی بهجت فومنی 4.2 24 6 یک غنچه، صد زخم حسین سیدی ساروی 4.0 1 7 حسین (ع) از زبان حسین (ع): زندگی و زمانه امام حسین (ع) از زبان ایشان محمد محمدیان 4.4 38 8 از دیار حبیب سیدمهدی شجاعی 4.2 45