جزئیات فعالیت
16 ساعت پیش
💎ایلیاد اثر هومر 💥سرود نهم:نیایش(چکیده) آخاییان همگی پریشان وافسرده هستند،آگاممنون دستور میدهد همگی در انجمنی جمع شوند تا برای آنها سخنرانی کند،آگاممنون رو به سوی لشکر میگوید اراده زئوس بر بازگشت ما به سوی خاک خودمان است.دیومد خشمگین از نظر آگاممنون است ومیگوید تو اگر پشیمانی یا ترسیدی با کشتی ها بازگرد اما ما تا تروا را نابود نکنیم باز نمی گردیم،نستور پیر با دیومد سخن میگوید که درست است که تو از همه ما قوی تری ولی سخن گفتن تو با اگاممنون فرمانده ما کاری نادرست است.تصمیم گرفته میشود 7نفر به پاسبانی ازبارو درکنار خندق گماشته شوند.آگاممنون مجلسی ترتیب میدهدبرای مشورت بایارانش.نستور به اگاممنون می گوید با زبانی شیرین بایداز آشیل دلجویی کنیم آشیل که به ناحق آن دختر را ازاو گرفتی، ما نیازمند او هستیم آگاممنون پاسخ میدهد من اشتباه کردم والان حاضرم که از او دلجویی کنم که آن دختر(دختر بزیئس) و۷زن دیگر به او بدهم به همراه هدایای زیاد حتی حاضرم اورا به دامادی بپذیرم ودر جنگ هرچه غنیمت خواست بردارد.دوقهرمان(اولیس و آژاکس)به سوی کشتی آشیل رفتند تا پیغام آگاممنون را به او بدهند آشیل به گرمی از آن دوپذیرایی کرده آنهاذشروع به صحبت از جنگاوری هکتور کرده وبعد ازاو مبخواهند خشم وکینه کنار بگذارد اما آشیل نمی پذیرد و میگوید آگاممنون حق مرا به ناحق سلب کرده است.به انها هشدار میدهد که زئوس با ترواییان است وشما پیروز نخواهید شد من فردا باز میگردم به میهن خودم.فنیکس هم اگر میخواهد با من بیاید. اولیس وآژاکس بازمیگردن و کل ماوقع را شرح میدهندکه آشیل نپذیرفته وفردا باز خواهد گشت وفنیکس هم بااو خواهد رفت.دیومد لب به سخن می گشاید وآشیل را خودپسند ومغرور می خواند ومیگوید ما اشتباه کردیم به نزد اورفتیم چرا که غرور او را بیشتر کردیم.واز سپاهیان میخواهد که خوب بخورند وبیاشامند وبخوابند برای فردا آماده شوند