در مکتب مصطفی: الگوی تربیت نیروی انسانی در تشکل های مردمی

در مکتب مصطفی: الگوی تربیت نیروی انسانی در تشکل های مردمی

در مکتب مصطفی: الگوی تربیت نیروی انسانی در تشکل های مردمی

جمال یزدانی و 1 نفر دیگر
3.9
27 نفر |
13 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

4

خوانده‌ام

57

خواهم خواند

22

شابک
9786229554920
تعداد صفحات
104
تاریخ انتشار
1399/9/5

توضیحات

کتاب در مکتب مصطفی: الگوی تربیت نیروی انسانی در تشکل های مردمی، نویسنده جمال یزدانی.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به در مکتب مصطفی: الگوی تربیت نیروی انسانی در تشکل های مردمی

لیست‌های مرتبط به در مکتب مصطفی: الگوی تربیت نیروی انسانی در تشکل های مردمی

یادداشت‌ها

          کتاب «در مکتب مصطفی»  یک تفاوت اساسی با کتاب¬های مشابه خود دارد. این کتاب یک مقاله¬ئ پژوهشی است و برخلاف دیگر کتاب¬ها به زندگی شخصی شهید « مصطفی صدرزاده» نپرداخته است. پژوهشگران این کتاب تأثیرگذاری او در محیط اجتماعی او را بررسی کرده¬اند و حتی از نحوه-ئ اعزام یا رزم و شهادت او هم چیزی ننوشتند. همه¬ئ چیزی که از مشخصات او نوشته شده در  چند خط خلاصه می¬شود.
شهید صدرزاده یک فعال اجتماعی بود و زندگی خود را وقف پرورش نوجوانان اطراف خود کرد. جایی که او زندگی می¬کرد فاقد مسجد، زمین ورزشی، کتابخانه، امکانات تفریحی و... بود. یک شهرک واقع در اطراف شهریار. عدم امکانات و نبود سرگرمی¬های معمول و سازنده باعث شده بود که « بزه اجتماعی مانند نزاع¬های خیابانی، به خصوص در میان نوجوانان و جوانان، توزیع واد مخدر، سرقت و...» در آن منطقه رواج داشته باشد. اما مصطفای داستان ما به این مسائل بی¬تفاوت نبود و نه تنها در حد و اندازه¬ئ خود بلکه بسیار بیشتر از توان خود برای حل این مسئله کوشید. او که خودش پرورش یافته¬ئ پایگاه بسیج بود از آموزه¬های بسیج الگو گرفت. راه¬اندازی هیئت و جمع کردن نوجوانان در یک محفل انس اولین اقدام او در جهت بهبود اوضاع محیط اطرافش بود.
او با روحیه¬ئ جهادی، پشتکار فوق¬العاده، روابط¬ عمومی و حسن خلق، مردم¬داری و... نوجوانان را به سمت خود جذب می¬کرد و بعد از جذب به آموزش آنها می¬پرداخت. از آموزش¬های فردی گرفته تا آموزش¬های جمعی. نیازها و علایق آنها را کشف کرده و آنها را به مسیر درست هدایت می¬کرد. 

        

1

#کتابِ_مرب
        #کتابِ_مربی
#دَر_مکتب_مُصطفی☞
#ناشر_راه_یار🌾
#تحقیق_و_تالیف_جمال_یزدانی
#چاپ_شانزدهم✌️


🌱آقا مصطفی در هیاهوی شلوغی بازارِ دنیا گم شده اش را در شهریار پیدا کرد و با دل و جان از آن مراقبت کرد و نهالِ خدمت به مردم را با بارانِ ایمان آبیاری کرد.
_شهریار او را به شهرِ یار رساند تا شقایقی شود میان صحن گلگون حضرت زینب(س)....

🌾کتابی با محوریت مطالعات تربیتی(تربیت نیروی انسانی انقلابی و ویژگی های شخصیتی مربی انقلابی)با محوریت نگاره هایی که شامل تمام این موارد می باشد.
🌱مسجد در مکتب روح الله همیشه در این ۴ دهه منشا اتفاقات بزرگ بوده است.
 حالا سربازان روح الله در مساجد خود صاحب مكتب شده اند. هر کدامشان نیازهای به روز انقلاب و نظام را میشناسند و پاسخی درخور و فعال ارائه میکنند.
کارهای روزی زمین مانده نظام را به دوش میگیرند و گمنامانه و در غربت،نهضت خمینی را به پیش می برند. نمونه آخرینش مکتب مصطفی صدرزاده در مسجد امیرالمومنین است.

                                   ☆☆☆☆☆

🌱مکتب مصطفی در مسجدش،نمونه کوچکی از مکتب حضرت مصطفی(ص)در مسجد النبی است.مصطفی زندگی اش وقفِ مسجد و کار با مردم بود.از کار عملی تا کار امنیتی در محله اش و در آخر تربیت و اعزام نیرو برای مبارزه با لشکر اسلام آمریکایی! در این مسیر خود جلودار و در خط مقدم است‌
مکتب مصطفی در میانه میدانِ تقابلِ جبهه حق و باطل است نه صرفاً در داخل مرزها که اکنون در پشت مرزهای اسر.ائیل - نماد جهان مستکبرین در قرن معاصر - هماوردمی طلبد.
مکتب مصطفی(ص) زنده و پویا به پیش میرود تا پرچمِ 
«لااله الا الله» بر قلل رفیع کرامت و بزرگواری به اهتزاز درآید.
جمال یزدانی 
پاییز ۹۷

پ ن:




#مثل_مصطفی#سید_ابراهیم
#جهادونه#شهریار#تربیتی#مربی
#مسجد_امیرالمومنین#مدافع_حرم
#حضرت_زینب_(س)
#خادم#فرمانده#عابدان_کهنز
#اسم_تو_مصطفاست#قرار_بی_قرار
#سرباز_روز_نهم#مرتضی_و_مصطفی


      

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

7

          "در مکتب مصطفی" آنچه به نظر می رسد نیست.
طراحان جلد و ناشران کتاب های خاطرات شهدا، ما را عادت داده اند به اینکه وقتی کتابی دیدیم با عکس بزرگی از یک شهید بر روی جلد آن، محتوای کتاب خاطرات آن شهید است. به همین خاطر عکس شهید "مصطفی صدرزاده" بر روی این کتاب شما را گول می زند. چون محتوای کتاب خاطرات او نیست.
پس اگر خاطرات شهید نیست، چیست؟
این کتاب به خاطر یک سوال نوشته شده: چه چیزی باعث می شود در جامعه ای که همه ما زندگی کرده ایم شخصی "شهید" تربیت شود؟ زمینه های این تربیت چیست؟ شاخصه های رفتاری ایجاد شده در شخص که او را در نهایت به "شهادت" می رساند کدام است؟ 
به طور خلاصه، الگوی تربیتی اسلامی انقلابی چه بوده است که به خروجی شهادت می رسد؟
ربطش به شهید صدرزاده چیست؟ اینبار مورد پژوهش نویسنده برای رسیدن به الگوی تربیتی این شهید بوده. چراکه خاطرات و نقل های زیادی از او به جا مانده است.
این نگاه جدید به یک شهید واقعا عالی است. جای خالی آن بین کتاب های شهدا به شدت به چشم می خورده و می خورد. اما ای کاش جلد کتاب با خلاقیت بیشتری طراحی می شد که مخاطب تکلیفش با کتاب روشن باشد.
        

4