یادداشتهای مریم کاظمی (16)
1403/5/13
بنظرم کتاب خیلی ضعیفی بود ماجراهای کلاس پر حاشیه خیلی ازش بهتر بود و واقعا بهتر به شبهات نماز پرداخته بود نویسنده از توصیف حالات صورت فقط و فقط گاز گرفتن لب و ریز چشمک زدن رو بار ها و بارها تکرار کرده که ضعف نویسنده رو می رسونه و منو یاد رمان های دوزاری زرد می اندازه سناریو داستان ها هم کاملا غیر حرفه ای یا خیلی ساده بودن که من خواننده از اول داستان می تونستم راحت آخرش رو حدس بزنم، یا خیلی مسخره بودن داستان آخر که تیر خلاص بود! آخه کدوم پدری برای این که به بچه ش بفهمونه اگه خدا رو دوست داریم باید اون جوری که اون میخواد عبادتش کنیم میره به جای اون لپ تاپی که دخترش می خواسته یه لپ تاپ مزخرف برای تولدش می خره و روز بعد از تولد که دخترش ناراحت شده لپ تاپ اصلی رو پشت در اتاقش میذاره و میگه میخواستم بهت این موضوع رو بفهمونم😐 داستان ها تو فضای متوسطه دوم نوشته شده بود اما سبک نوشتار و استدلال ها نهایتا بتونه دوره دوم دبستان یا متوسطه اول رو جذب کنه
4.0
کلا جوری جان نویسنده فوق العاده ایه این کتاب و دو کتاب دیگه( شب بخیر دیگه و برگرد خونه دیگه) ماجراهای یک اردک برون گرا و یک خرس درون گراست اردک خیلی دوست دارد با خرس رفیق شود و خرس دوسش داشته باشد اما به این موضوع دقت نمی کند که روحیات خرس با او متفاوت است و فکر می کند خرس دوسش ندارد کتاب کتاب خوبی برای این است که کودکان و حتی بزرگتر ها به روحیات متفاوت دیگران دقت کنند
4.0
کتاب درباره یک لوبیا است که تلاش می کند با استقاده از عینک آفتابی و سایز ابزار بچه باحال کن (!) خودش را تبدیل به یک لوبیای باحال کند اما در نهایت می فهمد که آن چه او را باحال می کند کمک کردن به دیگران و در یک کلمه خوب بودن است، نه ژل و عینک آفتابی کلا جوری جان نویسنده فوق العاده ایه همه کتاب هاش ارزش خوندن دارن
1403/4/31
《 هرکسی از ظن خود شد یار من، از درون من نجست اسرار من》 کتاب کوه داستانی درباره شعر فوق است در این داستان هر حیوان با توجه به زیسته و تصور خود کوه را توصیف می کند اما در نهایت می بینند که کوه مجموعه ای از تصورهای تمام آن هاست و تصور هیچ یک از کوه کامل و درست نیست درسی که این کتاب به بچه ها می دهد درس بزرگی است این که تصور هر کسی از یک موضوع ممکن است درست نباشد یا حتی درست باشد اما کامل نباشد نویسنده بسیار حرفه ای این مفهوم سنگین را در قالب داستانی زیبا برای کودکان بیان کرده علاوه بر موضوع و داستان، کتاب تصویر سازی بسیار زیبایی هم دارد من کتاب را از طاقچه بی نهایت خواندم اما حتما آن را خریداری می کنم چون ارزش بارها خواندن دارد.