بریده کتابهای کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی چِـری🍒 1402/11/26 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 154 صفحۀ 29 باید فانی در اراده ی او باشی سیدعلی! حالا هرکجا که میخواهی باشی. راهی که پیش رو داری، راه از بین بردن خود و تمام تعلقات آن است. 0 29 somayeh🩷 1402/12/27 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 154 صفحۀ 87 خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری 0 11 سیده مهشید عزیزی 1403/5/11 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 154 صفحۀ 51 این رسم دیرینهٔ روزگار است؛ سرانجام، چنگال تقدیر، مردمانِ غافلِ بهرهمند از خورشید را به کام تاریکیِ فراق میکشاند. 0 7 عَلَـویه 1402/12/27 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 154 صفحۀ 236 ابراهیم ! النفس هي الصنم الأکبر ، تو چرا بر بتِ هستی خویش تیشه نمی زنی ؟ 0 9 عارفه 1402/10/8 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 154 صفحۀ 185 آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه فال به نام من دیوانه زدند 0 11 Raziyeh Ramezani 1403/6/1 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 154 صفحۀ 24 عشق چه اشک ها که در این راه از عاشقان بر زمین نچکانده و هزارهزار شیدا که به خاک و خون نکشیده ؛ اما رخصت وصول به قله های خویش را تمنایی دست نیافتنی جلوه داده بود . 0 7 حنا 1402/8/26 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 154 صفحۀ 1 آقا سید محمد حسین، چند روزی است در این فکرم که اگر اجازه ندهند در بهشت نماز بخوانیم چه کار باید انجام دهیم. تمام غم ها و غصه ها تا اول الله اکبر نماز است. 0 20 سودآد 1403/1/5 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 154 صفحۀ 182 این جان عاریت که به حافظ سپرده دوست روزی رُخَش ببینم و تسلیم وی کنم... 1 6 کاشانی 1402/12/26 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 154 صفحۀ 1 *بزرگترین ترس هارا عاشق های به عشق رسیده درک میکنند *باید فانی در اراده ی او باشی سید علی! حالا هر کجا که می خواهی باشی./ خودت را در اراده ی مولایت رها کن. *آدم آن است که در دیوانگی به مردانگی رسیده باشد نه در خیال آدمیت حیوانی باشد که در پندار هایش صبح را به شب می رساند و شب را به صبح! این قبر ها که همچون قفس در گورستان ها، ناز و نعمت خوش خیالان را به چنگال کشیده اند، وجدان نعره زن انسان هایی است که عمری آرزوی تحول داشته و حیات خویش را به تسویف و فرافکنی گذرانده اند. *آقا سید محمد حسین چند روزی است در این فکرم که اگر اجازه ندهند در بهشت نماز بخوانیم چه کار باید انجام دهیم. من با بهت و حیرت به اون نگاه میکردم و او ادامه داد: تمام غم ها و غصه ها تا اول الله اکبر نماز است. و شروع کرد ب خواندن نماز. به او نگاه کردم و یاد کلامش افتادم که میگفت: اگر عیّاشان و خوشگذران ها بدانند که در معرفت الهی چه مقدار شور و عشق و لذت هست دست از همه کار ها برمیداشتند و به طرف معرفت الهی روی می آوردند. 0 13 سیدمحمدمهدی 1402/10/8 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 154 صفحۀ 396 0 17 مریم محسنیزاده 1402/12/23 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 154 صفحۀ 12 0 5 حسنیه صالحان 1403/4/18 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 154 صفحۀ 77 0 8 Zahra Sadat Mousavi 1402/9/23 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 154 صفحۀ 354 خداوندا قاسم دیر آمده، ولی مردانه چاکر درگاهت خواهد بود... 1 4 فاطمه رحمانیفر 1403/9/9 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 154 صفحۀ 474 عشق از ژرفای خویش آگاه نیست تا فرا رسیدن روز جدایی... 0 3 مخلوق او ~°• 1403/8/2 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 154 صفحۀ 108 0 2 ✨️Lilac ✨️ 1403/3/9 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 154 صفحۀ 212 با خود فکر کردم درست است که ما در زمان غیبت هستیم، اما به این معنا نیست که امام اباصالح المهدی (عج) به ما توجهی ندارد. نسبت ما با غیبت امام زمان (عج)، مثل همان کودکی است که دست در دست پدر داشته و حالا که خود گم شده، میگوید پدرم گم شده است؛ درحالی که پدر گم نشده و این بچه است که در غیبت و سرگردانی به سر میبرد. 1 15 مریم محسنیزاده 1403/1/6 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 154 صفحۀ 107 حضرت عیسی علیهالسلام فرموده بود: "با کسانی نشست و برخاست کنید که دیدنشان شما را به یاد خدا بیندازد و کلام آنها بر علم شما بيفزايد و عملشان شما را به آخرت ترغیب کند." 0 8 مصطفی واحدی دهکردی 1403/1/10 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 154 صفحۀ 10 گویا ندایی آسمانی می شنیدم که در اعماق قلبهای عارفان، ولادت سیدالعرفا و کوه توحید را مژده میداد و در مقابل، خنکای قلب مردمانی بود که از مرگ پیشوای صوفیان سر در گریبان برده، در پستوی وجودشان هلهله کنان تکبیر می گفتند. 1 3 مهدی رفیعی 1403/2/4 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 154 صفحۀ 176 علم رسمی سر به سر قیل است و قال نه از او کیفیتی حاصل نه حال علم نبود غیر علم عاشقی مابقی تلبیس ابلیس شقی 0 1 Zeinab Amighi 1403/5/30 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 154 صفحۀ 32 0 1