فرمول برنامه ریزی: راهنمایی برای ایجاد فهرست های کاری

فرمول برنامه ریزی: راهنمایی برای ایجاد فهرست های کاری

فرمول برنامه ریزی: راهنمایی برای ایجاد فهرست های کاری

دیمون زاهاریادس و 2 نفر دیگر
3.9
19 نفر |
8 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

4

خوانده‌ام

32

خواهم خواند

19

ناشر
نوین
شابک
9786008738657
تعداد صفحات
136
تاریخ انتشار
1399/10/29

توضیحات

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

        فهرست کار ساده‌ترین و بهترین روش مدیریت وظایف است، البته به شرطی که آن را به‌خوبی بشناسیم و به‎درستی به کار بگیریم.
بدون داشتن راهبرد مناسبی برای مدیریت وظایف، روزهای ما درهم‌پیچیده و از کنترل خارج می‌شود. با نزدیک‌شدن یا حتی گذشتن مهلت نهایی انجام کارها، سطح استرس ما افزایش می‌یابد. در همین حال، کارهای جدید نیز پشت‌سرهم وارد می‌شوند که همگی نیازمند توجه ما هستند. کم‌کم کار به جایی می‌رسد که فهرست کارها طولانی‌تر از حدی می‌شود که به‌صورت منطقی بتوان انتظار داشت همه‌ی آن‌ها را در زمان مقرر انجام دهیم. به همین سبب استرس و دستپاچگی گریبان‌مان را می‌گیرد.
این وضعِ زندگیِ میلیون‌ها نفر از مردم دنیاست.

با مطالعه‌ی کتاب فرمول بهره‌وری با ایجاد فهرست کارها می‌آموزید چگونه فهرست کارهایی داشته باشید که نتیجه بدهند، فهرست‌هایی که واقعاٌ در انجام کارها به‌خصوص کارهای مهم به شما کمک می‌کنند. نتیجه‌‌ی داشتن چنین فهرستی به اندازه‌ی تفاوت میان دست‌وپنجه نرم‌کردن با استرس مزمن، و یک هفته‌ی کاریِ آرام و لذت‌بخش است.

در این کتاب به نکات طلایی زیر پی می‌بریم:
– هشت دلیلی که نمی‌توانیم فهرست‌های کار روزانه را انجام دهیم.
– ده سیستم فهرست کار که بیش‌ترین محبوبیت را دارند (و اگر عیب‎وایرادی دارند کجاست).
– دستورالعمل گام‌‎به‎گامِ ایجاد یک فهرست کار بی‌نقص.
– ایجاد یک سیستم فهرست کاریِ کارآمد.
– معایب و مزایای فهرست‌های کار آنلاین یا کاغذی.
– ادغام فهرست کارها و تقویم و رسیدن به بهره‌وری بیش‎تر.
      

لیست‌های مرتبط به فرمول برنامه ریزی: راهنمایی برای ایجاد فهرست های کاری

هفت عادت مردمان موثر: همراه با درس هایی قوی برای ایجاد تغییر در منش و شخصیتکار عمیققدرت عادت

برای مدیریت زمان چه کتاب هایی باید خواند؟

8 کتاب

برنامه ریزی و مدیریت زمان یک مهارت است. مهارتی برخاسته از آگاهی فرد نسبت به زندگی، کار، روابط و چالش‌هایی که در هرکدام از اینها پیش رو دارد. اینکه بتوانیم زمان محدودی را که در اختیار داریم به‌تناسب به مشغله‌های مختلف ذهنی و عملی‌مان اختصاص دهیم کار آسانی نیست؛ به‌خصوص در میانه‌ی این جهان به‌سرعت پیش‌رونده. ذهن آشفته و پریشان آدمی توانایی پرداختن به‌تمامی جزئیات و ریزه‌کاری‌ها را ندارد و همین امر سبب می‌شود تا در مواجهه با کارهای مختلف و اموری که بر عهده‌اش گذاشته‌شده گاه کم بیاورد و در رویارویی با این ناتوانی، خود را ببازد. یکی از روش‌هایی که می‌تواند کمی اوضاع را روبه‌راه کرده و ما را از این کلافگی و سردرگمی بیرون بیاورد بهره‌گیری از دانش و تجربه دیگران است. در این یادداشت تلاش می‌کنیم به معرفی کتاب هایی بپردازیم که در مورد موضوع مدیریت مدیریت زمان و برنامه ریزی نوشته‌شده‌اند. بخشی از کتاب‌های معرفی شده در این یادداشت در فهرست بهترین کتاب‌های مدیریت زمان آمازون قرار دارند.

18

یادداشت‌ها

          خیلی وقت بود دنبال کتابی بودم که اختصاصاً راجع‌به To Do List نوشته شده باشه. چون تقریباً هرطور که لیست کارهام رو می‌نوشتم، همچنان حس می‌کردم کارایی چندانی نداره.
‌
این کتاب ساختار خیلی منسجم و منظمی داره و به‌نظرم کتابی که می‌خواد راجع‌به سازمان‌دهی کارها مطالبی بگه، توقع هم می‌ره همین‌طور باشه.
‌
اول از همه، کتاب یک‌سری آمار و ارقام می‌گه از افرادی که ۵۰ درصد از لیست کارهاشون رو هیچ‌وقت انجام نمی‌دن. یا خیلی‌ها که لیست کارهاشون رو می‌نویسن اما فقط سراغ انجام دادن کارهای آسون‌ترش می‌رن. خلاصه، بعد از گفتن این مطالب، رایج‌ترین دلایل ناکارآمد بودن لیست کارها (یا همون تودولیست) رو ذکر می‌کنه.
‌
بعد از این مقدمه، ۱۰ تا از مشهورترین روش‌های نوشتن لیست کارها رو معرفی می‌کنه که بعضی‌هاشون رو واقعاً نشنیده بودم و شخصاً از چندتاشون ایده گرفتم.
‌
و در نهایت، خود نویسنده بر اساس مطالبی که گفته، یک ساختار و چارچوب نسبتاً دقیق رو برای نوشتن اصولی لیست کارها پیشنهاد می‌کنه. و آخر کتاب هم یک‌سری توصیه و نکته‌ی اضافی داره که جالبن.
‌
این کتاب به‌طور کلی برای من مفید بود و ایده‌های جالبی داشت. اما خب انتقادی که بهش دارم اینه که روش پیشنهادی خودش واقعاً خیلی جزئیات داره و پیچیده‌ست (علی‌رغم این‌که نویسنده توصیه می‌کنه روش‌مون خیلی پیچیده نباشه!). 
‌
و در حقیقت می‌شه گفت از هر روشی هم که بخوایم استفاده کنیم، هیچ‌کدوم‌شون در طولانی‌مدت اون‌قدر در ما انگیزه ایجاد نمی‌کنن که هر روز بخوایم به راحتی ازش استفاده کنیم. این بخش از کار، یعنی استمرار در استفاده از یک روش برنامه‌ریزی خاص، همیشه بر عهده‌ی خودمون گذاشته می‌شه و در عین‌حال، من فکر می‌کنم مهم‌ترین عامل شکست خوردن همه‌ی روش‌های برنامه‌ریزیه!
‌
این کتاب فقط بهمون اصولی رو می‌گه که اگه رعایت کنیم، کارایی برنامه‌ریزی‌مون رو بیشتر می‌کنه. بااین‌حال، تا زمانی که به‌طور مستمر و درست بهش عمل نکنیم، خب، عملاً هیچ فایده‌ای نداره.
        

23