یادداشت نرگس🐚
1403/8/22
👩🏻🦰این مدت با این ۲ سوال زیاد روبرو شدهام: به چی میخندی؟ چرا انقدر ذوق داری؟ و هر بار جواب من این بود: کتابم خیلی خیلی زیباست 👩🏻🦰 به ۲تا اشکال ترجمه و ویراستاری برخورد کردم که اصلا توقع نداشتم 👩🏻🦰 من قبلا چندین بار انیمه و فیلم و سریالهای اقتباسیاش رو دیدهام. میتونم با اطمینان بگم از نظر من، نسخه انیمه با دوبله فارسی، بهترین اقتباس ساخته شده است
1403/8/22
من حتی انیمه و فیلم آن شرلی رو هم ندیدم! دقیقا نمیدونم زمان کودکیم مشغول چی بودم ولی وقت نداشتم ببینم😑 برای همین گذاشتمش یه زمان خیلی مناسب برم سروقتش که حسابی ذوق زده بشم ^_^
1403/8/22
دوران کودکیم از الان فعال تر بودم😂 یادش بخیر، کلی با داداشم میشستیم بازی طراحی میکردیم تا آخرهفته، پسرخالم بیاد ببینیم بازی کدوممون جذاب تره و اونو انجام بدیم :)) @roshana.
1403/8/22
چه بانمک 😁🫠❤️ ولی من یادمه ساعت چهار آنه میداد و از سه جلوی تلویزیون پلاس بودم 😂 @zahra_rsd
1403/8/22
به نظرم سریال آنه با یک ئی که کلا اقتباس محسوب نمیشد😂خیلییی با کتاب فرق داشت ولی انتخاب بازیگر این سریال خیلی خوب بود و واقعا شخصیت های کتاب رو توی ذهن تداعی میکرد... بقیه ی فیلم و سریالهای آنه شرلی زیاد جالب نیستن... احتمالا همون قدیمیه که تلویزیون چندبار پخش کرده و آنه با یک ئی و انیمه ش بهترین ها باشن ولی خیلی خیلی حیفه که این کتاب یه اقتباس دقیق نداره😕😕 ولی قبول دارم که انیمه ش از همه بهتره اما اون هم یه اشکال داشت، پایانش😂
1403/8/23
منم جلد آخرم با اینکه میشد زودتر تموم کنم ولی ترجیح دادم ماهی یه جلدش بخونم. احتمالا هر سال یه دور بخونمش
روشنا