معرفی کتاب آن شب در دوحه اثر محمدحسن یادگاری

آن شب در دوحه

آن شب در دوحه

3.0

1402/1/2

فضای خالی جلوی مهدی زیاد بود. یاد گل مهدوی کیا به امریکا افتادم. همان فضای خالی جلوی طارمی بود. من باز از بالای پله به سمت پایین دویدم. بلند فریاد زدم: «مهدی بیا! بیا مهدی!» من هم با او به سمت زمین و دروازه ولز می دویدم؛ او از جل، من از پشت.-بده این ور مهدی! بزن دومی رو!توپ رسید به رامین رضاییان و یک چیپ. رسیدم به پایین پله ها؛ گل. کلاه پلیس قطری را از سرش برداشتم و سرش را بوسیدم. دیگر هیچ چیز حالی ام .نبود فقط داشتم داد میزدم: «گرت بیل کجاست؟ گرت بیل کجاست؟»(برگرفته از متن ناشر)

"فوتبال و ماادراک فوتبال "

امیدوارم آل بزند مرا و دیگر مجبور نباشم کتاب فوتبالی ورزشی بخوانم.( اَه اَه اَه)

طبق تیتر کتاب تحلیلی است و سفرنامه صرف نیست. کجا رفتیم و چی خریدم و چی داشتن ما نداشتیم و این‌ها را دارد ولی وسطش چیزهای دیگر هم می گوید.
دوز سیاسی اش بالاست.خیلی هم بالا.. اساسا فضای آن سال جام جهانی تحت تاثیر اعتراضات داخل ایران سیاسی بود.. نخواندن سرود ملی توسط بازیکنان و خوشحالی برخی مردم از باخت ایران مقابل انگلیس و..
ورزش از سیاست جدا نیست بر خلاف چیزی که فیفا تلاش می کند باشد.ولی نویسنده معتقد است کنش سیاسی توسط بازیکنان همیشه به باخت منجر می شود. مثال هم برایش فراون می آورد.
 توانسته به خوبی فضای جام جهانی را توصیف کند هر چند گاهی نوشته هایش حالت شعاری پیدا می کند.
من کتاب را از وسط شروع کردم دقیقا از همان جایی که نویسنده برای توصیف خانم ردیف جلویی اش نوشته بود : خانمی با موهای زرد عقدی.😐
تو گویی یک بار کتاب رفت کنار و من وارد فضای توییتر و کپشن نویسی های زرد اینستاگرام شدم.
زرد عقدی آخر چه واژه ایی ست دیگر؟ همین یک کلمه داشت باعث می شد قید کتاب را بزنم
ولی برگشتم و دوباره از ابتدا خواندمش.
امتیاز 3از 5

#دوحه