یادداشتهای Baili dongjun (27) Baili dongjun 2 روز پیش رویای نیمه شب مظفر سالاری 4.1 241 ⚘️یک شبی مجنون نمازش را شکست بی وضو در کوچه لیلا نشست عشق آن شب مست مستش کرده بود فارغ از جام الستش کرده بود سجده ای زد بر لب درگاه او پر ز لیلا شد دل پر آه او گفت یا رب از چه خوارم کرده ای بر صلیب عشق دارم کرده ای جام لیلا را به دستم داده ای وندر این بازی شکستم داده ای نشتر عشقش به جانم می زنی دردم از لیلاست آنم می زنی ⚘️ هاشم قصه ی ما ، مجنون لیلی خود ، ریحانه شده است. این جوان رعنا و رشید و صالح دل در گروی دختری داده است که وصلت میان آن ها همانند رسیدن ماه و خورشید بهم ناممکن است. اما هاشم در تب عشق ریحانه افتاده و تنها او را میبیند و دل در طلب وصل او دارد و هزاران هزار دختران زیبارو و ثروتمند و حتی دختران حاکم شهر برای او پشیزی ارزش ندارند! هاشم بارها بارها به سراغ پدر ریحانه ، ابوراجح می رود تا علاقه خود را ابراز کند اما هر بار مانعی محکم نمی گذارد تا او صندوقچه دل خود را باز کند و هر چند که می داند ابوراجح او را دوست می دارد و پسری شایسته می داند، باز نمی تواند دختر او را خواستگاری نماید چرا که این مانع مانند دیوار چین بلند و محکم است!:(( داستان ما ،داستان عشق است. عشقی میان تشیع و سنت! هر دو از یک دین، هر دو یگانه پرست ، هر دو پیرو و مومن اما از دو مذهب که از قضای بد روزگار در زمانی که برادر برادر خود را به دیناری می فروشد؛ به اون انگ جاسوسی و قتل و غارت میزند در زمانی که شیعیان تحت ظلم خلفای وقت هستند! قصه ی عشق این دو دلدار به کجا خواهد رسید؟ آیا رقیبان خواهند گذاشت که به وصال هم برسند ؟آیا بدخواهان شیوه و منش سکوت در پیش میگیرند یا سنگ بر سر راه آنها میاندازند؟ آیا خانواده ها رضایت به وصلت میان دو مذهب می دهند ؟ آیا سرنوشت عاشقی آنها ازدواجی پر از عشق و محبت خواهد یا تفاوت های مذهبی ریشه و غنچه گل عشق آنها را می خشکاند ؟ این داستان جذاب ایرانی را بخوانید تا جواب سوال های بالا را پیدا کنید و از یک عاشقانه قدیمی و زیبا لذت ببرید از یک عاشقانه معصومانه که به گناه آلوده نشده و همچون خود عشق دلفریب و زیباست. 《این کتاب را حتما توصیه به مطالعه می کنم》 0 6 Baili dongjun 6 روز پیش مغازه خودکشی ژان تولی 3.3 429 با سلام و درود 《من این کتاب برای مطالعه توصیه می کنم 》 اول از همه ترجمه عالی و خوب 👍🏻 همراه با پاورقی ها و توضیحات لازم داستان کتاب با یک خانواده و مغازه آغاز می شود؛ زمان داستان به نوعی آخر الزمانیست؛ زمانی که همه چی نابود شده یا رو به نابودیست! امید واژه ای غریب و ناامیدی آشنا ترین آشنایان است ! این کتاب، یک کتاب طنز سیاه می باشد؛ یک فانتزی سیاه تکان دهنده! در قالب طنز دراماتیکی که با آن مواجه می شویم قرار هست با پدیده تلخ خودکشی روبرو باشیم و شاید اندکی بیشتر به گزینه ها قرار داده شده روبرویمان فکر کنیم 🙂 خانواده تواچ که نسل هاست مغازه خودکشی را دارند اینجا هستن تا به شما اقلام و اجناس لازم برای خودکشی تونو برحسب علایق شما بدهند!