جادوگر باز می گردد (سرزمین قصه ها)
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
نسخههای دیگر
این کتاب یکی از کتاب های مجموعه «سرزمین قصه ها» و داستانی است که با ادبیات ویژه کودکان و نوجوانان نگاشته شده است. داستان این کتاب در سرزمین قصه ها اتفاق می افتد جایی که پریان واقعی زندگی می کند. در این داستان سرزمین قصه ها دیگر آن دنیای قشنگی نیست که «آلکس» و «کانر بیلی» از ماجراهای کتاب قبلی به یاد دارند. جادوگر بدجنس که زیبای خفته را نفرین کرده بود به قصد انتقام بازگشته و سرزمین قصه ها در رعب و وحشت به سر می برد. جادوگر بدجنس حتی پا را فراتر می گذارد و وارد دنیای «آلکس» و «کانر» می شود و مادر آن ها را می دزد، «آلکس» و «کانر» مجبور می شوند از فرمان مادربزرگشان سرپیچی و خودشان راهی برای ورود به سرزمین قصه ها پیدا کند و مادرشان را نجات دهند.
بریدۀ کتابهای مرتبط به جادوگر باز می گردد (سرزمین قصه ها)
نمایش همهپستهای مرتبط به جادوگر باز می گردد (سرزمین قصه ها)
یادداشت ها
1403/6/26
1403/7/6
1403/1/12
1403/7/7
این کتاب هم تموم شد. به شدت دوسش داشتم و این نسخه خیلی بهتر از اولی بود، طوری بود که باهاش زندگی کردم و موقع تموم شدنس توی شوک بودم کلاا و اینطوری بودم که: چییییی. این جلد هم مثل جلد قبل منو شگفت زده کرد و در این حد رویایی و قشنگ بود که نمیتونم🧚🏻♀️. توی این کتاب نویسنده با قرمزی صلح کرد چون واقعا شخصیت قشنگی داشت با اینکه یکم چاشنی لوس هنوز درونش بود🥲🤣 پیشنهاد میکنم زودتر شروع به خوندن مجموعه قصه های همیشگی کنید تا از این همه زیبایی جا نمونید. * و منی که مثل همیشه در طول داستان به الکس و کانر حسودی میکردم. * و در اخر وقتی الکس موند توی قصه ی پریان هم بغض کردم هم خوشحال بودم و دلم کلی برای کانر سوخت: ")))
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1402/1/9
1402/1/18