تجارت و کسب و کار 1,606 کتاب کار باید تشکیلاتی باشد: مجموعه بیانات مقام معظم رهبری درباره ی تشکل و کار تشکیلاتی سیدعلی خامنه ای 4.1 23 هنر خوب زندگی کردن رولف دوبلی 3.8 29 پدر ثروتمند، پدر فقیر شارون ال. لشتر 3.8 20 ثروتمندترین مرد بابل جورج سموئل کلاسون 3.8 22 حکایت دولت و فرزانگی مارک فیشر 3.1 16 دید اقتصادی: داستانی جذاب برای آموختن اقتصاد پیتر.دی شف 4.2 16 کاش وقتی بیست ساله بودم می دانستم: دوره ای فشرده برای یافتن جای خود در دنیا تینالین سیلیج 2.9 21 قدرت عادت چارلز دوهیگ 3.7 15 اصل گرایی: اصل را بچسبید و فرع را رها کنید گرگ مک کیون 4.0 14 سنگفرش هر خیابان از طلاست وو-جونگ کیم 3.4 7 ایده عالی مستدام: چگونه ایده های ماندگار بسازیم؟ دن هیث 4.3 5 زبان بدن آلن پیز 3.7 9 بازیکن تیمی ایدئال: تشخیص و پرورش سه فضیلت بنیادین پاتریک لنچیونی 4.5 6 خلق مدل کسب و کار الکساندر استروالدر 4.6 6 تست مامان راب فیتس پاتریک 4.6 9 فرمول برنامه ریزی: راهنمایی برای ایجاد فهرست های کاری دیمون زاهاریادس 3.9 8 Creative Confidence: Unleashing the Creative Potential Within Us All تام کلی 4.4 5 بهترین قصه گو برنده است: چطور با قصه کسب و کارتان را رونق دهید آنت سیمونز 3.6 10 هرگز سازش نکنید: طوری مذاکره کنید که انگار زندگیتان به آن بستگی دارد! کریس واس 4.0 7 بیندیشید و ثروتمند شوید ناپلئون هیل 3.8 4