یادداشتهای شیوا شیروانی (53) شیوا شیروانی 1402/7/16 توحید سیدعبدالحسین دستغیب 3.0 1 کتابی که من خوندم روجلدش فقط توحید نوشته بود که اینجا پیداش نکرد همچنین تعداد صفحاتش بیشتر از این کتاب بود درهرصورت بنظر میرسید صوت سخنرانی های کوتاه شهید دستغیب برای عموم درباره توحید پیاده شده ، خوندنش غفلت زدا ست و خالی از لطف نیست 0 0 شیوا شیروانی 1402/7/16 راهنمای نگارش پژوهش دانشگاهی (مقاله، رساله و کتاب) سعید عدالت نژاد 2.5 1 کتاب بدی نبود ولی مطالب مفیدش برای من شاید به اندازه ی دو برگه A4 بود . برای شروع پایان نامه نویسی و مقاله، خوبه یه نگاه اجمالی بهش انداخته بشه. 0 0 شیوا شیروانی 1402/7/16 نهج البلاغة 5.0 1 نمیشه این کتاب رو خوند و عاشق نشد.... ترجمه دشتی رو یه بار خوندم و دوباره خوندم و سه باره خواهم خوند! برعکس اونچه القا شده، نهج البلاغه فوق العاده متن قابل فهمی داره... من با این دید خوندم که عمده مخاطب سخنان این آیت اعظم الهی مردم ... کوفه و معاویه و ... بودن!حالا چرا باید از ترس نفهمیدن این سخنان لای این کتاب رو وا نکنم؟!! پیشنهاد می کنم بخونید و ببینید چه خبره! نیاز به تفسیر و ... نیست فقط بخونید !! 0 0 شیوا شیروانی 1402/7/15 قاف: بازخوانی زندگی آخرین پیامبر از سه متن کهن فارسی یاسین حجازی 4.6 43 کتابی به نهایت خوب و دلنشین❤ «پیامبری به غایت رحمة للعالمینی از سوی خداوند و در کمال مکارم اخلاق و لطافت باران از سرزمینی سوزان » در وصف این پیامبر چی می تونیم بگیم ما واقعا امت این پیامبریم؟ قران و قاف و هرچه در وصفش سخن گفته رو باید بارها خوند ... برای رسیدن به قله اخلاق و انسانیت باید از مصفای خداوند مدد گرفت. 0 0 شیوا شیروانی 1402/7/15 حافظه نامحدود کوین هورسلی 3.6 5 اولین کتابی بود که در مورد حافظه میخوندم. برام بسی جالب بود. مقدمات کتاب بسییییار جذاب بود برام . روش هایی که برای تقویت حافظه ذکر شده بود روش های جدیدی نبودن اما اهمیت و لزوم تکرار و تمرین برام بیشتر شد. 0 0 شیوا شیروانی 1402/7/15 قیدار رضا امیرخانی 4.1 118 یه رمان فوق العاده .... من که همه چیز این داستان رو دوست داشتم 0 0 شیوا شیروانی 1402/7/15 اینک شوکران: منوچهر مدق به روایت همسر شهید جلد 1 مریم برادران حقیر 4.5 39 به جرات میتونم بگم از بهترین های مجموعه ی اینک شوکران ، روایت همسر شهید مدق هست... حتما بخونید 0 0 شیوا شیروانی 1402/7/15 لحظه ای درنگ: مهارت های تفکر برای زندگی مریم ادیب 4.5 4 خیلی خوب و تفکر برانگیز. در عین حال ساده و روان 0 0 شیوا شیروانی 1402/7/15 محکم در آغوشم بگیر: هفت گفت وگو برای یک عمر زندگی با عشق سوزان ام. جانسون 3.9 7 کتاب شامل درس هایی از درمان هیجان محور برای بهبود روابط زوجین بود (EFT). ترجمه روانی داشت، در کل محتوای خوبی هم داشت. برای استفاده عموم توصیه می کنم. 0 13 شیوا شیروانی 1402/7/15 پیغام ماهی ها گلعلی بابایی 3.0 2 اولین کتابی بود که از زبان یه سردار حاضر تو جبهه خوندم . برای من خط به خطش هیجان انگیز و قشنگ بود . از اینکه شهید همدانی خودشون بخشی از خاطرات حضورش تو جبهه اینقد ساده و صمیمی تعریف کرده و برامون به یادگار مونده خییلی خیلی ارزشمنده. البته انتهای کتاب خیلی کوتاه از خاطرات حضورشون تو سوریه و خاطره ای از همسرشون هم ثبت شده. لازمه ذکر کنم خاطرات شهید همدانی از زبان همسرشون خانم پروانه چراغ نوروزی تو کتاب خداحافظ سالار هم بینظیره . 0 3 شیوا شیروانی 1402/7/15 کتاب قوام: روایت زندگی حجت الاسلام سیدمهدی قوام محسن دریابیگی 3.8 5 آقا سید مهدی قوام (رحمة الله علیه) بدون شک از نوادر دوران بودن . حیف که کتاب خیلی کوتاهیه... در هرصورت دلنشین و آموزنده بود 0 0 شیوا شیروانی 1402/7/15 راز نگین سرخ حمید حسام 4.3 4 این کتاب رو بلافاصله بعد از پیغام ماهی ها خوندم ...