بریده کتابهای هواتو دارم فصل کتاب 1403/8/16 هواتو دارم محمدرسول ملاحسنی 4.4 39 صفحۀ 72 همانطور که به پدر و مادر خودش محبت داشت، به پدر و مادر من هم ویژه احترام میگذاشت. هر بار بابا از خانه برای کاری حتی تا داخل حیاط بیرون میرفت و برمیگشت یا وقتی مامان برای ما چای و میوه میآورد، پیش پایشان بلند میشد. مامان اینطور وقتها حسابی قربان صدقهاش میرفت و میگفت: «پسرم، وقتی تو اینطوری میکنی، من و علی آقا عذاب وجدان میگیریم، مجبوریم بیایم بغل دستتو بشینیم که به خاطر ما بلند نشی.» 0 9 مهرآوه^^ 1403/11/6 هواتو دارم محمدرسول ملاحسنی 4.4 39 صفحۀ 62 من هم قبلا آهنگ گوش میدادم؛ ولی بعد فهمیدم روح آدم تحت تاثیر قرار میگیره. به شعرهایی که میخونن دقت کن... همهش تو این مایههاست که تو نباشی من میمیرم. گوش دادن به این شعرها ذلت میآره. 0 1 آسیه عین 1403/9/24 هواتو دارم محمدرسول ملاحسنی 4.4 39 صفحۀ 15 چادر عزت داره، احترام داره، این طور نشه که امروز چادر سر کنی، فردا بگی نمیخوام خسته شدم. اینجا چادر سر کنی جای دیگه بگی بیخیال. اگر چادر سر کردی، باید تا آخر پای تصمیمی که گرفتی واستی. اون وقت این چادر سر کردن ارزش داره. 0 3 نسرین مختاری 1403/7/30 هواتو دارم محمدرسول ملاحسنی 4.4 39 صفحۀ 105 بابا جون ادامه داد:" نقل محافل ما کتابهایی مثل اصول کافی و مجله "پاسدار اسلام" بود. 0 5 مَهدیه :)) 3 روز پیش هواتو دارم محمدرسول ملاحسنی 4.4 39 صفحۀ 8 این شهدا چراغ راهاند و بهعنوان یک الگوی موفق ، زندگی دینمدارانه را به ما نشان میدهند . 0 0 آسیه عین 1403/9/25 هواتو دارم محمدرسول ملاحسنی 4.4 39 صفحۀ 212 تا حالا شنیدی کسی به سرباز آمریکایی و انگلیسی که هزاران کیلومتر از کشورش دور شده، بگه اونها به خاطر پول اومدن؟ در حالی که هدف اون سرباز، ثروت و نفت منطقه ماست. جوری ازشون فیلم میسازن که اونها رو قهرمان واقعی نشون بدن. اون وقت یه عده تو کشور ما علیه سربازی که بدون چشم داشت و فقط به خاطر آرمانش رفته، حرف میزنن. 0 3 مَهدیه :)) 23 ساعت پیش هواتو دارم محمدرسول ملاحسنی 4.4 39 صفحۀ 191 حواست باشه شهید نشیم میمیریم ! :)))🌙 0 0 نسرین مختاری 1403/7/30 هواتو دارم محمدرسول ملاحسنی 4.4 39 صفحۀ 117 بابا جون گفت: "دقیقاً همین طوری که این فیلم نشون می ده، من محبوبیت امام رو روز ارتحالش توی لبنان دیدم. ما چند نفر برای رایزنیهای فرهنگی رفته بودیم بیروت. خبر فوت امام که پخش شد، جوری مردم لبنان گریه میکردن که انگار امام از اول بین اونها بوده. همه ریخته بودن بیرون و داشتن زارزار گریه میکردن. اینقدر تجمعها و مراسمها باشکوه بود که فکر میکردی توی ایرانی." 0 4 نسرین مختاری 1403/7/30 هواتو دارم محمدرسول ملاحسنی 4.4 39 صفحۀ 124 روزهایی که این شکلی مرتضی خانه بود، بخش زیادی از وقتمان صرف مطالعه میشد. مرتضی بیشتر کتابهایی با موضوع پاسخ به شبهات روز و ولایت فقیه یا تاریخ اسلام میخواند؛ مثل کتاب انسان ۲۵۰ ساله حضرت آقا، من بیشتر کتابهای اخلاق و حدیث مثل نهج الفصاحه میخواندم. بعضی کتابها را با هم میخواندیم؛ مثل نهج البلاغه یا الغدیر علامه امینی که در اثبات تشیع نوشته شده است. 0 6 فهیمه حدیدی 1403/10/5 هواتو دارم محمدرسول ملاحسنی 4.4 39 صفحۀ 212 3 21 فصل کتاب 1403/8/16 هواتو دارم محمدرسول ملاحسنی 4.4 39 صفحۀ 30 تاکید داشت روی صداقت بین زن و شوهر. اینکه در هر شرایطی با هم صادق باشیم. گفتم: «مامان سیمین