بریده کتابهای نیکو خوش خلقی نیکو خوش خلقی 1403/9/20 آمریکایی هوارد فاست 3.4 9 صفحۀ 127 یک چیز را خوب می دانست:که پیش از ان هرگز در تاریخ ان سرزمین حتی محبوب ترین کس در میان رهبران یعنی ایب لینکلن مرده بود نیز چنین مراسم تشییع جنازه ای برگزار نشده بود .. 1 1 نیکو خوش خلقی 1403/9/15 آمریکایی هوارد فاست 3.4 9 صفحۀ 47 بلند همتی در قانع نبودن است 0 3 نیکو خوش خلقی 1403/8/9 ابن مشغله نادر ابراهیمی 4.2 75 صفحۀ 53 قلب خاک خوبی دارد. در برابر هر دانه که در ان بنشانی هزار دانه پس می دهد. اگر ذره یی نفرت کاشتی ،خروار ها نفرت درو خواهی کرد. و اگر دانه یی از محبت نشاندی ،خرمن ها بر خواهی داشت ... 0 4 نیکو خوش خلقی 1403/8/9 ابن مشغله نادر ابراهیمی 4.2 75 صفحۀ 51 نوشته نباید شعار باشد . باید ساده و راحت باشد .شعار دادن کار ادم های احمق است . 0 1 نیکو خوش خلقی 1403/8/9 ابن مشغله نادر ابراهیمی 4.2 75 صفحۀ 19 شبی در سیاه چادر چوپان پیری بودم . از او خواستم که تمام زندگی اش را برام حکایت کند . گفت :برادر ،چه حکایتی ؟ما اصلا زندگی نکردیم تا حکایتی داشته باشد 0 1 نیکو خوش خلقی 1403/8/9 ابن مشغله نادر ابراهیمی 4.2 75 صفحۀ 2 از هیچ، به قدر هیچ باید خواست ،نه بیشتر.... 0 0 نیکو خوش خلقی 1403/8/5 ارتداد وحید یامین پور 3.7 150 صفحۀ 155 با خود می اندیشم که هر انسانی جهانی دارد؛جهانی که دریا دارد و خشکی . کوهستان های یخ زده دارد و دشت های تفتیده .جلگه های ابستن دارد و شورزارهای نابارور. اما گویا فرصت کوتاه حیات او را از دیدن و سیاحت کردن در این جهان پهناور محروم می کند .گمانم این است که مردمان .بسیاری شان .بسیاری از همین فرصت گران را در کنجی از این جهان پنهان می کنند و از ترس . که دقیقا نمی دانم منشاش چیست سر برنمی اورند تا فرصتشان منقضی می شود .دقیقا وقتی درمی یابند فرصتشان تمام شده ،بزرگ ترین رنج را ادراک می کنند 0 0 نیکو خوش خلقی 1403/8/5 ارتداد وحید یامین پور 3.7 150 صفحۀ 155 ما هیچ نمی خواستیم جز انکه مقدمه ای باشیم بر انقلاب نهایی تاریخ .دعوت ما فقط اغاز راه بود. اغازی بر فصل جدید زندگی انسان و تحقق وعده نهایی و آمدن ان که منتظر اوییم 0 0 نیکو خوش خلقی 1403/8/1 ارتداد وحید یامین پور 3.7 150 صفحۀ 112 انتخاب پدیده پیچده ای است .انسان چون انتخاب می کند انسان است .انتخاب و بعدش پافشاری پای فشردن بر انتخابی که ازادانه باشد تحسین برانگیز است اما چه بسیار که انتخابی ظاهرا ازادانه ،محصول سسسله ای از علل ناپیدای احساسی و روانی است . مشکل اینجاست که عمر انسان محدود و بازگشتن از انتخابی که جوانی ،عشق،رابطه انسانی ،عقیده و ده ها دارایی دیگر را معطل یا ضایع کرده است گاهی محال است ..... نکته 👈انتخاب کن چون خاصیتت اینکه ، و بعد سر خواستت پا فشاری کن اگر عقلانی هست 0 0 نیکو خوش خلقی 1403/8/1 ارتداد وحید یامین پور 3.7 150 صفحۀ 112 زهره دختر باهوشی ست کارش را خوب بلد است اما هیجان زده و پر شروشور خصلتی که دقیقا مورد توجه چپ های شتاب زده و احساساتی قرار می گرفت 👈نکته اخلاقی :هیجانی نباشیم تا مورد سوء استفاده قرار نگیریم . 