امنیتی ها منتخب ایلیا هادیان ایلیا هادیان 7 روز پیش امنیتی ها کتاب های اطلاعاتی امنیتی یه سبک از کتاب ها هستن که به کلی جذابیت بالایی دارن و مجبورت میکنن تا بفهمی بعدش چی میشه؟ حالا اینجا چند تا از قشنگ ترین این سبک کتاب ها رو که خوندم برات لیست کردم 👀 26 0 2 1 خاکسپاری دوم بانوی مرگ نیما اکبرخانی 4.3 31 2 عزرائیل : روزهای تاریک نیما اکبرخانی 3.9 28 3 عزرائیل: کهنه سرباز نیما اکبرخانی 4.3 66 4 مستند ضدصهیونیزمی - تکفیری حیفا محمدرضا حدادپور جهرمی 3.8 110 5 مستند داستانی کف خیابون محمدرضا حدادپور جهرمی 4.0 58