یه اصطلاح خوبی داره. میگه وقتی توی استکان چایی مگس بیفته، حتی اگر اون مگس رو در بیاری، با اینکه مگسی در کار نیست دیگه میلت نمیکشه اون چایی رو بخوری. دروغ هم همین مدلی توی زندگی رابطه بین زن و شوهر رو تیره میکنه. اگه یه بار به هم دروغ بگن، دیگه تا آخر تردید دارند که الان راسته یا دروغه؛ چون اون زلالی و شفافیت قبل با دروغ از بین رفته.» 0 5 مغربی 1402/3/10 هواتو دارم محمدرسول ملاحسنی 4.4 39 صفحۀ 1 روایت زندگی شهید مدافع حرم مرتضی عبدالهی یادتون باشه وقتی حجاب چادر رو انتخاب کردید منتظر خاکی شدنش، طعنه شنیدن و کنایه خوردن باشید. این راه سختی و بالا پایینی زیاد داره و ادم زیاد ازمایش میشه 0 6 صبا 1403/10/18 هواتو دارم محمدرسول ملاحسنی 4.4 39 صفحۀ 30 مامان سیمین یه اصطلاح خوبی داره ، میگه وقتی توی استکان چایی مگس بیفته ، حتی اگه اون مگس رو در بیاری ، با اینکه مگسی در کار نیست ، دیگه میلت نمیکشه اون چایی رو بخوری . دروغ هم همین مدلی توی زندگی رابطه ی بین زن و شوهر رو تیره میکنه . اگه یبار بهم دروغ بگن ، دیگه تا آخر تردید دارن که الان راسته یا دروغ ، چون اون زلالی و شفافیت قبل با دروغ از بین رفته . 0 3 فصل کتاب 1403/8/16 هواتو دارم محمدرسول ملاحسنی 4.4 39 صفحۀ 60 وقتی برگشتیم همه به استقبالمان آمده بودند و کلی بنر خوش آمد گویی روی دیوارها بود. تنها کسی که بنر چاپ نکرده بود، مرتضی بود. میگفت: «وقتی من خودم با پای خودم اومدم فرودگاه دنبالت، برات گل خریدم، دیگه بنر برای چیه؟ این کارها اسرافه. اگر بنر نزنیم نه آسمون به زمین میاد، نه اتفاقی میافته.» 0 6 مغربی 1402/3/10 هواتو دارم محمدرسول ملاحسنی 4.4 39 صفحۀ 1 چادر عزت داره احترام داره این طور نشه که امروز چادر سرکنی فردا بگی نمیخوام خسته شدم. اگر چادر سر کردی باید تا اخر پای تصمیمی که گرفتی واستی. اون وقت این چادر سر کردن ارزش داره 0 4 نسرین مختاری 1403/7/30 هواتو دارم محمدرسول ملاحسنی 4.4 39 صفحۀ 119 مرتضی در حالی که شرمندگی از صدایش میبارید، گفت:" میدونم گل نرگس دوست داری؛ ولی واقعیتش الان وضعیت مالی اجازه نمیده بخوام برات گل نرگس بخرم. آوردمت اینجا که بگم حواسم هست فصل گل نرگس شده و تو هم خیلی دوست داری. ان شاالله دعا کن اوضاع بهتر بشه، همه اون شاخههای گل نرگس رو برات میگیرم." به حدی از این توجه و ابراز محبت مرتضی کُپ کردم که زبانم بند آمده بود. فقط توانستم بگویم:" همین که حواست بهم هست، خودش اندازه صد تا شاخه گل نرگس میارزه." 0 8 سمیه جمشیدی 1403/9/2 هواتو دارم محمدرسول ملاحسنی 4.4 39 صفحۀ 45 همین که گوشی اش زنگ خورد،دیدم نوشته:«عیال» چشم هایم براق شد. _عیال؟شبیه اسمی که جلال آل احمد به سیمین دانشور می گفت؟ _آره دیگه.از این به بعد تو عهد و عیال منی. خندیدم. _آقا،اهل و عیال درسته،نه عهد و عیال. _نه دیگه.تو از این به بعد هم عهد منی،هم عیال من! 0 9 صبا 1403/10/18 هواتو دارم محمدرسول ملاحسنی 4.4 39 صفحۀ 32 اولین هدیه ی آقا مرتضی کتاب اسرار آل محمد ص به همراه یک شاخه گل نرگس . 0 4 مَهدیه :)) 3 روز پیش هواتو دارم محمدرسول ملاحسنی 4.4 39 صفحۀ 7 روایت پشت جبهه و سبک زندگی شهدا امروز راهگشای بسیاری از مشکلات و آسیبهای فرهنگی و اجتماعی ماست . 0 0 مَهدیه :)) 3 روز پیش هواتو دارم محمدرسول ملاحسنی 4.4 39 صفحۀ 8 به قول سردار شهید سلیمانی ، برای اینکه به شهادت برسیم ، باید شهیدانه زندگی کنیم . 0 0