یادداشت فاطمه سلیمانی ازندریانی

                کتاب «در مکتب مصطفی»  یک تفاوت اساسی با کتاب¬های مشابه خود دارد. این کتاب یک مقاله¬ئ پژوهشی است و برخلاف دیگر کتاب¬ها به زندگی شخصی شهید « مصطفی صدرزاده» نپرداخته است. پژوهشگران این کتاب تأثیرگذاری او در محیط اجتماعی او را بررسی کرده¬اند و حتی از نحوه-ئ اعزام یا رزم و شهادت او هم چیزی ننوشتند. همه¬ئ چیزی که از مشخصات او نوشته شده در  چند خط خلاصه می¬شود.
شهید صدرزاده یک فعال اجتماعی بود و زندگی خود را وقف پرورش نوجوانان اطراف خود کرد. جایی که او زندگی می¬کرد فاقد مسجد، زمین ورزشی، کتابخانه، امکانات تفریحی و... بود. یک شهرک واقع در اطراف شهریار. عدم امکانات و نبود سرگرمی¬های معمول و سازنده باعث شده بود که « بزه اجتماعی مانند نزاع¬های خیابانی، به خصوص در میان نوجوانان و جوانان، توزیع واد مخدر، سرقت و...» در آن منطقه رواج داشته باشد. اما مصطفای داستان ما به این مسائل بی¬تفاوت نبود و نه تنها در حد و اندازه¬ئ خود بلکه بسیار بیشتر از توان خود برای حل این مسئله کوشید. او که خودش پرورش یافته¬ئ پایگاه بسیج بود از آموزه¬های بسیج الگو گرفت. راه¬اندازی هیئت و جمع کردن نوجوانان در یک محفل انس اولین اقدام او در جهت بهبود اوضاع محیط اطرافش بود.
او با روحیه¬ئ جهادی، پشتکار فوق¬العاده، روابط¬ عمومی و حسن خلق، مردم¬داری و... نوجوانان را به سمت خود جذب می¬کرد و بعد از جذب به آموزش آنها می¬پرداخت. از آموزش¬های فردی گرفته تا آموزش¬های جمعی. نیازها و علایق آنها را کشف کرده و آنها را به مسیر درست هدایت می¬کرد. 

        
(0/1000)

نظرات

تاکنون نظری ثبت نشده است.