از طناب و سم گرفته تا بلوک های سیمانی سنگین تا شمشیر و هاراکیری 🪢🗡⚗️🩸😯😯 آن ها حتی برای مراسم خاکسپاری شما هم گل میفرستند🪦⚰️🥀 اما باید بگم فقط فروش دارند و خدمات ندارند ❌️❌️ یعنی به شما کمک نمیکنند که جان خود را بگیرید آلن کوچکترین عضو این خانواده برخلاف کل خانواده پر از نشاط و پر امید است و هرچه قدر پدر و مادرش در تلاشند که او را سرکوب کنند، نمی توانند!!اما آیا آلن هم مثل اعضای خانواده می شود ؟؟آیا آلن کسی است که در آینده صاحب مغازه خودکشی می شود؟ 📍نکته جالب کتاب نام شخصیت ها می باشد که همگی برگرفته از شخصیت های بزرگ که همگی خودکشی کردند می باشد! مثل مرلین ، ونسان ، آلن،ارنست ،.... اگر میخواین سرنوشت تواچ ها و مغازه خودکشی را بدونین حتما کتاب بخوانید اما قبل از خواندن بگم سطر های پایانی کتاب ضربه ای غیرقابل پیش بینی و خرد کننده وارد می شود 😱😱 اگر کتاب را مطالعه کردید حتما نظراتتون در زیر یادداشت بگید تا به دوستان هم کمک شود در انتخاب یا عدم انتخاب اثر برای مطالعه 5 10 Baili dongjun 1403/12/13 فارسی شکر است سیدمحمدعلی جمالزاده 4.0 14 با سلام و درود حکایتی بامزه و طنزآمیز از زبان فارسی و استفاده از اصطلاحات فرانسوی و عربی و غیره که آن را نمکی تر می کند به نظرم در حد یک نمایش کوتاه و طنز باید از این کتاب استفاده کرد خود نویسنده هم که من به نظرم نیازی نیست معرفی کنم 😊 0 5 Baili dongjun 1403/12/13 بازگشت به کتابفروشی موریساکی ساتوشی یاگیساوا 3.8 8 با سلام و درود این کتاب جلد دوم و در ادامه داستان کتاب کتابفروشی موریساکی می باشد. به شخصه جلد دوم را از جلد اول بیشتر دوست داشتم 😊 خب همانطور که از اسم پیداست فضای اصلی داستان ما یک کتابفروشی می باشد 📚 کتابفروشی دست دوم فروشی که نسل به نسل در بین اعضای خانواده از پدر به پسر مدیریتش واگذار شد و الان دایی ساتورو صاحب کتابفروشی می باشد تاکاکو که شخصیت اصلی و اول داستان ماست در جلد اول به خاطر مشکلاتش و با پیشنهاد مادرش به طبقه دوم کتابفروشی می رود اکنون یک کار جدید پیدا کرده و گاها آخر هفته ها و تعطیلات به دایی ساتورو در اداره کتابفروشی کمک میکند در این فصل ما شاهد بهبود تاکاکو و ایجاد دوستی و رابطه های جدید او هستیم البته که هنوز هم تاکاکو مشکلاتی دارد😉اما اینبار قرار هست از زندایی موموکو کمک بگیرد کتاب ترجمه روان و عالی دارد و داستان گیرای کتاب شما را جذب خواهد کرد که شده حتی یک روزه هم تمام کنید 😜😜😜 این کتاب را به شما که به فضای کتابفروشی و داستان های مربوط به خود کتاب ها علاقه دارید، پیشنهاد میکنم پ.ن.:دستمال کاغذی آماده داشته باشید 🥲 0 8 Baili dongjun 1403/12/12 زمان اشتباه، مکان اشتباه جیلیان مک آلیستر 4.1 42 با سلام و درود🌻 شاید اگر تو را در زمان و مکان دیگری میدیدم، اوضاعمون فرق داشت! این کتاب همانطور که از عنوان مشخص هست راجب زمان صحبت میکند زمان که همیشه به عنوان عنصری مهم و غیرقابل برگشت ازش یاد می شود؛ زمانی که همه ی ما دوست داریم که می توانستیم به عقب برگردیم و اصلاحاتی را در زندگی مان انجام دهیم اما این امکان هنوز برای بشر میسر نشده است؛ گذشته در گذشته باقی خواهد ماند! اما با اینکه در واقعیت نمیتوان به گذشته برگشت در خیال ما ، در ادبیات و داستان هایمان، در رمان هایمان میتوانیم اینکار انجام بدیم!! می توانیم به گذشته برگردیم و تغییراتی را هرچند با قوانین خاص خودش انجام دهیم 🙂 چطور می شود بعد از این که کسی به قتل رسید از وقوع آن جنایت جلوگیری کرد؟ اواخر ماه اکتبر،جنیفر ،قهرمان ما که در نقش مادر و همسر و یک وکیل میشناسیم شاهد وحشتناک ترین اتفاق و رویداد زندگی اش از پشت پنجره خانه اش می شود! پسرش،تاد، انسانی را چاقو میزند و او را میکشد!🔪😲 جنیفر و کلی،همسرش،که می بینند امشب در پاسگاه نمی توانند کاری کنند به خانه برمیگردند و میخوابند تا فردا اقدامات لازم را انجام دهند اما فردا صبح که جنیفر بیدار می شود می بیند به دیروز برگشته و هنوز جنایت رخ نداده! آیا جنیفر می تواند جلوی جنایت پسرش را بگیرد و یا اینکه قرار هست عمیق ترین و سیاه ترین راز های زندگی برایش فاش شود؟؟ این کتاب معمایی به شدت خوبی داشت،روند کتاب با وجود ۳۶۰ صفحه کند نبود، گاها خواننده به استیصال جنیفر برای کشف حقیقت دچار می شد و کتاب پر از سورپرایز و غافلگیری بود ! ترجمه روان،قابل فهم و در یک کلام عالی 👏🏻👏🏻 اگر اهل رمان های جنایی و معمایی و به نوعی فانتزی برگشت به عقب هستید، این کتاب پیشنهاد میکنم پ.ن.:کتاب جایزه انتخاب گودریدز در سال 2022 را برنده شده👍🏻 goodreads CHOICE AWARDS 2022 ممنون از دوست عزیزم مبینا که به من این کتاب امانت داد❤️🌹 2 6 Baili dongjun 1403/12/3 چه طور زندگی می کنید گنزابورو یوشینو 3.2 6 با سلام و درود نوشتن يادداشت برای این کتاب برای من سخت بود واقعا!😅 ابتدا راجب ترجمه صحبت کنم؛ روان و قابل فهم و عالی همانطور که در پیشگفتار هم در خط اول گفته شده، این کتاب برای رده سنی نوجوان (۱۲_۱۴سال) کتاب جذاب تر ، مناسب تر خواهد بود برای من بزرگسال [به صورت کلی] کتاب جذابیت در شان خودش را نخواهد داشت و به قول گفتنی حوصله سربر خواهد بود😅😅 فکرکنم حالا بیشتر متوجه بشید چرا گفتم يادداشت نوشتن و امتیاز دادن سخته!!🥺 این کتاب داستانی از سفر کودکی به نوجوانی قهرمان داستان، کوپر، می باشد. کوپر که با احساسات تازه و بلوغ نوجوانی در حال سر و کله زدن هست و مشکلاتی را با دوستانش پشت سر می گذارد. و در این راه درس های تازه ای می آموزد. دایی کوپر که ما بیشتر در بخش هایی از يادداشت های او در دفتر يادداشت دایی مواجه هستیم، به عنوان یک بزرگسال، راهنما در کنار کوپر هست و در کنار تشویق او گاها به او تلنگر هم می زند. در کل نظر شخصی خودم اینکه اگر در سن اول راهنمایی این کتاب میخوندم احتمالا بیشتر لذت میبردم و امتیاز بالاتری می دادم🤣 ممنون از توجه تون پ.ن.۱:ممکنه شما بزرگسال باشید ولی باز هم کتاب دوست داشته باشید پ.ن.۲: این داستان انیمه هم دارد؛از استدیو جیبلی 😊 پ.ن.۳: اگر فرزندی در پایه های پنجم،ششم ،هفتم،هشتم دارید این کتاب را پیشنهاد میکنم، جهت تهیه برای فرزند دلبندتون 2 10 Baili dongjun 1403/11/27 شنژن گی دولیل 3.3 15 با سلام و درود امتیاز من به اینکار به علت گرافیک و نقاشی های عالی و پر جزئیات و با رعایت نکات و جذاب بود متاسفانه داستان کمیک و رویه ی پیشرونده ماجرای شخصیت اصلی من جذب نکرد؛در واقع شاید ۵۰ صفحه انتهایی فقط میخواستم تموم شه!! کتاب شما را آنطور که در خلاصه من خواندم قرار نیست با فرهنگ چن آشنا کند!![خیلی با دید خفن رفتم سراغ کمیک 🥺] اینجوری نیست که در کمیک تفاوت های فرهنگی گفته نشود اما بیشتر