رهبری 309 کتاب فرمول برنامه ریزی: راهنمایی برای ایجاد فهرست های کاری دیمون زاهاریادس 3.9 8 روایت رهبری: مناسبات جمهوریت و اسلامیت در انتخاب ولی فقیه سیدیاسر جبرائیلی 4.7 8 شیب ست گودین 3.6 9 آن است شیوه حکومت: فرمان حضرت امام علی (ع) به مالک اشتر سیدمهدی شجاعی 4.4 5 قصه های شب برای مدیران هنری مینتزبرگ 3.9 2 ولایت فقیه: ولایت، فقاهت و عدالت عبدالله جوادی آملی 4.4 1 شرکت خلاقیت: خاطرات بنیان گذار پیکسار ادوین ای. کتمال 4.6 4 بی حد و مرز: حصار ظرفیت های خود را درهم بشکنید جان سی. ماکسول 3.7 3 نمی توانی به من آسیب بزنی: بر ذهنت چیره شو و ناممکن را ممکن کن دیوید گوگینز 3.7 4 از خوب به عالی جیمز چارلز کالینز 3.8 1 مدیران بزرگ به دنیا نمی آیند، ساخته می شوند جولی ژو 4.2 3 سوالاتت را تغییر بده تا زندگی ات تغییر کند: ده ابزار قدرتمند برای زندگی و کار ماریلی جی. آدامز 4.1 3 Crucial Conversations: Tools for Talking When Stakes are High کری پترسون 4.4 3 افسانه کاریزما: هنر جذاب بودن راهکارهای موثر رفتار کاریزماتیک اولیویافاکس کابان 4.2 1 Skin in the Game: Hidden Asymmetries in Daily Life نسیم نیکولاس طالب 3.3 3 کشف شمال حقیقی: براساس ارزش های درونی تان رهبری کنید بیل جورج 4.0 0 مدیر یک دقیقه ای: گفتگو با: مدیر یک دقیقه ای اسپنسر جانسون 3.3 2 بازی بی نهایت سایمون سینک 3.8 2 پنج دشمن کار تیمی: فراز و فرود رهبری یک تیم پاتریک لنچیونی 3.6 1 هوش مثبت نگر: مدیریت و مهندسی زندگی با هوش مثبت نگر شیرزاد چمین 4.0 0