و چه اشتباهی! یه جورایی میتونم بگم متن داستانی و خلاصه شده از قسمتهای مربوط به شهید شهبازی تو کتاب پیغام ماهی هاست ، با دو تناقض ( مثلا یکیش اینه که جریان آشنایی شهید همدانی و شهید شهبازی متفاوت ثبت شده و بنظرم پیغام ماهی بیشتر قابل اعتماده ،چون کتاب ، ثبت مصاحبه با خود شهید همدانی هست و فرم داستانی نداره) 0 1 شیوا شیروانی 1402/7/15 اخبات علی صفایی حائری 4.6 40 این کتاب رو حتما قبل از ماه رمضون بخونید... فوق العاده رشد دهنده ست. 0 2 شیوا شیروانی 1402/7/15 من او رضا امیرخانی 4.3 160 قبل از اینکه بگم چقدر از خوندنش لذت بردم باید بگم که من اهل رمان با این حجم از صفحه نیستم (حوصله م سر میره از داستان بی حکمت البته) مثلا دفعه های قبل کتاب( من پیش از تو) رو شروع کردم به خوندن ، از بس توضیحات ریز داشت تا صد صفحه اول تحمل کردم و دیگه حوصله م سر رفت و انداختمش دور. یا قبلترش که غرور و تعصب رو داشتم میخوندم تا یه جایی که خوندم گفتم بسه برم فیلمشو ببینم بشوره ببره این متن نچسب رو 0 0 شیوا شیروانی 1402/7/15 یک عاشقانه ی آرام نادر ابراهیمی 4.1 146 این کتاب از زیباترین عاشقانه هایی هست که خوندم... 0 0 شیوا شیروانی 1402/7/15 خاک های نرم کوشک سعید عاکف 4.4 67 خدا با خلق بعضی بنده هاش محشر کرده... به بعضیا باید گفت شهید نمایی کردن رو بذارید کنار . لقمه تون رو حلال کنید تا ببینید خدا چجور باهاتون معامله می کنه! 0 0 شیوا شیروانی 1402/7/15 الشّهید العزیز - سلسلة حکایة الصّالحین 2 5.0 1 البته من کتاب فارسیشو خوندم ! ولی خب فقط ترجمه عربیش تو گودریدز موجود بود! یک نفس عمیق با چشمای بسته و زمزمه ی اسم محمود رادمهر ... یکی از شهدای مازندرانی کربلای خانطومان که اخیرا با دوستای شهیدش به دیارمون برگشت. اونقدر برای رضای خدا تمیز زندگی کرد که خدا خیلی خوب و قشنگ خریدش. سبک زندگیش خلاصه میشد : برای رضای خدا ... خب چرا این کتاب خوندنیه ؟؟ چون لااقل چند روزی با سبک زندگی محمود میتونی تمیز زندگی کنی! همچین "برای رضای خدا" میچسبه تو ذهنت که لذت میبری از زندگی با خدای محمود... یک نکته ای که هم میتونه نقطه ضعف کتاب باشه هم نقطه قوت(از جهت نگاه بیرونی به منش شهیدعزیز) این بود که خاطرات شهید بیشتر از زبان همکاران و دوستانش بود و کمتر خاطرات مادر و همسرشون... شخصا معتقدم محمود رادمهر رو میخوایم بهتر بشناسیم باید اول مادر مومنه و عالمه و حکیمه و فاضله ی این شهید رو بشناسیم اونوقت درک کنیم محمود رادمهر کی بود! 0 0 شیوا شیروانی 1402/7/15 نهج البلاغه علی بن ابی طالب(ع) 4.9 18 تا می تونید در نهج البلاغه سیر کنید و قلب خودتون رو با کلام و حکمت های امیر المومنین(سلام الله علیها) آرامش بدید. #مهدوی_ارفع 0 5 شیوا شیروانی 1402/7/15 پاندای بزرگ و اژدهای کوچک جیمز نوربری 3.9 85 کتاب جالب و قشنگی بود مکالمات پاندای بزرگ و اژدهای کوچک بیشتر آدم رو یاد شازده کوچولو مینداخت اما با محتوایی متفاوت . و البته کلی نقاشی های خود آقای نویسنده از مکالمات پاندا و اژدها تو کتاب بود که جذابیتش رو بیشتر کرد بنظرم. این توصیفاتم بخاطر رایگان بودن کتاب بود :)) چون چند هفته پیش این کتاب رو از طاقچه رایگان دریافت کرده بودم و امروز فرصت کردم بخونم:) ۹۰صفحه و تو هر صفحه دوخط کوتاه وبه همراه تصویر بود. اینم بگم نسخه چاپیش گویا ۸۸هزارتومنه که بنظرم نمیارزه وقتی اینهمه کتاب نخونده داریم واسه این کتاب اینقد پول بدیم ؛) 0 0 شیوا شیروانی 1402/7/15 پدر نرجس شکوریان فرد 4.4 16 این کتاب هدیه ای بود از طرف بانویی از نسل علی علیه السلام و اهل غریبستان اینستاگرام کتاب کم حجم و کوچک قشنگی بود داستان های کوتاهی از زندگی آقاجانمون بود و چندخطی که توسط نویسنده به زیر هر داستان نوشته شده بود 0 2