مانند شوک های فرهنگی برای شخصیت اصلیست! در کل پیشنهاد من شروع کمیک خوانی با این کمیک نیست❌️⛔️ ولی اگر در زمینه کمیک، طراحی، گرافیک کار میکنین یا قصد کار دارین نمونه خوبی است؛خصوصا که داستان مرتبط هست :) ممنون از توجه تون 0 7 Baili dongjun 1403/11/24 نازنین فیودور داستایفسکی 4.1 119 با سلام و درود وقتی اسم داستایفسکی میاد همه اغلب دنبال متن های سنگین،اسم های پیچیده و زیاد می گردند اما نازنین به نوعی آس نویسنده است!اثری تک که نه تنها پیچیده نیست بلکه ساده است! نویسنده در ابتدای متن خود مقدمه ای را به رشته تحریر در آورده که در نظر دوستان و متخصصان ادبیات کاری برخلاف رسالت همیشگی داستایفسکی بوده است که باز هم این کار خاص می کند. من ترجمه را پسندیدم؛ روان و قابل فهم.👍🏻👏🏻👏🏻 اما خود داستان: در اینجا گروفروش مردی را داریم که با دختر بسیار جوانی ازدواج می کند و شاید همین اختلاف سن و بی تجربگی هر دو در امر خانواده،ازدواج منجر به عدم خوشبختی آنها می شود ؛ داستان از زبان مرد و خطاب به ما گفته می شود؛انگار که مرد دارد زیر لب برای خود مجدد وقایع آشنایی تا ازدواج را تکرار می کند اما صدا بلند تر از زیر لب سخن گفتن است و گاها خشم مرد گریبان ما، خواننده، را می گیرد که چرا اجازه نمی دهیم او داستان را بیان کند!!! در طول داستان پریشانی و تشویش و عدم ثبات روحی مرد به دلیل حوادث ناگوار کاملا مشخص هست و واضح نشان می دهد او نیاز دارد تا کسی را در کنار خود داشته باشد که با لیوان آبی او را دعوت به آرامش کند اما دریغا،کسی در کنار او نیست! :( اما سرنوشت دخترک هم باعث غم می شود؛ او که شور و هیجان و سرکشی جوانی را دارد و از آن طرف می ترسد که مجدد به شوربختی و تنهایی برگردد! او نیز می ترسد تنها بماند و مطرود شود اما این زوج با وجود داشتن این ترس مشترک،از بیان آن بهم خودداری می کنند و زمانی که دیر شده است لب بر سخن می گشایند! چه سرنوشت تلخی! :( پیشنهاد می کنم کتاب را در لیست مطالعه خود قرار دهید و اگر اشتراک طاقچه دارید، آن را در بی نهایت پیدا می کنید با تشکر از اینکه صحبت ها من را مطالعه کردید 🙏🏻🌹 0 11 Baili dongjun 1403/11/21 راهنمای جیبی درمان استرس کلرمایکلز ویلر 2.0 1 با سلام ابتدا راجب ترجمه میخوام بهتون بگم: ترجمه روان ،قابل فهم و امتیاز ۵ از ۵ داشت 👍🏻👏🏻 امتیاز گودریدز : ۳.۹ خب بین امتیاز من و گودریدز تفاوت زیاده تقریبا😅 علتش اینکه به نظر من و دوستی که همراه من کتاب خوند، کتاب برای رده سنی بالای ۳۵ بیشتر کاربردی است؛ مواردی که در کتاب ذکر شده و گاها سوالات به درد کسی که ۱۸_ ۲۵ ساله است خیلی نمیخوره! ازدواج، طلاق، ورشکستگی، سالمندی، بیماری،فرزند و .... برای شخصی که تازه وارد دنیای کار و تحصیل شده موارد استرس زا محسوب نمی شوند😅😅 البته اگر موارد گفته شده جزو لیست شاخص های استرس زا شما هستند، این کتاب قطعا می تونه به شما کمک کنه! ازش کمک بگیرید،اوکی👌🏻 ؟ استرس! مهمان ناخواسته و البته آشنایی که هر لحظه میتواند سرزده پا به زندگی ما بگذارد و تاثیر مستقیمی روی کیفیت زندگی ماداشته باشد. به همین خاطر به راهکارهایی فوری نیاز داریم تا بتوانیم در لحظه از آنها کمک بگیریم؛ این کتاب جیبی هم برای همین اینجاست، تا با تمرین ها و راهنمایی ها کمک کنه ⛔️اصلی ترین نکته ای که از کتاب در خاطرم خواهد ماند این است که موقعیت هایی که خارج از کنترل و اراده ی شخص من هست را بشناسم و بدونم و بابت اونا دچار تنش و استرس و پاسخ حاد نشوم و تلاش و تمرکزم را بر قابل کنترل ها بزارم ⛔️ نکات مثبت کتاب که به نظرم بی انصافی است گفته نشوند: ۱_تعریف ها و توضیحات خوب از استرس، خوشبختی، اعتماد به نفس ، خودکارآمدی و ...که گاها شده چندین پاراگراف صرف شده تا هر مورد به خوبی و به قدر کافی قابل فهم و لمس باشد ۲_برخلاف تصور همگانی یا تبلیغات زرد و غیرقابل اتکا، در این کتاب به جنبه خوب و به درد بخور استرس پرداخته شده؛ چرا که همیشه استرس بد نیست!! به قول گفتنی افراط و تفریط هست که بده❌️ در آخر این کتاب، کتاب خوبیست و من پیشنهاد میکنم اگر به شدت بالایی درگیر استرس هستید مطالعه کتاب خالی از لطف نیست! خصوصا اگر بالای ۳۵ سال باشید😆😆😆 با تشکر 🌹 پ.ن.: تکه کتاب هایی از بخش های موردعلاقه خودم گذاشتم، خوشحال میشم مطالعه کنید 2 5 Baili dongjun 1403/11/21 ماجراهای شرلوک هولمز آرتور کانن دویل 4.0 1 مجموعه معمایی محبوب من در قالب کمیک با طراحی دقیق و مناسب 0 3 Baili dongjun 1403/11/20 هشت قتل حرفه ای پیتر سوانسون 3.6 20 با سلام کتابی معمایی و جنایی که شما را درگیر پیدا کردن قاتل می کند و در نهایت با سورپرایزی بزرگ کتاب به پایان می رسد امتیاز گودریدز: ۳.۶ مال در یک صبح سرد که در کتابفروشی خودش مشغوله با یک مامور اف بی آی ملاقات میکنه؛گوئن، مامور ما که در حال کشف یک قاتل عجیبه! قاتلی که فهرست هشت قتل حرفه ای خونده!! اما این فهرست چیه و چرا باید گوئن سراغ مال بیاد؟هدف چارلی چیه؟ جواب این سوال را در کتاب پیدا خواهید کرد😉 خواندن این کتاب خالی از لطف نیست و به شما عزیزان که طرفدار ژانر جنایی_معمایی هستید توصیه می کنم. چون داستان اصلا آبکی نیست؛ به هیچ وجه، شما قرار نیست با یک قاتل یا قاتلین معمولی مواجه بشید!😲🤯 و شاید حتی از غیرانسانی بودن اعمالشون به شدت جا بخورید! :///// ترجمه کتاب روان و بسیار خوب است👏🏻👏🏻 0 6 Baili dongjun 1403/11/19 می خواهم بمیرم ولی هنوز هم دوست دارم دوکبوکی بخورم جلد 2 بک سهی 3.5 52 با سلام این کتاب جلد دوم کتاب نویسنده است و شامل مکالمات بیشتر نویسنده با روانپزشک خود می باشد. تکه ای ازدخلاصه پشت کتاب: "این کتاب ترکیبی از درون نگری و شوخ طبعی است و نگاهی عمیق به پيچيدگي های سلامت روان و جستجوی معنا در زندگی ارائه می دهد" امتیاز گودریدز: ۳.۲۷ اولین بار که جلد اول خوندم،صرفا به خاطر علاقه ام به دوکبوکی کتاب برداشتم و بعد در همخوانی آن شرکت کردم و خب، واو، این کتاب عالی بود این کتاب جلسات مشاوره و حاصل تجربه تلخ اما عمیق ده ساله خانم سهی است چه در جلد اول و چه در جلد حاضر بارها بارها شاهد این نکته بودم که درمان یک جلسه، یک روز وجود ندارد و آسیبی که در طول سالیان بر روح انسان وارد می شود نیازمند مراقبت و مشاوره متداوم می باشد. مواردی که در کتاب ذکر شد در عصر حاضر جهان بسیار قابل لمس است، از اندام ظاهری گرفته یا فشارهای کاری و استرس و غیره احساسات و فشارهایی که سهی عزیز متحمل شده و می شود؛قلب من را به درد آورد و درک می کردم که چه قدر گاها سخته که این مبارزه نفسگیر ادامه بدی!