صفحۀ اصلی گشتوگذار پروفایل اعلانات کتابخانه پیامها نشانشدهها باشگاههای من چالشها کتابداری دونیت کردن
معرفی کتاب میز خانه ی ما اثر پیترهمیلتن رنلدز مترجم لیلا کاشانی وحید میز خانه ی ما پیترهمیلتن رنلدز و 2 نفر دیگر 4.3 15 نفر | 5 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 30 خواهم خواند 8 خرید از کتابفروشیها ناشر مهرسا شابک 9786227924176 تعداد صفحات 44 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب میز خانه ی ما، مترجم لیلا کاشانی وحید. لیستهای مرتبط به میز خانه ی ما مریم علویان 1403/4/19 خواندهشدههای ۱۴۰۳ (۳)✅️ 100 کتاب کتاب هایی که در سال ۱۴۰۳ خوانده ام👌 0 1 منصوره مصطفی زاده 1401/4/14 کتابهای کودک که آدمبزرگها باید بخوانند! 9 کتاب کی گفته کتابهای کودک فقط مال کودکان هستند؟ گاهی بزرگترها بیشتر به آنها نیاز دارند! گاهی یک چیزهایی را یادمان رفته! چشمهایمان به روی حقیقتهایی بسته شده! چیزهایی که در کودکی میدانستهایم، ولی به مرور فراموش کردهایم. چیزهای قشنگی که فقط در کتابهای کودک هستند. 1 54 یادداشتها محبوبترین جدیدترین زینب الاعلی 1402/11/17 میز خانهی ما بهترین جا است برای دور هم جمع شدن مثل بهشت 👨👩👧👦💗 0 6 خیزران سادات رستمکلایی 1402/9/24 امید و امیدواری خانواده خلاقیت تقویت خیالپردازی همدلی، مهربانی کار گروهی و همکاری استفاده از تصاویر و رنگهای پر معنا 1 6 فاطمه جعفری 1402/5/20 این کتاب برای همه خانوادهها لازمه .. یعنی بجای کتاب کودکباید کتاب بزرگسال باشه .. دردی که اکثر خانوادهها این سالها غرقش هستن و شاید این کتاب بتونه یه تلنگر بزنه .. اعتیاد بهتکنولوژی و تنها موندن بچهها .. 💔 0 3 مریم علویان 1403/5/3 صرف خوب بودن یک ایده، داستان خوب خلق نمیشود. ایدهی داستان جالب است. پرداختن به اهمیت تعامل افراد خانواده با در نظر گرفتن میز غذاخوری و درخشان بودنش یا کمکم آب رفتن و کوچک شدنش تا جایی که دیالوگ در خانه کاملا قطع می شود و میز ناپدیر میشود. شخصیتپردازی و پیرنگ قوی نیست و تصاویر تا حد زیادی جور کمبودها را می کشند. 0 1 مهدیه فاتح 1403/4/11 برای من روند کتاب، از نیمهی دوم افت کرد. در واقع گرهگشایی ضعیفی داشت به نظرم. 0 1