یادداشت ابوالفضل فیروزآبادی

                کتاب خیلی خوبی بود و ترجمه ی روانی داشت . به تمام کسانی که ارتباطات اجتماعی و کاری و گروهی زیادی دارند حتما پیشنهاد میکنم که بخوانند .
و فقط به جمله صفحه آخر کتاب بسنده میکنم 🌱

« از میان همه ی فضایل ، سادگی فضیلت محبوب من است . آن قدر محبوب که اغلب بر این باورم که سادگی بیشترِ مشکلات شخصی و همچنین جهانی را حل میکند . اگر رویکرد فرد به زندگی ساده باشد ، نه لازم است اینقدر دروغ بگوید ، دعوا و دزدی کند و نه لازم است اینقدر حسادت بورزد ، خشمگین شود . همه به قدر کافی دارا خواهند بود .
وقتی سیرت زیباست ، تو زیبایی . این زیبایی سادگی است »
❤️🌱
        
(0/1000)

نظرات

سلام به آقا ابوالفضل عزیزم. وقتت بخیر باشه. در مورد کتاب های موفقیت بعد از مطالعه کلی کتاب در این زمینه ، میخوام نظرم رو بگم. لطفا روش تامل کنید.
کتاب های موفقیت محوریت اصلیشون شخصیت سازی وچگونگی رفتارصحیح هستش و ما اصولی رو یاد میگیریم وبه کار میگیریم برای موفقیت در زندگی.
اما متاسفانه اکثریت آن ها محوریتی با دین ندارند و صحبتشان از تجربه شخصی و ... برمیخیزد.خیلی از آن ها هم چون از فطرت برمیخیزد هیچ منافاتی با دین ندارد و ما آن ها را میپذیریم و تا اینجا هم مشکلی نیست.
اما مشکل زمانی ایجاد میشود که اختلافاتی پیش می آید که با این کتاب ها نمیشود توجیه کرد.
مثلا در کتاب برتری خفیف و اثر مرکب میخوانیم که موفقیت و جایگاه و درآمد و سلامت و ... تماما بستگی به تلاش خود فرد دارد و کارهای که در زندگیش کرده. تا اینجا کار حرف کاملا منطقی است و با عقل جور در می آید و ما آن را میپذیریم ، مشکل زمانی ایجاد می شود که خود ما یا یک نفر را می بینیم که دارد برای سلامتی یا رزق و ... علاوه بر تلاش ، دعا هم می کند!
آن زمان ما جایگاه و برکت دعا را یا نادیده و یا کمرنگ میبینیم و تناقضی در ذهن ما به وجود می آید. یا زمانی که بحث تقدیر و مشیت الهی به وجود میآید. مغز ما میگوید این ها خرافات است ونتیجه هر کار فقط بسته به تلاش خودمان است.
من به شخصه راه حل را در رابطه با موفقیت شخصی در دریافت این اطلاعات از منبع کاملا معتبر دیدم ، که اطلاعات را از خالق گرفتند و در صحتشان شکی نیست. مثل قرآن و اهل بیت (ع) . تخصصی در مورد موفقیت صحبت فرموندند. آن هم نه یک جهان ، بلکه برای دو جهان.
مثلا در مورد همین جمله که شما از این کتاب اوردید. خیلی هم متن زیبای هستش و حرفی صحیح. اما میشود همین موضوع ساده گرفتن و ساده زیستی را در سخنان و سیره اهل بیت (ع) کاملا دید. الگوی کامل ساده گرفتن دنیا. با این تفاوت که ما زمانی که به خاطر خداوند زندگیمون رو ساده میگیریم.هم نتایج بالا رو داره در زندگی دنیای خودمون و هم ثواب و پاداشی نوشته میشه برای زندگی آخروی. اما زمانی که فقطبرای بهتر کردن زندگی این دنیا این کارا رو انجام بدیم. پاداش اخروی نخواهیم داشت.
چون همونطور که میدونیم ثواب هر عمل به نیت اون عمل بستگی داره. من جهت موفقیت گنجی به نام نهج البلاغه رو معرفی میکنم.
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم و همونطوری که بهتون گفتم یک طرفه به این نتیجه نرسیدم بلکه حدودا ۱۵۰ کتاب موفقیت دارم همین الانشم و در سال های گذشته بیشترشونو خوندم و الان هم یک ساله با سیره اهل بیت و قرآن اشنا شدم و دارم اونا رو میخونم. من به این نتیجه رسیدم. امیدوارم در مورد نظرم فکر کنید.
انشاا.. موفق باشید
2
سلام وقت بخیر جناب احمد آقا .
خیلی ممنونم از توضیحات کامل و مفیدتون.
من صرفا به موضوعات روانشناسی علاقه مندم و کتاب هایی در این سبک رو مطالعه میکنم تا علاوه بر آشنایی با قلم هر نویسنده ، از تجربیاتی که با ما فرهنگ ما سازگاری داره استفاده کنم .
صرف مطالعه ی کتاب های روانشناسی دلیلی بر درست بودن این کتابها نیست . خیلی از این کتابها فقط برای درآمد نویسنده نوشته میشه که تعدادش هم کم نیست. 
چه بسا خیلی از حرف های داخل این کتابها ، برگرفته از احادیث ائمه باشند. مواردش خیلی هم زیاده.
کسانی که عاشق مطالعه هستند ، همه ی سبک ها رو مطالعه میکنند ( خیلی از آثار شهید مطهری یا شهدا رو مطالعه کردم)
نهج البلاغه کاملترین کتاب برای بشریته و درهفته معمولاچند صفحه ای مطالعه دارم و از نزدیکی مطالب روانشناسی به گفتار ائمه ذوق زده میشم که چقدر اون عزیزان به تمام عرصه های زندگیتوجه داشتند و راهکاری داده اند . حالا هرکسبه قدر فهم خود استفاده میکنه .
روز مرد روهم بهتون تبریک میگم.