یه جاهایی کم میاری و دلت میخواد تسلیم شدن انتخاب کنی همه ی این ها قابل درکه و روح آدم را درگیر می کند🥺 این کتاب، درمان نیست؛ به این چشم بهش نگاه نکنید!! این کتاب مثل یک دوست دلسوز هست که قراره شما حرف هایی را که حتی خودتون هم ازشون آگاه نيستيد بشنوید و حتی در حین مطالعه خودتون هم تجربه مشابهتون به یاد بیارید پس به چشم دوست مهربون در عین حال صادقتون به کتاب نگاه کنید تکه هایی از این کتاب را به اشتراک گذاشتم که علاقمندم مطالعه کنید😊 0 5 Baili dongjun 1403/11/14 جنایت جردن علیرضا محمودی 3.5 1 با سلام در نظر بنده حقیر کنار مطالعه کتاب های عاشقانه، انگیزشی و توسعه فردی و غیره و غیره، خواندن کتاب جنایی خصوصا معمایی_جنایی خالی از لطف نیست. این کتاب ها قرار هست ذهن و سلول های خاکستری مغز به جنب و جوش بندازن و از طرفی آدرنالین ببرن بالا!🤯 کتاب حال حاضر نوشته آقای محمودی هم از دسته گفته شده است؛ یعنی یه قلقلک میده آدم که ببینی جریان جنایت چی بوده؟ اصلا چرا اسم کتاب جنایت جردنه؟🧐🤔 یک جنایت رخ داده؛جنایتی که روی زندگی افراد بسیاری موثره؛از یک فوتبالیست قدیمی گرفته تا یک بچه داخل پرورشگاه! این جنایت برای یک سری ها بداقبالی به همراه آورده و برای عده دیگه ای شاید بزرگترین شانس زندگی شان در حال رخ دادن باشه!😲😲 کارگاه پیر ما در کنار دستیار جوانش قراره از اون اوضاع درهم و برهم و داده های زیاد یک حقیقت را بکشن بیرون؛ اما این حقیقت چیه؟ اگر میخوای بدونی حتما کتاب بخون خصوصا که طاقچه کتاب موجود داره و تخفیف هم گذاشته براش!🥳 0 6 Baili dongjun 1403/11/12 داوودی سفید ماری لین برشت 4.6 4 با سلام یادداشت نوشتن برای این کتاب سخت ترین کار ممکن است؛چون کلمات نمی توانند احساسی که حین و بعد از مطالعه این کتاب پیدا خواهید کرد بیان کند؛ این احساسات عمیق در قلب و روح نفوذ پیدا خواهند کرد و در قالب کلمات نمی گنجند. خلاصه پشت کتاب: داوودی سفيد، روايتی قوی و دردناک از زندگی دو خواهر به نامهای هانا و امی است كه جنگ، مسير زندگیشان را جدا میكند. هانا توسط افسران ژاپنی ربوده میشود و بايد برای بقا تلاش كند. زندگی امی در كره نيز دستخوش جنگ دو كره شده و برای هميشه دگرگون میشود. امتیاز گودریدز:4.4 این داستان روایتگر مستقیم و ظالمانه ی جنگِ مردان می باشند؛ مردان که آغازکننده جنگ ها می باشند اما تلفات عمیق آن جنگ ها را زنان متحمل شدند. زنانی مستقل، زیبا و قوی که در پساجنگ قویتر، شکسته تر و غمگین تر می شوند. هانا، قهرمان داستان کتاب ما، زنی است از دسته همان زنان قوی و مستقل که برای زندگی خود می کوشد اما دیوِ سیاه و زشت جنگ او را مجبور به انتخاب می کند که آیا خود قربانی جنگ باشد یا خواهر کوچکترش و اینجا شاهد فداکاری عظیمی از سوی او هستیم؛ فداکاری که همان مردان آغازکننده جنگ هیچگاه انجام نخواهند داد! اما این فداکاری عظیم بهای سنگینی را برای روح جوان و شاداب هانای ما دارد؛ او تبدیل به زنان آسایشگر می شود.حتی این نام هم ظلمی در حق آنان بود و هست.عبارت زن آسایشگر برگردانی است از واژه ژاپنی ایانفو (慰安婦) که در زبان عامیانه ژاپنی به معنای روسپی است!! چه آسایشی را خواستار بودید ای مردان جنگ طلب!