جلالی

جلالی

@Tjalali

0 دنبال شده

0 دنبال کننده

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.

فعالیت‌ها

جلالی پسندید.

7

جلالی پسندید.
          🔸 کتاب سلام بر میت

این کتاب روایت تبلیغِ یک ماهه ی یک طلبه ی پایه ی چهارِ بی عمامه است در یکی از روستاهای اطراف کرمان. او در حالی که هنوز در ابتدای طلبه گی است و معمم نشده، تصمیم می‌گیرد در ماه رمضان برای تبلیغ به روستای قسیم آباد برود که درش امام‌ زاده ای است صاحب کرامات. مردمان عجیبی دور و برِ این طلبه ی تازه کار جمع می‌شوند و برای او داستان‌ها و دردسرهای جالبی می‌سازند.  اما نقطه ی عطف روایت ها، ترس طلبه از قبر و مُرده و غسل و کفن میت است. او آرزو می‌کند که در مدت تبلیغش در روستا کسی نمیرد و داستان غسل و تلقین پیش نیاید؛ اما....
کتاب شیرین و خواندنی است و پُر از پیام ها و داستانهای آموزنده راجع به مرگ و آمادگی برای آن. فکر می‌کنم با خواندن این کتاب، مرگ برای آدم دوست داشتنی تر میشود. کتاب مناسب نوجوان ها هم هست و نشر معارف آن را چاپ کرده است. به قلم آقای رضا کشمیری که به گمانم طلبه باشد.

#معرفی_کتاب
#کتاب_سلام_بر_میت
#تبلیغ    #طلبه
#مرگ    #میت
#آخرین_کتابی_که_خواندم




        

2

جلالی پسندید.

6

جلالی پسندید.
          سلام بر میت روایتی ۳۰ روزه از سفر تبلیغی ماه رمضان طلبه ی  سال چهارمی به نام آقا محمدحسین است که به صورت داوطلبانه رهسپار روستای قسیم آباد شده.
روای داستان اول شخص و خود همین آقا محمد حسین است.
آقا محمدحسین سلام بر میت، از میت می ترسد و این ترس ریشه کودکی اش دارد که با خواندن کتاب آن را خواهید فهمید.
روایت کتاب آرام و آهسته است و خواننده از خواندن سطر به سطرش لذت می برد و با "آشیخ بی عمامه" لقبی که روستاییان به او می دهند همراه و با تک تک اهالی روستای مذکور آشنا می شوید.
به گفته ی دوستان آقای کشمیری[ نویسنده ی کتاب ]خود طلبه هستند و این را من هم طبق روایات و نقل و قول هایی که از بزرگانی چون آ سید علی قاضی و آقای شیخ عبدالکریم حائری و... حدس زده بودم.
کتاب را می توان یگ گونه منبر بپندارید و از مواعظ و نقل و قول های ذکر شده بهره ببرید.
در داستان قصه ی تک تک افراد به صورت جزئی بیان و بررسی و شخص اول [آقا محمدحسین] در گیر آنان و همین باعث باعث رشد طلبه ی جوان می شود.
شروع و و جمع بندی و پایان بندی خوبی داشت 
توصیفات اندازه و به جا بود از طرح جلد خوشم امد و کاملا با موضوع کتاب هم خوانی داشت.
بعداز کتاب های "زن آقا" " کتاب یحیا"
این سومین کتابی ست که در مورد سفر تبلیغی یک طلبه در ماه رمضان خوانده ام؛ هر چند کتاب زن آقا روایتگر همسر یک مُبلّغ است.
دوستان کتاب خوان توصیه به خواندن این کتاب در ماه رمضان داشتند اما بنده چنین توصیه ای ندارم و می‌گویم هر وقت دوست داشتید بخوانید و از این منبر استفاده کنید اگر خواندید و مورد پسند واقع شد در ماه مبارک هم مطالعه بفرمایید و لذت ببرید.
شاید طرح جلد کتاب این تصویر را در ذهن خواننده ایجاد کند که کتاب ترسناکی ست و روایتگر مرگ و کفن و تدفین است  البته که رسالتی در بیان مرگ و یاد مرگ دارد اما به صورت غیر مستقیم و با بیانی طنزگونه است.
        

24

جلالی پسندید.

11

جلالی پسندید.
          بسم الله

داستان طلبه‌ای که از مرگ می‌ترسد و در اولین ماه رمضانی که از آب و‌گل درآمده قصد سفر تبلیغی می‌کند...
تا همین جای داستان را اگر کسی بداند می‌فهمد که احتمالاً او در این سفر تبلیغی با مرده و جنازه و کفن و دفن و... روبرو می‌شود و چالش از همین جا شروع خواهد شد...
اما این تمام داستان نیست...

جنس روایت کتاب، همراه با لطافت و طنز و تَنَبُّه است...

به نظرم سیر کتاب خیلی آرام و آهسته مخاطب را به فکر فرو می‌برد، شخصیت‌های روستا کم‌کم خودشان را به ما معرفی می‌کنند، ذره ذره طلبه داستان رشد می‌کند، هرچقدر رشدش بیشتر می‌شود دستگیری اش از دیگران هم بیشتر می‌شود و موثرتر عمل می‌کند.
فکر کنید چرخ دنده‌هایی متصل به هم که وقتی با هم کار می‌کنند دوست داری از دور هماهنگی شان ببینی و منتظر خروجی شان بنشینی...
چرخ دنده هایی که تا قبل از این هرکدام برای خودش هرز می‌گشت حالا پر توان در پی تولید است...
تمامی مراحل این سیر با هنرمندی نویسنده در دل روایت به چشم می‌خورد...

این سومین کتابی است که با محوریت تبلیغ یک طلبه مطالعه می‌کنم، هر کدام از کتاب ها مزه خاص خودش را دارد و با بعدی قابل مقایسه نیست، اما ویژگی همه شان که مانند نخ تسبیح، این مجموعه را به یکدیگر متصل می‌کند این است که: عمل به دانسته‌ها، به فکر دیگران بودن و انتقال این احساس به آن‌ها، قدرت و نفوذ کلام را افزایش می‌دهد و این چرخه سبب می‌شود تا ارتباط متقابلی شکل بگیرد که منجر به رشد هر دو طرف می‌شود.
        

11

جلالی پسندید.

3

جلالی پسندید.

13