یک داستان دنباله دار کودک۷ تا ۹ سال یک داستان دنباله دار کلر ژوبرت 4.2 15 نفر | 10 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 26 خواهم خواند 6 خرید از کتابفروشیها ناشر شابک 9789640235812 تعداد صفحات 24 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب یک داستان دنباله دار، نویسنده کلر ژوبرت. لیستهای مرتبط به یک داستان دنباله دار حانیه وحیدزاده لیست کتاب های کتابخانه هیئت محبین الرضا (ع) ۱ 21 کتاب این کتا ها برای گروه سنی بالاتر از ۴ سال مناسب است. 0 1 حانیه وحیدزاده معرفی برخی از آثار کلر ژوبرت 49 کتاب کلر ژوبرت (Claire Jobert) نویسنده و تصویرگر، در ماه مه 1961 در پاریس به دنیا آمد. وی در یک خانواده مسیحی بزرگ شد. او در نوزده سالگی به اسلام گروید و هنگام ازدواج به ایران مهاجرت کرد. کلر ژوبرت دارای مدرک لیسانس در علوم آموزشی است. او خودش داستان هایش را تصویر می کشد. با نگاهی گذرا به آثار او، می توانید به راحتی مشغله های او را با موضوعاتی چون ایمان و دین، هویت، روابط کودکان با محیط اطراف خود و غیره درک کنید. بیشتر آثار این نویسنده برای کودکان در سنین ابتدایی است. در این لیست کتاب هایی که از ایشان خوانده ام می گذارم. تا شما هم با آثار این نویسنده توانا بیشتر آشنا بشوید 0 0 کتاب خوب سلام فرمانده 11 کتاب سلام فرمانده: بستهٔ پیشنهادی کتاب با رنگ و بوی امام زمان (عج) مخاطب: کودک عشق جانم امام زمانم، عشق جانم امام زمانم، عشق جانم امام زمانم سلام فرمانده سلام از این نسل غیور جامانده خدایا... باز بوی امام زمان(عج) در مشامم پیچیده... نمیدانم کی، کجا و چطور میتوان امام زمان مهربانم را ببینم و دست امام زمان(عج) را ببوسم و به آغوشش بروم؛ اما تا موقعی که به این آرزو برسم با امثال همین کتابها خودم را آرام میکنم تا آرزوهای امام زمانیام را از یاد نبرم تا من هم عطر و بوی امام زمانم را بگیرم... . 0 0 حانیه وحیدزاده حضرت مهدی (عج) 18 کتاب کتاب های کودک و نوجوان با محوریت آشنایی با امام زمان (عج) #ظهور #امام_زمان(عج) #امام_دوازدهم #یا_مهدی_ادرکنی #دعای_فرج #مهدویت 1 4 منصوره مصطفی زاده کتابهایی درباره امام زمان برای کودک و نوجوان 10 کتاب کتابهای زیادی در بازار کتاب درباره حضرت ولی عصر(عج) وجود دارد، ولی تعداد کمی از آنها جذاب هستند. من تلاش کردم جذابترهایشان را سوا کنم! کتابها را به ترتیب رده سنی مرتب کردهام؛ یعنی اولین کتاب برای خردسالها مناسب است و کتاب آخری (پرواز با اسب سفید) را به 15سال به بالا پیشنهاد میکنم. کتاب گوساله طلایی، یکی از مجموعه "غیبت پیامبران" است که من همه مجموعه را خوب میدانم. نکته این مجموعه، رفتن به سراغ موضوع غیبت به عنوان یک سنت الهی در طول تاریخ پیامبران است. 3 63 یادداشتها محبوبترین جدید ترین زینب سادات رضازاده 1403/6/19 در کلاس تفکر ( قرآن و هدیه ها) منتظر بودم که این کتاب را روی میز دیدم. از دیدن کتاب جدید ذوق کردم و بعد خواندم. مبحث امام زمان شاید برای بچهها کمی سخت باشد ، امامی که دیده نمیشود اما هست و خواهد بود. پدربزرگ بچهها را