0 0 نیکو خوش خلقی 1403/8/1 ارتداد وحید یامین پور 3.7 150 صفحۀ 111 من سوال می کنم ولی نه برای پاسخی که راهی جلوی پایم بگدارد .وقتی انسان در بن بست و انسداد است پرسیدن و اشتراک گذاشتن درماندگی یک واکنش طبیعی است .. من به حمایت و دلجویی نیاز داشتم و برای همین می پرسیدم 0 0 نیکو خوش خلقی 1403/8/1 ارتداد وحید یامین پور 3.7 150 صفحۀ 111 سازمان انگار ادم ها را محاسبه پذیر می کند .انسان تا وقتی انسان است از دایره محاسبه و کنترل خارج .. رجوی ادم هایش را از انسانیت تهی می کند تا محاسبه پذیر باشند و اولین خصلت که باید رنگ ببازد عاطفه است .گریه .خنده .عشق.تعلق خاطر .وابستگی .خاطره و هر چیز دیگر که بر عضویت یک عضو سازمان غلبه کند ،حذف می شود ان ها فقط عضوی از اعضا هستند که در یک سیستم عصبی مستقل هدایت می شوند .واکنش ها،ادراک ،سلیقه ها و هر چیز دیگر ،از پیش تعیین شده خواهد بود .. #مسعود_رجوی #مریم_رجوی #دانشگاه_شریف #فیلم ناتمامی برای دخترم سمیه 0 0 نیکو خوش خلقی 1403/8/1 ارتداد وحید یامین پور 3.7 150 صفحۀ 111 !تو می دانی همه ی اعضای کادر مرکزی سازمان بعد از دستگیری در سال پنجاه اعدام شدند به جز مسعود رجوی ..مسعود ارتباط و همکاری خوبی با ساواک داشته .شاه برای کشف شبکه مخالفان مسلح چپ گرا به یک شخصیت مخالف که با او هماهنگ باشد نیاز دارد . 0 0 نیکو خوش خلقی 1403/7/27 ارتداد وحید یامین پور 3.7 150 صفحۀ 44 کل یوم هو فی شان هر زمان، او در کاری ست 0 0 نیکو خوش خلقی 1403/7/26 کوهیار جلد 4 زهرا محمودیان 4.5 2 صفحۀ 30 +شیرزاد گفت دیدی چقدر پول داره ؟ _کوهیار اخم کرد و گفت :منظور ؟ یه بختیاری هیچ وقت از مهمون پول نمی گیره دیگه خرفش رو نزن ! 0 1 نیکو خوش خلقی 1403/7/26 کوهیار جلد 4 زهرا محمودیان 4.5 2 صفحۀ 24 توریست خارجی به قبرستان نگاه کرد و با کنجکاوی پرسید چرا این همه دختر و پسر جوون با گوشی اومدن قبرستون !؟ کوهیار سعی می کرد برای او توضیح بدهد که فقط این نقطه از روستاست که اینترنت وصل می شود.. 0 2 نیکو خوش خلقی 1403/7/2 انسان 250 ساله: بیانات مقام معظم رهبری درباره زندگی سیاسی - مبارزاتی ائمه معصومین (ع) 4.7 93 صفحۀ 74 علی امتیازش این بود که در حصار خود گرفتار نبود . من برای او هیچ مطرح نبود ،انچه برای او مطرح بود وظیفه بود و هدف و جهاد فی سبیل الله و خدا 0 2 نیکو خوش خلقی 1403/7/1 جمال مستور (شناخت جایگاه زن): برگرفته از سخنان استاد فاطمه میرزایی (لطفی آذر) موسسه فرهنگی سائحات 5.0 2 صفحۀ 31 همچنین اگر برای برداشتن اب داغ ،از یک ظرف فلزی استفاده کنیم و اب سرد را در ظرف پلاستیکی بریزیم ،تفاوت قائل شدیم اما تبعیض نه ؛و البته اگر این تفاوت را نمی گذاشتیم،ظلم کرده بودیم و ظرف پلاستیکی کم کم با اب داغ از بین می رفت ! 0 1 نیکو خوش خلقی 1403/7/1 جمال مستور (شناخت جایگاه زن): برگرفته از سخنان استاد فاطمه میرزایی (لطفی آذر) موسسه فرهنگی سائحات 5.0 2 صفحۀ 19 0 0 نیکو خوش خلقی 1403/7/1 جمال مستور (شناخت جایگاه زن): برگرفته از سخنان استاد فاطمه میرزایی (لطفی آذر) موسسه فرهنگی سائحات 5.0 2 صفحۀ 18 چون مسئول ساختن انسان خودش است که و ان لیس للانسان الا ما سعی 0 0