یادداشتهای زهرا سلطانی فر (16) زهرا سلطانی فر 19 ساعت پیش بگو ما هم بخندیم جلد 5 شهرام شفیعی 0.0 1 جذاب ترین کتاب دنیا 0 0 زهرا سلطانی فر 19 ساعت پیش بگو ما هم بخندیم جلد 2 شهرام شفیعی 3.8 1 عالی بود 0 0 زهرا سلطانی فر 19 ساعت پیش بگو ما هم بخندیم جلد 1 شهرام شفیعی 3.7 1 سلام این کتاب خیلی خنده دار بود 0 1 زهرا سلطانی فر 3 روز پیش جزیره بی تربیت ها 4 (ویژه نابینایان) شهرام شفیعی 5.0 1 دل نشین بود 0 1 زهرا سلطانی فر 4 روز پیش جزیره ی بی تربیت ها جلد 2 شهرام شفیعی 4.4 6 عالی بود 0 1 زهرا سلطانی فر 4 روز پیش جزیره ی بی تربیت ها جلد 3 شهرام شفیعی 4.2 4 من این را خواندم جزه بامزه ترین داستان هابب بود که شنیده بودم 0 1 زهرا سلطانی فر 4 روز پیش جزیره ی بی تربیت ها جلد 1 شهرام شفیعی 4.2 13 واقعا عالی بود 0 1 زهرا سلطانی فر 4 روز پیش شاهنامه آخرش خوش است احمد عربلو 4.0 3 خیلی داستان جالبی بود وهم این که خیلی جذاب بود با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 1 زهرا سلطانی فر 4 روز پیش قصه دیگچه و ملاقه میشائیل انده 3.9 5 خیلی عالی بود این داستان با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 زهرا سلطانی فر 4 روز پیش راز جنگل هزاردستان لوسی استرینچ 4.1 34 سلام داستان خیلی جذابی بود با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 زهرا سلطانی فر 4 روز پیش سرزمین پریان محمدرضا شمس 4.8 10 سلام من این داستان را خواندام بهترین داستان دنیا بود 0 0 زهرا سلطانی فر 5 روز پیش خوان هشتم محمود پوروهاب 5.0 1 من خیلی دوست دارم این داستان را مخصوصا اینکه در شاهنامه ایت با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 1 زهرا سلطانی فر 5 روز پیش آتش ققنوس جلد 2 جنیفرچمبلیس برتمن 4.6 28 خیلی کتاب قشنگ وزیبا دل چسب بود با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 1 زهرا سلطانی فر 1404/5/28 نویسنده کله گنده دن گاتمن 4.7 2 من این داستان را دوست دارم با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 1 زهرا سلطانی فر 1404/5/28 تاپ تاپ خمیر من کو؟ تشت پنیر من کو؟ طاهره ایبد 3.9 16 سلام کتاب جالبی است چون درمورد اینه که آدم باید هرچی را که لازم داره همون را بخواد ودر پایان به همان هم میرسد با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 1 1 زهرا سلطانی فر 1404/5/28 الینا در عروسی به صرف خارش مژگان کلهر 4.1 20 سلام من این کتاب را خواندم قشنگ بود و حتی بعضی جاهاش خنده دار بود 0 1