بریده کتابهای حامد خسروشاهی حامد خسروشاهی 1403/7/5 اقیانوس آرام: چند روایت کوتاه از سبک زندگی علامه سید محمدحسین طباطبایی محمدعلی عباسی اقدم 4.0 1 صفحۀ 133 0 0 حامد خسروشاهی 1403/7/5 اقیانوس آرام: چند روایت کوتاه از سبک زندگی علامه سید محمدحسین طباطبایی محمدعلی عباسی اقدم 4.0 1 صفحۀ 156 0 0 حامد خسروشاهی 1403/5/19 دورت بگردم: روایتی صمیمی از قدیمیترین کنگره سالانه دنیا فائضه حدادی 4.4 12 صفحۀ 134 فاطمه ذکر هنگام ریختن چای در شب عرفات را هم بلد بود و خواند: و چای دغدغه عاشقانه خوبی ست برای با تو نشستن بهانه خوبی ست بعد هم دعاهای اختصاصی و متناسب با حال خودمان را ساختیم و برای دعاهای هم آمین گفتیم. 0 0 حامد خسروشاهی 1403/2/3 دماوند از برج های منتهن علی حسن زاده 4.5 0 صفحۀ 261 اساسا تربیت نیروی ارزشی بدون تجربهکردن فضاهای فرهنگی متفاوت، مشکلات زیادی را برای ما به ارمغان آورده و خواهد آورد. نیروهایی که در بستنیفروشی مسیحیان بستنی نخورده و لای پنبه جبر دینی و جغرافیایی بزرگ شدهاند، قدرت تحلیل و ایجاد گفتمان با افکاری غیر از افکاری که در آن پرورش یافتهاند، ندارد. 0 0 حامد خسروشاهی 1403/2/3 دماوند از برج های منتهن علی حسن زاده 4.5 0 صفحۀ 99 به قول استاد عزیز سیدحسین نصر، ورزش دین دنیای مدرن است. 0 0 حامد خسروشاهی 1403/2/3 سه سال در شانگهای: روایت زندگی و سفر دکتر احمد رضایی در چین احمد رضایی جمکرانی 0.0 صفحۀ 105 وقتی به سفر هم میرویم گرانباریم! چقدر لباس و دیگر چیزها همراه میبریم. ذهنمان هم خیلی بار اضافی دارد. گاهی اوقات از زیادی بار، چیز دیگر نمیپذیرد. دهانمان هم همینطور، شاید یک روز یک نفر پیدا شود و درباره اضافهبارهای ما کتاب بنویسد. شاید بتواند به ما بقبولاند از این اضافهبارها کم کنیم... چینیها گویا عادت به کمباری دارند. 0 0 حامد خسروشاهی 1403/2/3 آن شب در دوحه محمدحسن یادگاری 3.5 1 صفحۀ 151 اساسا پول خرجکردن به انسان مصرفگرای شهری گونهای هویت نمایشی میدهد. برای همین، خانمها که نسبت به آقایان فرصت کمتری برای خودابرازی هویتی در جامعه شهری دارند، از نظر جامعهشناسی به خرید علاقه بیشتری دارند. 0 0