بیرون میبرد و با آنها بازی میکند و حالا مباحث را به زبانی ساده بیان میکند. با خواندن کتاب یاد پدربزرگ خودم افتادم، او هم ما را به دل طبیعت میبرد و بعد برای ما از خیلی چیزها حرف میزد. من هنوز هم صحبت های او را در آن پیاده روی ها و در ماشین یادم است... شاید تاثیر گفتار وقتی در کنار بچهها فعالیتی دلانگیز میکنیم، صد چندان شود. 0 5 زهرا محسنی فرد 1403/3/18 در برهوت نبود کتاب خوب با موضوع مهدویت برای این گروه سنی, حتما کتاب خوب و قابل توصیه ای است. 0 3 •°|ܥ݆ܠܥ݆ܠܘ|°• 1402/12/18 خانم کلر ژوبرت یکی از بهترین نویسنده هایی هستند که سعادت داشتم تا تعدادی از کتاب هایشان را بخوانم. این کتاب در مورد امام زمان، مفهوم انتظار و همچنین اثبات عمر طولانی حضرت ولی عصر(عج) بود. تصویر سازی ها واقعا جذاب بود و برای هدیه دادن پیشنهاد میکنم... پ.ن: برای گروه سنی۷_۸ سال مناسبه 0 6 کتاب خوب 1403/2/8 «یک داستان دنبالهدار» قراره از موضوعات خاصی دربارۀ حضرت مهدی(عج) با ما بچهها صحبت کنه. داستان خواندنی این کتاب اومده تا از حضرت مهدی(عج) با ما حرف بزنه و به سؤالات ما درباره امام زمان (عج) جواب بده تا قدر دوستی با امام زمانمون رو بیشتر بدونیم. جالبه بدونیم نویسندۀ این کتاب یعنی خانم کلر ژوبرت هم اول خودش فرانسویه دوم جوونیاش خودش مسیحی بوده و بعداً مسلمون شده و سوم الآن سالهای ساله که توی کشور عزیزمون ایران داره زندگی میکنه... 0 0 زهرا توکلی 1402/11/8 داستانی که با زبانی کودکانه و با استفاده از تمثیل دربارهٔ امام زمان عج سخن میگوید. تصویرگری کتاب هم زیبا و چشمنواز بود. به نظرم برای سنین بالای هفت هشت سال مناسب و قابل فهم است. 0 8 میم صالحی فر 1403/3/19 کتابی که به سوالات بچهها در مورد امام زمان مثل طول عمر امام و .... می پردازد. داستان پیرامون پدربزرگ و سه نوهاش شکل میگیرد و پاسخها هم کودکانه و ساده هستند من عاشق تصویرگری کتاب شدم که هر تصویر مثل یک تابلو طراحی شده 0 6 آزاده رمضان نژاد 1401/9/28 بیان مفاهیم بنیادی در مورد امام زمان عج با تصویرگری که حس پویایی دارد. 0 0 زاهده صالحان 1402/11/24 کتاب به زبانی ساده و تصویرگری خوب ، سعی در آشنایی کودک با امام زمان (عج) دارد. 0 3 امیرحسین ملکی 1403/7/6 راستش نقاشیها بسیار از متن جذابتره؛ بیشتر این ستارهها هم برای نقاشیهاست.. 0 1 زهرا میکائیلی 1403/6/22 خیلی دنبال این کتاب گشتم و مشتاقش بودم و بلاخره قسمت شد در مشهد بخوانمش. در کل خوب بود و تصویرگری بهتر از داستان! تصاویر با موضوع کتاب هماهنگ بودند و جای خیالپردازی را باز میگذاشتند. فقط صفحهی تابسواری پدربزرگ خیلی سیاه بود و نپسندیدم! در مورد متن انتظار بیشتری داشتم. روند سوالات بچهها منطقی نبود و بیشتر انگار توی دهن پدربزرگ حرف گذاشته شده بود. دوست داشتم کمی از ویژگیهای امام زمان گفته میشد طوری که آمدنش برای بچهها جذاب شود ولی فقط دربارهی عمر طولانی و "امکان داشتن چنین عمر طولانیای" صحبت شده بود. از آنجایی که به نظر میرسد قرار است این یک مجموعه باشد امیدوارم جلدهای بعد بهتر و قویتر باشند. 0 0