ای سربازان!تاوان خواسته های شهوانی شما را چرا باید زنان بر دوش بکشند!! قلب من سرشار از خشم و اندوه است؛خشم از سربازان و اندوه برای دختران و زنانی که از خانه هایشان،خانواده هایشان،کشورشان به اجبار برده شدند. آیا ظلم و ستم شما کافی نبود که خواستید با پول آبروی رفته خود را بپوشانید!حتی عذرخواهی تک تک شما برای قلب ها و روح های شکسته آنان کافی نیست!! در طول مطالعه کتاب بسیار گریستم،بسیار خشمگین شدم و همواره در تلاش بوده و هستم که انسان های بیشتری این کتاب را مطالعه کنند تا هوس جنگ مجدد به سرشان نزند!! این کتاب را بخوانید و معرفی کنید؛نگذارید مجدد تاریخ زشت و سیاه تکرار شود شما، مردان در سرتاسر دنیا بدانید که میتوانید روح و جسم زنان را بشکنید اما هرگز نمیتوانید لکه های ننگ خود را پاک کنید! سرگذشت هانا و امی و ...هرگز در قلب زنان فراموش نخواهد شد 0 13 Baili dongjun 1403/11/8 تن تن در آمریکا هرژه 3.3 5 با سلام داستان این سری در کنار جذابیت گرافیک بسیار بامزه بود 0 5 Baili dongjun 1403/11/7 سیگارهای فرعون هرژه 4.1 5 با سلام تصویر و گرافیک مجموعه ماجراهای تن تن واقعا عالیه خط داستانی شاید برای رده سنی کودک جذاب تر باشه ولی برای من بزرگسال هم جذابیت داره و به نوعی باعث میشه که تا آخر کمیک را بخونی اگر مثل من علاقه به تن تن در بچگی تون داشتین و کمیک ها را نخوندین حتما بخونید😊 0 5 Baili dongjun 1403/11/6 تن تن در کنگو هرژه 3.3 7 با سلام به نظرم به جذابی سری های دیگه اش نبود ولی خب نقاشی ها با جزئیات و زیبا بودند میلو کاراکتر مورد علاقه ام هست🐶🐕 0 4 Baili dongjun 1403/11/4 تن تن در شوروی هرژه 3.4 17 از بچگی علاقه داشتم بهش و کمیک های بانمکی هستند همین،تشکر😅 0 3 Baili dongjun 1403/11/3 ایکیگای: اسرار ژاپنی ها برای یک زندگی طولانی و شاد فرانسسک میرالس 3.5 38 ایکیگای ،اسرار ژاپنی ها به نظر من آدم ها از قدیم الایام دنبال جاودانگی و یا حداقل عمر طولانی بودن و به هر ریسمانی چنگ میزدند و میزنند تا بیشتر عمر کنند! در این کتاب شما قرار هست با مراحل و روش های مورد استفاده ساکنین اوکیناوا برای طول عمر بیشتر، آشنا شوید. اولین قدم برای شما پیدا کردن ایکیگای زندگیتان هست؛ایکیگای را میتوان به صورت معنا و هدف زندگی ترجمه کرد؛ همان چیزی که شما را صبح به صبح بیدار میکند تا بهش دستیابید. این کتاب را توصیه به مطالعه و انجام تمرین های داخل کتاب می کنم حتی اگر دنبال جاودانگی نباشید 😉😉 چرا که برای من کوچکترین ،کیفیت زندگی از کمیت زندگی مهم تر است. باتشکر 3 31 Baili dongjun 1403/10/29 مرگ ایوان ایلیچ لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.2 231 با سلام اول راجب ترجمه صحبت میکنم؛ترجمه روان و مورد پسند بود این کتاب را به پیشنهاد آقای مدیری مطالعه کردم داستان عجیبی دارد،داستان راجب مرگ ایوان و درد و رنج اوست. داستان نشان می دهد که تنها و تنها خود شخص می تواند درد و رنج خود را درک کند دیگران دلسوز هستند اما باز هم نمی توانند جای شما درد بکشند و یا درد را با شما شریک شوند و میتوانند زندگی روزمره خود را ادامه دهند کتاب را توصیه می کنم برای کسانی که فقط در زندگی به مادیات اهمیت می دهند!!! 0 3