زهرا محسنی فرد

48 دنبال شده

173 دنبال کننده

نمایش همه

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز باشگاهی ندارد.

چالش‌ها

این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.

فعالیت‌ها

به‌خوان بسیار یار و همراه خوبیه و من تقریبا هرجا که نشستم ازش تعریف کردم و مردم رو به عضویت و استفاده تشویق و ترغیب کردم و حتی یک جایی هم که انتقادات غیرمنصفانه بهش می‌شد ایستادم و تو دهن اون آدم بی‌انصاف زدم.
اما واقعا یه نقصی داره که منو به شدت داره اذیت می‌کنه: به‌خوان رمان-داستان محوره. ینی چی؟ ینی یک پیش‌فرض پنهان داره که خوندن کتاب از صفحه ۱ شروع میشه و تا صفحه‌ی پایانی ادامه پیدا می‌کنه و اصلا چه معنی میده کسی بره از وسط بخونتش؟ ولی واقعیت اینه که من خیلی از کتابارو همینطوری می‌خونم و بسته به نیازم ترتیب فصول و بخش‌های یک کتاب رو عوض می‌کنم و حتی اونارو با فاصله‌ی زمانی زیاد می‌خونم. با توجه به این پیوسته بودن ثبت پیشرفت‌ کتاب‌ها، تقریبا از امکان مدیریت مطالعه‌ی کتابام محرومم و امیدوارم برای این چالش راه حلی اندیشیده بشه که هم به‌خوان کامل‌تر و بهتر از گذشته بشه و هم من بتونم رابطه‌ی مستمرم رو (به واسطه پاسخگویی به نیازهای فعلیم) باهاش حفظ کنم./ این کتاب که می‌بینید از ۱۴۰۰ تا الان مشغولش هستم و با فاصله‌ی زمانی طولانی بخش‌های مختلفش رو خوندم و اون ۹۰ صفحه‌ای هم که نخونده مونده مقداریش از وسط کتابه و مقداریش هم از انتهای کتاب. فعلا باید خودم حساب و کتاب صفحات نخونده رو دستی و روی کاغذ داشته باشم.../عنوان کتاب هم «اخلاق نیکوماخوسی» هست که به اشتباه نیکوناسی ثبت شده. اگر کسی که دسترسی داره این پیامو خوند بی زحمت نسبت به اصلاحش اقدام کنه😅

راهنمای خواندن "اخلاق نیکوماخوسی" ارسطو