جزئیات فعالیت
15 ساعت پیش
💎ایلیاد اثر هومر 💥سرود هشتم:گسستگی نبرد(چکیده) زئوس در جلسه ای شروع به صحبت برای خدایان میکند که دیگر هیچ کدامتان حق یاری رساندن به دولشکر را ندارید،اتنا لب به سخن میگشاید که ترواییان نابود میشوند،زئوس به او اطمینان میدهد اتفاقی خواهد افتاد که تو دلشاد میشوی،زئوس سوار بر ارابهاش به نقطه ای بلند بنام کوه ایدا میروددر آنجا کل سرزمین تروا و کشتی های آخاییان را میبیند تمام دروازه های شهر گشوده میشوند ودرمیان فریاد وفغان نبردی سخت اتفاق میوفتد که تا سپیده صبح طول میکشد.زئوس بر لشکر آخاییان آذرخشی میفرستد وترسی در دل آنها میافکند،دیومد ،اولیس اژاکس همه وهمه وارد نبرد شده اند رنج های ترواییان فرا میرسد،هرا از پوزئیدون درخواست کمک میکند برای آخاییان اما او پاسخ می دهد ما نمی توانیم درمقابل زئوس ایستادگی کنیم آگاممنون از جنگاوری یارانش شاد ومسرور است،توسر برادر آژاکس به دست هکتور کشته میشود،زئوس پیکی به سوی اتنا وهرا می فرستد که دست از حمایت ویاری آرگوسیان بردارید،هرا وآتنا به انجمن خدایان می روند هرابه زئوس اطمینان میدهد دست ازحمایت بردارند.هکتور برای سپاه خود خطابه ای طولانی میخواند وبه انها اموزشهای لازم وتاکتیکهای جنگی لازم را گوشزد میکند.انها تمام صحبتهایش را تایبد میکنند وباامیدی تازه آمادهٔ نبردی تازه برای فردا میشوند
13 ساعت پیش
مثل همیشه عالی و درجه یک... ممنون از اینکه همراه هستید و وقت میذارید 🔥🥰🌺😍😍